Sayfa 271 / 480 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
8,101 ile 8,130 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    yaşı 27ymiş galiba küçümsemek için söylemiyorum ama tanju ve rıdvan durur sağ bekte yine para verip almasınlar
    Orası doğru tabiki,bedava olsa düşünülebilirdi ama Bjk yönetiminin bonservis bedeli verip alacagını zannetmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Su sisirmelere tav oluyorum yahu. Adam 27 yasinda, 2. ligde ve Dani Alves oyle mi? Ilhan Eker icin de Puyol demisti bazi arkadaslar, gulup geciyorum.
    Tamam, kalitesini degil oyun tarzini karsilastiriyorsunuz biliyorum da, biraz sakil duyuror.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Su sisirmelere tav oluyorum yahu. Adam 27 yasinda, 2. ligde ve Dani Alves oyle mi? Ilhan Eker icin de Puyol demisti bazi arkadaslar, gulup geciyorum.
    Tamam, kalitesini degil oyun tarzini karsilastiriyorsunuz biliyorum da, biraz sakil duyuror.
    Bank Asya'nın Dani Alves'i demiş arkadaş. Stil olarak andırıyo evet ama uygulamada yanından geçemez. Çok iyi duran top kullandığı bir gerçek ama Beşiktaş'ta duran topları yedirmezler ona...
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu başlığa mı yazmıştım bilmiyorum ama daha önce de yazmıştım; Erdem Özgenç 1. Lig'e fazla bir oyuncu. Bu sezon yayınlanan maçlarından birçoğunu izledim Boluspor'un. Mental açıdan bencil ve biraz da şımarık bir yapısı var gibi. Kendine de büyük güveni var.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Dani Alves dedim de al Barçaya koy Dani Alves'i keser demedim .Bank Asya standartlarına göre öyle bir oyun yapısı var hücuma çok çıkan,duran toplarda etkili birisi.O zaman şey diyim Bank Asya'nın Gökhan Gönül'ü;bu biraz daha güzel oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

GS Ersan'dan vazgeçti deniyor ama bakalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dünya çapında bir golcünün peşinde olduklarını ve bu transferi bitirmek için çalıştıklarını söyledi.

45 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

besiktas_haber Beşiktaş

Forvet hattını kaliteli bir yabancı transferiyle güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş'ın, yine 'fon' aracılığıyla hamle yapacağı öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Heyecanlandım birden Ama olursa yine Fabiano olur diye düşünüyorum. Hem Sao Paolo'ya gittiği için transferi daha kolay olur bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ın kısa süre içerisinde transferi tamamlayacağı ifade edildi

İbrahim Akın için geri sayım başladı.

Beşiktaş Yönetimi, Akın için ‘Holosko artı bir miktar para’ önerdi. Bu teklife ‘tamam’ yanıtını veren Gümüşdağ, “Her şey güzel, ama Holosko sizden yıllık 1.8 milyon Euro alıyor. Biz bu rakamı veremeyiz” dedi. Ancak bu konunun da önümüzdeki günlerde çözüme kavuşacağı ve transferin gerçekleşeceği bildirildi.

Beşiktaş'ın, yine 'fon' aracılığıyla forvete hamle yapacağı öğrenildi.

Fonun önerdiği Berbatov, Adebayor, Klose ile Sao Paulo’da forma giyen Lucas’ın maliyetleri el yakıyor. Yaşı daha 18 olmasına rağmen 6 milyon 500 bin Euro bonservisiyle Brezilyalı futbolcu Lucas’ın da transferi rafa kaldırılırken, Siyah-Beyazlılar’ın rotasını İspanya’ya çevirdiği bildirildi. Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu’nun hafta başında İspanya’ya gidip fon ile diğer alternatif isimler için masaya oturacağı belirtildi.

Burak Kaplan'ı en iyi tanıyan iki isim olan Erdal Keser ve Fuat Usta'ya sorduk.

Keser, “Burak, sol ayağını çok iyi kullanıyor. Sol bek, sol kanat ve stoper oynayabilir. Beşiktaş geleceğe dönük iyi bir transfer yaptı” dedi. Usta ise, “Yeterli şansı bulursa başarılı olur” diye konuştu.

Forlan transferine Serdal Adalı açıklık getirdi.

Adalı, şunları söyledi: “Forlan’ın maliyeti yüksek olduğu için transferde geri adım attık. Eğer isteseydik ilk günden imza attırırdık. 8 milyon Euro bonservisine, 4.5 milyon Euro da yıllık ücretine vermeyi uygun bulmadığımız için sözleşme yapmadık. Eksik bölgelere takviyelerimiz olacak, ama bizim istediğimiz şartlarda...”
    Mustafa Pektemek ile yerli transferinde bombayı patlatan Kara Kartal, G.birliği'nin en iyi müşterisi oldu.

İşte Başkent ekibinden alınan 12 isim: Youla, Ahmed Hassan, Veysel Cihan, Baki Mercimek, Ali Eren, Ali Tandoğan, Okan Koç, Tolga Doğantez, Rahim Zafer, Tuna Üzümcü, Ali Günçar, Mustafa Özkan.

Beşiktaş, savunma sorununu kökten çözebilmek için elini çabuk tutuyor.

Ferrari ve Sivok ile yollarını ayırmanın hesaplarını yapan Kartal, stoperde önceliği Ersan Gülüm’e vermişti. Ancak bu futbolcunun kulübü Adanaspor’un bonservis bedelini yüksek tutması karşısında siyah-beyazlılar, Ersan’ın alternatifini bulmak için harekete geçti. Tayfur Havutçu’nun liste başında yer alan Sao Paolo’nun stoperi Miranda için girişimde bulunan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncunun transferi konusunda önemli mesafe kaydetti.

Atletico Madrid’in de istediği belirtilen Brezilyalı savunmacının siyah-beyazlılara daha yakın olduğu ifade edildi. İspanyol ekibinin CEO’su Gil, 4 oyuncu ile anlaştıklarını, bunlardan birinin Miranda olduğunu belirtmesine rağmen Beşiktaş’ın, transferde güçlü rakibini saf dışı ettiği vurgulandı. 26 yaşındaki stoperin de Kartal’ı istediği öğrenildi.

Havutçu bizzat izlemiş

Veli Kavlak, Burak Kaplan ve Tanju Kayhan transferleriyle dikkatlerini üzerine çeken Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun bu oyuncuları uzun zamandır izlediği ortaya çıktı. Siyah-beyazlı teknik adamın, Mustafa Denizli döneminden beri bu üç gurbetçiyi bizzat gözlemlediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, bu üç oyuncuyu Tayfur Havutçu’dan geçer not aldıktan sonra transfer ettiği bildirildi.

ajanskartal

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Fon kâr amaçlı transferlerde kullanılır bana kalırsa; yani piyasası olan ve para kazandıracak oyuncular için kullanılıyor. Kim gelecekmiş? meraktayım.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İnşallah şu forvet dedikleri oyuncu ikinci forvet tarzı birşey olur. Geçen sene ki gibi Almeida mı Bobo mu diye her maç başında düşünülmesi, bence özellikle forvet oyuncularını karşı karşıya kalınan pozisyonlarda zorda bırakıyor. Rekabet mücadeleyi pozitif etkiliyor ama iki tane aynı seviyede forvet olması hoşuma gitmiyor benim. Kimin birinci forvet kimin yedek olduğu açıkça belli olmalı. O yüzden Fabiano gibi üst düzey bir forvete yok demek zordur ama madem seviyeleri buralara kadar çektik, forvet arkası oynayabilecek Guti den daha golcü bir adam lazım bize...

Bu arada haberde Burak Kaplan için stoper denmiş ama 1.68 adam nasıl stoper olacak kafam karıştı açıkcası.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

kaplan stoper değil ofansif orta saha sağ-sol-orta veya çok ihtiyaç durumunda ileri uçtada oynar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Fon olayina ben cok karsiyim, cunku oldugun yerde kaziklaniyorsun. BJK satan degil alan kulup olmali, kendisine katki saglayan oyunculari isterse tutabilmeli, baskalarinin sozune bakmamali. Fon olayi Genclerbirligine yakisir, BJK'ye degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada haberde Burak Kaplan için stoper denmiş ama 1.68 adam nasıl stoper olacak kafam karıştı açıkcası.
    Haber masa başında yazılmış işte. O değilde Tuna'nın bir sezon bizde forma giydiği tamamen aklımdan çıkmış.Haberde görünce araştırdım.Ancak hatırlayabildim.O da çok net değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Haber masa başında yazılmış işte. O değilde Tuna'nın bir sezon bizde forma giydiği tamamen aklımdan çıkmış.Haberde görünce araştırdım.Ancak hatırlayabildim.O da çok net değil.
    Tuna dediğin Tuna Üzümcü mü Şemsi Abi ? Eğer oysa aklında kalmaması doğal çünkü hiç lig maçında forma giymemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Tuna dediğin Tuna Üzümcü mü Şemsi Abi ? Eğer oysa aklında kalmaması doğal çünkü hiç lig maçında forma giymemişti.
    Evet.Aşağıdaki haberde Gençlerbirliği'nden aldığımız oyuncuların arasında ismi var.Oradan gördüm.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Evet.Aşağıdaki haberde Gençlerbirliği'nden aldığımız oyuncuların arasında ismi var.Oradan gördüm.

Ben Tuna'nın sadece Shaktar'la oynadığımız hazırlık maçında oynadığını hatırlıyorum,başka da bişey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben bizimkilerin yerinde olsam,eğer Galatasaray yönetimi Ersan transferinde ısrarcı olmaya devam edecekse,sırf arıza çıkarmak maksadıyla uzun süredir Galatasaray'ın ilgilendiği söylenilen Drogba için devreye girer,transferi baltalamaya çalışırdım.Arkadaşlar için etik değerler,iki kulübün arasının bozulması falan önemli değilmiş ya ne de olsa.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Demiröreni tanımıyorlar en sağlam başkan olmayabilir belki ama en zengin ve en cömert başkan bu unutulmamalı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şemsi abi girin araya nası olsa geleceği yok Drogba'nın bari ekşın olur, heyecan olur

Bi de şu fonla satın almak nasıl oluyor tam olarak biri açıklayabilir mi?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yine,yeni, yeniden...

29 Mayıs 2011 15:45 | NTV Spor ve Ajanslar
    Altay'dan Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilip siyah beyazlı kulüpte beklentileri karşılayamadan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan İbrahim Akın yine büyüklerin gündemine geldi. Beşiktaş, İbrahim Akın'ın transferi için Belediye ile bu hafta içi görüşecek. Galatasaray da İbrahim'i transfer etmek isteyen kulüpler arasında...

2004 yılında büyük umutlarla İbrahim Akın'ı Altay'dan transfer eden Beşiktaş, hayalkırıklığıyla 2007 yılında genç futbolcuyu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a göndermişti. Bu kulüpte 4 yıl boyunca çok iy bir futbol sergileyen ve takımının en etkili ismi haline gelen İbrahim Akın'ı Beşiktaş tekrar transfer etmek istiyor. İbrahim Akın, 2004-2007 yılları arasında forma giydiği Beşiktaş'ta 88 maçta 15 gol kaydetmişti.

Siyah-beyazlı takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen İbrahim Akın'ı renklerine bağlamak için girişimlere başladı.İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın, İbrahim'in transferi için kulüp başkanları Göksel Gümüşdağ'dan randevu talep ettiğini belirterek, bu konudaki görüşmenin hafta içinde yapılacağını bildirdi. Dizar, Galatasaray Kulübü'nün de İbrahim Akın'ı transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu ifade etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'ın İbrahim Akın ile ilgilenmesi gayet normal.Bizim verdiğimizin iki katını verip alabilirler.Bunda bir sıkıntı yok bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

umarım alırlar i.akını çok severim kendisini ama yedek klübesinde oturunca rahat durmamasından korkuyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O değilde,Mustafa Pektemek için borsaya bildirim yapıldığında daha kesin değil muhabbeti geçmişti.Borsaya görüşmelere başladık diye açıklama yaptığımız transferleri bitirme geleneğimiz devam ediyor.2 tane istisna var bu konuda.Onlar da harbiden istisna olacak transfer hareketleriydi zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

istisnalar hangileri ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ayrıca ersan ersan diyoruz da 3 gün oldu neredeyse çıkıp bi açıklama yapması gerekmezmiydi daha ne ses var ne soluk
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ayrıca ersan ersan diyoruz da 3 gün oldu neredeyse çıkıp bi açıklama yapması gerekmezmiydi daha ne ses var ne soluk
    Bence büyük ihtimalle Galatasaray la anlaşacak, açıklama yapmaması da hala kafasının karışık olduğunu gösterir. Üstünden birkaç gün daha geçerse kendisi için mantıklı olanı yapar. Keşke istemese gitmeyi...

İbrahim Akın a gelirsek, bu kadar transferimizden sonra umarım bize gelmez ya da Galatasaray daha fazlasını verir. Hiç gerek yok artık, elimizdeki oyuncuları düşününce.

İstisnalar Topuz la Nuri Şahin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bence büyük ihtimalle Galatasaray la anlaşacak, açıklama yapmaması da hala kafasının karışık olduğunu gösterir. Üstünden birkaç gün daha geçerse kendisi için mantıklı olanı yapar. Keşke istemese gitmeyi...

İbrahim Akın a gelirsek, bu kadar transferimizden sonra umarım bize gelmez ya da Galatasaray daha fazlasını verir. Hiç gerek yok artık, elimizdeki oyuncuları düşününce.

İstisnalar Topuz la Nuri Şahin.
    evet hatırladım nuri gelmek istemeyerek çok doğru bi iş yapmış bu arada.Ersan ise Terim faktörü olmasaydı büyük ihtimal gitmeyeceğim diyebilirdi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

trtturkun yurtdışı bürolarının başı olan one ajans ın genel yayın yönetmeni.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nuri için Dortmund ile 2 milyona anlaşmıştık.Şaka gibi değil mi? O zamanlar gözden çıkartmıştılar sanırım.Ama Nuri gelmek istememişti.M.Topuz transferini de biliyorsunuz zaten.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri