Maçtan geliyorum. Maça ilgi had safhadaydı gerçekten. Salonun atmosferi müthişti. Başta Başkan Ünal Aysal olmak üzere oyunculara, koça, Hakan Üstünberk'e müthiş sevgi gösterileri yapıldı. Takım çok inanmış gerçekten. Sene başındaki Fenerbahçe maçından sonra takımı ateşleyen tarafın taraftar olduğunu düşünüyorum ki Tutku ve Shumpert attıkları üçlüklerden sonraki hareketlerinden belliydi. Ayrıca Spormax'te maçı sunan spiker ve yorumcu da Türkiye'de basketbolu en iyi bilen taraftar grubu olarak Galatasaray taraftarını gösterdiler ki haklılarBuna dayanarak da basın tribününde maçı izleyen ve Galatasaray'ın Eurolegue'e gitmesine karşı olan Kaan Kural ve İsmail Şenol'un asık suratlarını görmek bana ayrı bir zevk verdi
Maça gelirsek, Banvit topu her pota altına indirmek isteyişinde ikili sıkıştırmalarla boyalı alandan sayı bulmalarnı engelledik. Zaman zaman bu durum savunmamızın dengesini bozarak dış atışlarla sonuçlansa da pek fire vermedik. Hücumda da ilk başlarda Jerry Johnson, ardından da Shumpert'ın olağanüstü performansı ile maçı kazandık. Hakemlere de değinmek gerek. İlk yarıda fark çok açılacakken hakem 3lüsü oyuna direkt etki eden birçok yanlış karar çaldılar veya çalmadılar.
Sonuç olarak mutheşem bir atmosferde muhteşem bir oyunla bu maçı kazandık. Çarşamba günkü maça finallerimden ötürü gidemeyeceğim fakat o takımın Banvit'i bir kez daha yenip finale çıkacağından hiç şüphem yok. Bu takım bu sene ....![]()