1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    nekop bunu izlemeni tavsiye ederim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

nekop bunu izlemeni tavsiye ederim
    Barış'ın ilk geldiği sezon göklere çıkarıldığı zamanıda hatırlıyorum. Belli bir potansiyeli var bana göre. Ayrıca bu sezonki Galatasaray'da iyi performans sergilemiş 3 oyuncu sayabilir misin bana? Takımda komple bi çöküş vardı Barış'ta bu çöküşü yaşadı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Barış'ın ilk geldiği sezon göklere çıkarıldığı zamanıda hatırlıyorum. Belli bir potansiyeli var bana göre. Ayrıca bu sezonki Galatasaray'da iyi performans sergilemiş 3 oyuncu sayabilir misin bana? Takımda komple bi çöküş vardı Barış'ta bu çöküşü yaşadı.
    yapma Allah'ını seversen hiçmi canlı izlemedin bu adamı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

yapma Allah'ını seversen hiçmi canlı izlemedin bu adamı
    Sizde BAM dediğiniz üçlüye karşı aşırı bir önyargı oluşmuş. Tamam bunlar çok iyi oyuncu demiyorum ama neredeyse Ayhan gol atınca neden daha güzel atmadı diye eleştirecek hale gelmişsiniz. Oyuncudanda böyle bir ortamda harikalar yaratmasını beklemek yanlış olur. Trabzonspor'da yeniden o beğenildiği zamanlardaki oyununu sergileyebileceğine inanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by nekop View Post

Şöyle birşey vardı ama;Barış Almanya'nın alt liglerinden geldiği için ilk sezon ki performansı iyi fazla iyi olmasa da ya bu adam alt liglerden geldi ilk sezonu için iyi oynandı dendi.Sonra bakıldı ki adamın yeteneği bu kadar bundan ilerisi yok,ümit kesildi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Şöyle birşey vardı ama;Barış Almanya'nın alt liglerinden geldiği için ilk sezon ki performansı iyi fazla iyi olmasa da ya bu adam alt liglerden geldi ilk sezonu için iyi oynandı dendi.Sonra bakıldı ki adamın yeteneği bu kadar bundan ilerisi yok,ümit kesildi.
    Galatasaray'da Elano gibi adam bile üst üste 2 isabetli pas yapamaz hale geldi şimdi Brezilya'da döktürüyor. Barış'ta bizde Galatasaray'daki performansının üstüne çıkacaktır diye düşünüyorum. Zaten dediğim gibi rotasyonda işe yarar yoksa ilk 11 için alınmamıştır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ceyhun gülselam ın sözleşmesi bitiyodu dimi ?

Mesaj Yetkileri