Serhat Ulueren Ersan Galatasaray'lı dedi . Adanaspor başkanı kesin ve net olarak yok öyle bir şey dedi kimseyle görüşmedik dedi. Demekki daha belli bir şey yok.
Serhat Ulueren Ersan Galatasaray'lı dedi . Adanaspor başkanı kesin ve net olarak yok öyle bir şey dedi kimseyle görüşmedik dedi. Demekki daha belli bir şey yok.
beklemedeyim sabaha kadar gelişmeleri takip edeceğim şuan tivitten Beşiktaşa yakın, GSye yakın gazeteciler yorumcular, ersan, ersanın kız kardeşi ve ersanın kuzenin sayfaları açık her gelişmeye bakıyorumyarında finalim var artık sonumuz hayrola
eto'o bitmiş.
nevzatdindar Nevzat Dindar
G.Saray Ersan Gulum konusunda fazla ısteklı olmadı.2 mılyon euronun uzerıne cıkmadılar.Ama asıl onemlısı ıse Be$ıkta$a dostluk elı uzatıldı
eto'o bitmiş.
nevzat dindarı boşverin siz adam hem GS düşmanı hem bol keseden sallıyo
bu resimlerden sonra açıkcası ersanın bize gelmesini istemiyorum
Eğer denenler doğruysa ve 2 milyon euro teklif edildiyse helal olsun derim Galatasaray yönetimine...
Dostum boşver Ersan'ı falan.Eğer çalışman gerekiyorsa çalış,çalışman gerekmiyorsa da uyu.Ersan bizde kalmak için direnebilir de,Galatasaray'a gitmeyi de kabul eder.Hiç belli olmaz.Profesyonel futbolcu sonuçta.Bizim umudumuz Galatasaray'a gitmemek için direnmesi yönünde tabii ama bu transfer için de bir şeylerden ödün vermenin bir anlamı olmaz.![]()
So what?
Saike
eto'o bitmiş.
şuan ekşide ersan için 73 sayfa olmuş son 3 sayfa 5 günde
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...d=&au=&g=&p=73
eto'o bitmiş.
tivitırdaki diren ve efsane ol trendsine girilen tivit beş dakikada 100e yaklaştı
http://twitter.com/#!/search?q=%23DirenVeEfsaneOlErsan
eto'o bitmiş.
şuan için güzelde notlar açıklanıp yaz okulu resmiyet kazanınca pekte güzel olmayacak benim için
KESER'DEN GEÇER NOT
TFF'nin Almanya temsilcisi, Beşiktaş'ın yeni gurbetçileri konusunda olumlu rapor verdi
TFF'nin Almanya temsilcisi, Beşiktaş'ın yeni gurbetçileri konusunda olumlu rapor verdi
Veli istikrarlı olmalı
FUTBOL Federasyonu'nun Almanya temsilcisi Erdal Keser, Kartal'ın anlaşma sağladığı Veli Kavlak, Tanju Kayhan ve Burak Kaplan konusunda olumlu ifadeler kullandı. Keser, Veli için "Bir süredir sakat ama oldukça yetenekli. İstikrarı yakalarsa çıkış gerçekleştirir" ifadesini kullandı.
Tek dezavantaj boyu
TANJU konusunda "İstikrarlı, disiplinli ve çalışkan. Yetenekleri sınırlı ama tam bir takım oyuncusu, görev adamı" yorumunu yapan Keser, Burak'ı da şu sözlerle değerlendirdi: "Yetenekli ve hızlı bir futbolcu. Tek dezavantajı boyu. Kendisi için ödenen paradan çok daha fazla eder."
eto'o bitmiş.
Şimdi Ersan'ın daha Beşiktaş ile adı bile geçmeden Beşiktaşlı olduğunu, hatta odasının beyaz döşenmiş olduğunu bir cebimize koyalım. Çocuk büyük bir kısmetle de istediği takıma geliyor. Beğeniliyor da, önü açık. Elbette istediğini söyleyecek.
Bunu M. Topuz ile karıştırmamak lazım. Mehmet çocukluğundan beri tuttuğu takımda oynayıp da çok başarılı bir sezon geçirmemişti. Kiralık dahi olsa Beşiktaşta forma giyen Beşiktaşlı adamı, bonservisini alıyoruz diye koparmaya çalışmakla anadolu kulübünde parlamış bir futbolcuyu almak için yarışmak aynı şeyler değildir.
Çok değil 8-9 sene önce Mondragon (ki baktığınızda elin kolombiyalısıydı o zamanlar, Gs ile ne kadar gönül bağı olabilirdi - hatta eşinin Galatasaraylılar tarafından tehdit edildiği dahi söylenmişti, Beşiktaş'a gitmesin diye.) Gs'de kiralıkken Bjk tarafından alınmaya çalışıldığında "Mondragon Galatasaraylı, Bjk'ye gitmek değil burada kalmak istiyor, aslansın, kaplansın Mondi" denirken, birebir aynı durumdaki Ersan'ın senelerdir tuttuğu takımda kalmak istemesi fazlasıyla makul ve yadırganamayacak bir durumdur.
Neyse, Eğer Ersan Beşiktaş'ta kalırsa son 2 haftada neler olduğunu anlatır. Yok bir şekilde ikna edilip Galatasaray'a giderse, Mehmet Topuz'un yaptığını yapıp susacaktır.
Ersan alinsin veya alinmasin insallah yabanci stoper gelmez, cunku Sivok'u kesebilecke kadar iyi bir oyuncu alabilecegimizi zannetmiyorum.
Ersan konusunda da inanilmaz bilgi kirliligi var. Dun GS'liler 2-3 kiytirik ne idugu belirsiz twitter haberiyle sevinmisti, simdi de bizimkiler seviniyor. Bekleyip gorelim, belli olur bir haftaya kadar.
Ama bence B.Akgul yine yalan soyluyor, bir yandan gorusme yok diyor, diger yandan cumle arasinda bize istediklerine dair bilgiler geldi diyor, kivirma payi birakiyor.
'GÜLÜM' SENI KOPARMIŞLAR...
Erdem Ulus'dan Ersan Gülüm olayına farklı bir bakış...
Aslında 1 sezon önce “Her ihtimale karşı” gerçekleştirildi transferi.
Belli ki, uzun vadeli ihtiyaç duyulacağı düşünülmedi. Ödünç olarak istendi.
Tribünlerin, onu benimsemesi ise, Villareal ile sezon başında oynanan son hazırlık maçına denk geldi.
Kolay değil tabi, Adana’nın 5 Ocak’ın dan San Sebastian’a. Üstelik de üzerine tam oturan Beşiktaş formasıyla.
Oyuna girer girmez, “Lise takımında seçmelere katılan ve kendini ispatlamaya çalışan bir çocuk gibiydi.
“Adanalı Hemşo” dan geri verilmek kaydıyla alınan Gülümün, yüreklere ilk saplanışı da Dragao’ da ki Porto maçına denk geldi.
1-1 devam eden maçın 79.dakikasında öyle bir çıkarma yaptı ki, Ertem Şener’in tabiriyle, “Yüreğimiz göğüs kafesimizde takla attı”. Ersan gole giden topu da, kazanılan 1 puanı da çizgiden çıkarttı.
Kapı gıcırtısına bile beste yapan Beşiktaş taraftarı, Dolmabahçe’de onu bağrına bastı.
Güçlü yapısı ve uzun saçlarıyla bir futbolcudan çok, “Gladyatör'ü andıran 22 yaşındaki bu adamı bir savaş müziğiyle değil, İbrahim Tatlıses’in unutulmaz bir bestesi ile selamlandı.
“Gülüm benim, Gülüm benim, Ersan Adem Gülüm benim”
Serdal Adalı, aynı zamanda “Toprağı” olan, Bayram Akgül’e, ilk kez o günlerde gitti. Hemşeriliğinde vermiş olduğu rahatlıktan olsa gerek, sorun çıkmayacağından emindi.
İşler hiç de beklenildiği gibi gitmedi.
Karşılıklı söz düelloları önce gazetelere, oradan da televizyonlara sıçradı.
İşler kızıştı, çok farklı noktalara gitti, işte o günlerde aslında Beşiktaş Ersan’ın üstünü çizdi.
Bayram Akgül’ün "Ben Beşiktaş Başkanı ile konuşurum benim muhatabım Yıldırım Demirören’dir” açıklaması, her şeyin bittiğinin göstergesiydi. Bu ifadeler medyaya çok derinlemesine irdelenmese de Serdal Adalı’ da çok derin bir yer etti.
“Benim muhatabım Yıldırım Demirören’dir” demek aynı zamanda Serdal Adalı’yı muhatap almamak demekti.
Sadece Beşiktaş’ın değil Türk futbol tarihinin de en sansasyonel transferlerine imza atan, ilk yılında cebinden 10 milyon Euro’yu bir çırpıda çıkaran adam, bir futbolcu için bu lafları yutamazdı, yutmadı.
Konuyu Başkan Demirören ile konuştu, durumu aktardı ve yapılması gerekenleri anlattı.
Ne pahasına olursa olsun Adanaspor’la pazarlık yapılmayacak, Bayram Akgül muhatap alınmayacaktı.
Beşiktaş Başkanı’nın Adanaspor başkanıyla medyaya yansıyan görüşmeleri bana kalırsa tam bir formaliteydi,
Bayram Akgül yakın çevresine Beşiktaş başkanı ile son görüşmesini şu ifadelerle anlattı.
“Demirören ile ilk görüşmemizde para detayları üzerinde fazla konuşmadık, bir sonraki görüşmede medya ya yansıyan rakamların çok altına anlaşacağımızı düşünüyordum, buluştuk. Sayın başkan gelinen noktada bu transferden vaz geçtiklerini söyledi, şaşırdım. Demirören kalkmaya hazırlanırken, kendisine “Başka takımlarla görüşebilir miyim” diye sordum, kafasını onay verircesine sallayarak kalktı ve gitti”
TERİM DE ALMAYACAK VE ERSAN ADANA’NIN ELİNDE PATLAYACAK
Özellikle Ersan Gülüm konusunda G.Saray’ın devrede olduğu hatta Adanaspor ile prensipte anlaştığı yönünde ki haberler ise, şu aşamada gerçeği yansıtmıyor.
Serdal Adalı ve Fatih Terim çok yakın dostlar ve ikisi de Adanalı. Fatih Terim olayın bu boyutunu biliyor ve Serdal Adalı’dan yana tavır alıyor. Adanaspor Başkanının Adalı’ ya karşı takındığı çirkin tavır yüzünden Beşiktaş’ın "İlgilenmiyoruz” dediği milli oyuncu ile masaya oturmuyor.
AH GÜLÜM VAH GÜLÜM
Öyle görünüyor ki Ersan, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün ’ tavırları yüzünden ortada kalacak. Yani, ne G.Saray alacak ne de Beşiktaş’ta kalacak. F.Bahçe devreye girer mi? Zannetmem. Çünkü sarı lacivertliler de gelişmeleri yakından takip ediyor.
Her şey birkaç gün içinde belli olacak, Ersan, ya rest çekip, Ali Turan gibi davranacak, ya da Adana’nın yolunu tutacak.
Galatasaray mı ?
Sadece Beşiktaş onay verirse Terim, Ersan’ı korumaya alır, hepsi o kadar.
Erdem ULUS
www.kartalbakisi.com
NAKİ GÖZ KIRPTI
Deniz Naki, Galatasaray ve Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde değerlendireceğini söyledi.
St. Pauli'de forma giyen Türk kökenli futbolcu takımının 2. Lige düşmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek; Galatasaray ve Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde değerlendireceğini söyledi.
Almanya Birinci Futbol Liginden (Bundesliga) bu sezon 2. Lige düşen St. Pauli'de forma giyen Türk kökenli futbolcu Deniz Naki, takım olarak bu sezon birinci ligi hak etmediklerini söyledi.
Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, St. Pauli takımının 2. Lige düşmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, ''Sezonun ilk yarısında iyi oynamıştık ancak daha sonra kendimizi toparlayamadık. Her maçı kaybettik. Açıkçası Birinci Lig'de kalmayı hak etmedik. Umarım yeni sezona iyi başlar ve tekrar birinci lige yükseliriz'' dedi.
Kendisinin de zaman zaman hatalar yaptığını ve bu konuda teknik direktörü suçlamak istemediğini ifade eden Deniz, ''Bir ara antrenmana geç kalmıştım ve beni oynatmamıştı. Ama suç bendeydi. Yeni sezona çok iyi hazırlanacağım. Tekrar toparlanacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
Alemannia Aachen takımından teklif aldığını ancak kendi kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi daha olduğunu ve bu süre içinde St. Pauli'de oynamak istediğini kaydeden Deniz, ''Şimdilik Alemannia Aachen takımında oynamak istemiyorum'' dedi.
Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Nuri Şahin'in çok iyi bir oyuncu olduğunu ve transferinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Deniz, Nuri'nin, Almanya'nın en iyi futbolcularından biri olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'nin şampiyon olmasına da sevinmediğini belirten Deniz, ''Fenerbahçe şampiyonluğu hak etti ancak ben Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerini desteklediğim için fazla sevinemedim. Kalbim Galatasaray ve Beşiktaş'tan yana atıyor. Onlardan teklif gelirse gitmeyi düşünürüm'' şeklinde konuştu.
- AA -
Last edited by footballer33 : 30.Mayıs.2011 at 16:42
Tabata'nın durumu ne oldu, Al-Rayyan bonservisini satın aldı mı?
LİGTV: Nobre ve Bobo ile yollar ayrıldı. Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu çarşamba yurt dışına gidiyor. İbrahim Akın-Filip Holosko takası gündemde.
İbrahim Akın-Holosko takası İBB'nin de işine gelir. Kabul edeceklerdir bence.
Ersan Güüm'e bir şekilde ulaştik,konusma yasağı varmiş bizde işareler ile anlaştikaz sonra sitede durumunu anlatan bir haber yapacak.
Erdem Ulus
Haydı bakalım neler olacak
Kartalbakisi.com, Beşiktaş transfer gündeminin bir numaralı ismi Ersan Gülüm'e ulaştı.
Kartalbakisi.com, Beşiktaş'ın Adanaspor ile bonservisi konusunda henüz bir anlaşmaya varamadığı Ersan Gülüm'e transferi hakkındaki son durumu sordu.
Kendis...ine verilen talimat nedeni ile transferindeki son durum hakkında açıklama yapamayacağını belirten Gülüm şu ifadeleri kullandı;
'Konu hakkında konuşmam mümkün değil. Bana verilen talimat basına açıklama yapmamam yönünde. Ancak anlaşmaya varılmamasının sorumlusu olarak görülmek de istemem. Bu konuda benim kesinlikle bir tasarrufum yok. Ben zaten Beşiktaş'ı ne kadar sevdiğimi ve siyah beyazlı formayı giymek istediğimi defalarca ifade ettim. Bunu tekrarlamaya gerek bile duymuyorum.'
'PROFİL RESMİMİ TARAFTAR İÇİN DEĞİŞTİRDİM'
'Beşiktaş taraftarı son günlerde bana büyük destek oluyor. İnternet üzerinden takımda kalmam için kampanyalar düzenliyorlar. Bunların hepsini takip ediyorum. Hatta Twitter'daki profil resmimi, kampanyada kullandıkları resmimle değiştirdim. Sanıyorum bu beni anlamaları için yeterli olur. '
'YORUMLAR BENİ DUYGULANDIRIYOR'
'İnternet siteleri ve sosyal medyada benim için yapılan yorumları yakından takip ediyorum. Beşiktaş taraftarının benim için yazdığı güzel şeyleri okurken duygulandığımı itiraf etmeliyip. Bana destek veren ve sevgi gösteren tüm Beşiktaşlılara teşekkür ederim. Bilsinler ki onların görüşlerine büyük önem veriyorum ve yakından takip ediyorum.'
'TRANSFERİN NOKTALANMASINI BEKLİYORUM'
'Herkes gibi ben de sonucun ne olacağını merak ediyorum. Evde transferin noktalanmasını bekliyorum. Söylediğim gibi son durumla ilgili herhangi bir açıklama yapmam sözkonusu değil'
Kartalbakisi.com özel haberidir
İyi ki konuşma yasağı getirmişler yani.Ersan'ın bu hafta içinde biteceğini umuyorum, istiyorum.
Ersan Beşiktaşlı işte bunu anlayın artık , bizden başkasını İS-TE-Mİ-YOR !!!
[Beşiktaş'ın gurbetçileri İstanbul'da
30 Mayıs 2011 15:10 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş'ın Rapid wien takımından transfer ettiği gurbetçi futbolcular Veli Kavlak ve Tanju Kayhan İstanbul'a geldi.
![]()
Beşiktaş Kulübü ile anlaşmaya varan Türk asıllı futbolcular Veli Kavlak ve Tanju Kayhan İstanbul'a geldi.
Avusturya'nın Rapid Wien takımında top koşturan Veli Kavlak ve Tanju Kayhan, THY'nin tarifeli uçağıyla saat 13.50'de İstanbul'a geldi. Beşiktaş takımının görevlileri tarafından karşılanan futbolcular, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına birlikte poz verdi.
Babasıyla beraber İstanbul'a gelen Veli Kavlak basın mensuplarının sorusu üzerine Beşiktaş'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah başarılı oluruz" dedi. Kavlak, son yıllarda Türkiye ligini fazla takip etmediğini belirterek, "Türkiye'de başarılı olacağımıza inanıyorum. Beşiktaş'a geldiğim için çok çok mutluyum, bir rüyam gerçekleşti" diye konuştu.
Tanju Kayhan da Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada kalıcı olmak istiyorum ve onun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Beşiktaş'a gelmek herkesin hayalinde vardır, bu gerçekleştiği için çok çok mutluyum" dedi. Veli ve Tanju'nun yarın sabah Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecekleri bildirildi.
"Beşiktaş'a kapıları kapatmadık"
30 Mayıs 2011 14:42 | NTVSpor.net
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, NTV Spor canlı yayında telefonda 14-16 programında Dilara Gönder'in sorularını yanıtladı. Ersan transferi hakkında konuşan Akgül, Beşiktaş ile görüştüklerini ve henüz siyah-beyazlı takımla kapılar kapanmadığını söyledi.
![]()
NTV Spor'da Dilara Gönder'in sunduğu 14-16 programına telefonla bağlanan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Ersan transferine açıklık getirdi.
Son günlerde Beşiktaş ile anlaşamadı ve Galatasaray'a gidecek dedikodularını kendilerinin de duyduğunu belirten Akgül, sarı-kırmızılı takımdan kesinlikle resmi bir teklif gelmediğini söyledi.
"GELECEK TEKLİFLERE DE AÇIĞIZ"
Akgül, "Son günlerde konu çok speküle edildi. Biz Beşiktaş ile geçen hafta içerisinde görüşme yaptı bir sorun çıkmadı ama ondan sonra bazı basın organlarında Galatasarayla anlaştı şeklinde bir takım haberler çıktı. Bize gelmiş Galatasarayla ilgili herhangi bir ciddi resmi teklif yok. Öyle söylentiler bizim de kulağımıza geldi. Şu an Beşiktaş ile kapılar kapatılmış değil. Ama gelecek tekliflere de tabiki açığız. Bundan daha da normal bir şey olamaz, çünkü iyi bir stoper iyi de oyuncu. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde hangi takıma gidecek belli olacak zannediyorum" diye konuştu.
"SADECE BİZ DEĞİL, ERSAN'IN DA MUTLU OLMASI LAZIM"
Ersan'ın profesyonel bir futbolcu olduğunun altını çizen Akgül, "Burada sadece Adanaspor'un mutlu olması önemli değil Ersan'ın da mutlu olması önemli. Yani bu alışverişte Adanaspor mal satmıyor, bir oyuncu satıyor. Oyuncu bonversini devredecek. Dolayısıyla burada bizim herhangi bir zorlamamız olamaz. Ama bakıldığı zaman her iki tarafın da mutlu olması gerekiyor. Dolayısıyla Ersan ile yaptığımız en son Cumartesi günkü görüşmede profesyonel hayat, onun için profesyonellik neyi gerektiriyorsa onu yapması gerektiğini bana söyledi. Dolayısıyla önümüzdeki gühlerde bu belli olacak sanıyorum" dedi.
"RAKAM SÖYLEMEM DOĞRU OLMAZ"
Akgül, "Herkes bir şeyler yazıp çiziyor ama bizim tarafımızdan herhangi bir rakam deklare edilmedi. Kaldı ki Galatasaray'ın da bize rakam teklif ettiği söyleniyor. Hiç görüşme olmadan nasıl para teklif edilir onu da anlamış değilim. Ama Beşiktaş ile belli bir yerlere geldik, aramızda bir rakam farkı kaldı ama onu burada söylemem doğru olmaz, piyasayı kızıştıran kulüp pozisyonuna düşerim. Dolayısıyla rakam konuşmam doğru değil" şeklinde konuştu.
"GALATASARAY'DAN TEKLİF BİLE GELMEDİ"
Bayram Akgül, "Galatasaray ile kulüp içerisinde kimseyle görüşmedik. Zaten resmi bir teklif gelmediğini söyledim. Dışarıda konuşulan rakamlar var. Bir kulüple görüşmeden nasıl teklif yapılır? Yani biraz speküle ediliyor bu konu. Yani Galatasaray'dan resmi bir teklif yok" diyerek sözlerine son verdi.
Helal Ersan
Yeni transferlerimiz Veli Kavlak, Tanju Kayhan ve Burak Kaplan bu aksam Beşiktaş tv'de canli yayinda olacak.