Yabancı stoper kesinlikle gündemimizde var. Kaynak benden olsun bu sefer.![]()
Mustafa Sarp, Mersin ile Anlaştı
Bank Asya 1.Lig şampiyonu Mersin İdman Yurdu ‘muz hakkında bir süredir Mustafa Sarp transferi dedikoduları konuşuluyordu.Geçenlerde Başkanımız İstanbul’da 3 büyük kulübün yöneticileriyle birkaç oyuncu hakkında görüşmelerde bulundu.
Yeniden Mersin İdman Yurdu
Yaklaşık 1 ay önce belirttiğimiz Mustafa Sarp ismi yine bu konuşmalarda gündemdeydi.Aldığımız duyumlara göre Mustafa Sarp 2-3 gün içerisinde resmen Mersin İdman Yurdu’lu olacak.
2002-2004 yılları arasında Mersin İdman Yurdu’nda 61 maçta 4 gol atıp Ankaraspor’a transfer olan Mustafa Sarp , birkaç gün içerisinde yeniden Mersin İdman Yurdu’lu olacak.
Milli Takıma Çağrıldı ama Oynatılmadı
Mustafa Sarp, Milli Takımlarda sadece A2 takımda 1 kez oynadı.A Milli takımın kadrosuna 1 kere çağrıldı ama oynama fırsatı bulamadı.31 yaşındaki tecrübeli oyuncu kariyerinin en parlak dönemini Gaziosmapaşa’da 1999-2002 yılları arasında 93 maçta 16 gol atarak geçirmişti.
Arkadaşlar yorumlardan bazılarını paylaşıyorum
-Mersin inanılmaz bir iş başardı.
Hayırlı olsun.
-inşallah doğrudur alın bunu bizi kurtarın o zaman mersini galatasaray kadar seveceğim
-Allah tuttugunuzu altin etsin
-üç yıldır galatasaray’da banko olmuş böyle yetenekli bir futbolcunun mersin’imize kazandırılması büyük başarıdır. hem rijkaard, hem hagi, hem de bülent ünder gibi üst düzey hocaların asla vazgeçemediği hem defansif hem de ofansif yönde katkı yapabilen çok yetenekli bir futbolcu. üst düzey mücadelesinin yanında ileri çıkışlarında bulduğu gollerle takımına pozitif katkılar yapıyor. galatasaray böyle bir oyuncuyu nasıl bırakmış anlamadım. bu transferler devam ederse bırakın ligde kalmayı ilk 7 için bile oynayabiliriz. yönetimimizi canı yürekten tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
-güzel transfer… galatasaray’ın kötü döneminde barış özbek ve hakan baltayla beraber ayakta kalan 3 isminden biriydi bana göre. diğerlerini almamız zor ama mustafa sarp bize çok şey katacaktır. hem de tecrübeli, yöentimimize teşekkürler. en kısa zamanda resmiyet kazanır umarım heyecanla bekliyorum.
-ikinci takımı galatasaray olan bir adana demirsporlu olarak miy’i bu transferden dolayı can-ı yürekten tebrik ediyorum…hem defansif hem de ofansif yönde takımına sınıf atlatan, adrese teslim paslarıyla rakiplerinin korkulu rüyası olan bu yıldız umarım takımınıza uzun yıllar hizmet eder.
-Mersinimize kazandırılmış önemli bir isim. Süper lig tecrübesi var ve oyunu iki yönlü oynayabilen, isabetli paslar atabilen ve hiç durmadan pres yapması ile ünlenmiş bir futbolcu. iyi yer tutuyor, orta sahada süper lig seviyesinin üstüne çıkmamızda yardımcı olur. YUVANA HOŞGELDİN MUSTAFA SARP.
-Ayhan Akman tarafından
ne olur bırakma ellerimi![]()
Eğer Culio giderse onun gibisini yılda 700 bin €'ya bulamayız.
Üstün pas tekniği mi hemde Musatafa Sarp'ta. Biz yanlış adam mı izledik yav![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Beyler transferlerin arasında kaynadı. Ne oldu Galatasaray ve Atletico Madrid ilişkisi.
Fatih Terim ayrıca, Reina ile ilgilenmiyoruz da demiş.
ruffier monaco'da diye biliyorum. dusen takimin kalecisi gelmesin bence.
Ben Ruffier'i izlediğim kadarıyla kaliteli bir kaleci.
edit: Ruffier'le ilgili video: http://www.youtube.com/watch?v=b-EXA...eature=related
Last edited by Revolution : 30.Mayıs.2011 at 20:35
lovefootballto Love Football
Mactayim.atmosfer oncekilere gore iyi.burada bulunan yoneticilerle ufak capli da olsa transfer roportaji yaptik.aksam ozetlicem.simdi maca.
Belki bu sefer birşeyler çıkarır.
Bu arada Baros için 5 Milyon € fiyat biçmişiz, diyorlar.
Unal Aysal'a Banvit macinda ayakustu transfer sordular "Arkadaslarimiz cok yogun calisiyor, erken konusmak istemiyorum. İnsallah en iyisi olacak." cevabini verdi. Sana guveniyoruz baskanim.
altunterim Osman Altunterim
Bu bir strateji olabilir. Galatasaray cephesi Beşiktaş ile ters düşmemek için görüşmeleri gizli tutmak istiyor. Bu da kabul edilebilir.
Ersan Gülüm ile ilgili Abdürrahim Albayrak'ın bizzat kendisi gidip Adana'da görüşmeler yaptığını biliyoruz. Ama görüşülmedi deniliyor!
Kaleci konusunda telaffuz edilen isimlerin çoğu ile görüşme dahi olmadı. Başkan'ın 'Dünya çapında bir kaleci' sözünü unutmayın!
Drogba'da değişen hiçbir şey yok. Teklif yapıldı. Rakam 5.5 milyon pound. Beklemedeler.. Chelsea'nin hocası açıklanınca durum netleşir.
Transferde önemli gelişmeler var.. Ama özellikle Galatasaray'daki bilgi kirliliği çok mide bulandırıcı..
Screw you guys, I'm goin' home
Haydi beyler, calsin davullar oynasin kizlarNike'a duaci olalim
umutofkeli Umut Öfkeli
Drogbanın transferi bitmiş resmi olarak açıklanması için Nike 'ın sponsor olması bekleniyormuş. Yeni forma Drogba ile tanıtılacakmış.
umutofkeli Umut Öfkeli
Yani denilene göre Drogbanın transferi 1 Haziran veya 1 Hazirandan sonra açıklanması lazım. Temmuzda da yeni formalar Drogba ile tanıtılacak
Ben bu adamlara inanmak istiyorum ama surekli suphe olusuyor icimde. Altunterim'in dedikleri guzel, Umut Ofkeli kisa zamanda cokca patlamalar yasadi ona pek guvenmiyorum. Onceden transfer doneminde fitik olurduk, simdi heyecandan Haziran'i (2 gunu) beklemek zor geliyor.![]()
Nike şu formaları erken çıkarıver.
Valla inanmak zorundayiz
by umutofkeli
Drogba konusunda @umutofkeli 'nin söylediklerine kulak verin derim.. Zira İngiltere'de adamKaynağın içinde
![]()
Ben bu adamlara inanmak istiyorum ama neyse artik cok umitlenmeyin derim Banvit galibiyetinin etkisiyle sallamis olabilirler![]()
http://www.fotbollskanalen.se/1.2158...igger_olagligt
Kallstrom Galatasaray'dan bilgi almak icin Elmander'le gorusmus.
Ya arkadaslar harbiden bakin simdi aklima geldi yemin ediyorum. Kim Källström Häcken'de oynarken macini izlemistim mac sonrasinda imzasini almistim, simdi evde biyerlerde o imza, yarin sabah ariyim bakiyim bulabilirmiyim. Tesadufe bak, takimimin bir transferini havaalaninda gör(Elmander), digerininkininde imzasi olsun elinde(Källström)sans mi ne
![]()
Bunlar isaret vallahi
Yalniz Love Football'un tweetlerini buraya paylasabilecek olan var mi? Bomba seyler yazmis adam telefondan giriyorum, paylasamiyorum kusuruma bakmayin.
Bülent tulun:"Kim Kallstöm'ün sadece bir alternatif olduğunu ve daha iyisini aradıklarını" açıkladı.
Fatih Terim: "çok önemli kalecileri almak çok kolay olmuyor."
Ayrıca dün gecede, Volkan Şen'le görüşüldüğü söyleniyor. İnanmıyorum ama bu hafta içinde Drogba'dan daha büyük bi isim gene Nike sayesinde açıklanabilir yazmış birisi.
Drogbadan daha büyük derkenmessi ronaldo rooney
![]()
eto'o bitmiş.
bence o saydığın isimlerde drogbadan büyük değiller doğru ifade drogba kadar büyükler olabilir![]()
eto'o bitmiş.
Başkan, baktı Drogba olmuyo Torres ' i getirir o zaman daha büyükse![]()