Sayfa 17 / 19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon
481 ile 510 arası toplam 552 sonuç

Konu: TBL 2010 - 11 Play-Off Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Banvit'i elersek eğer Fenerbahçe'yle çok çekişmeli final serisi yaşayacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

3-0'la bitmesi de iyi oldu. diğer serinin en az 2 maçı daha var. Sakatlardan ümidim yok ama daha rahat çalışır takım. Özellikle bu maçın ilk çeyreğinin iyi analiz etmeleri gerek.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Finaldede gösterin aynı performansı alalım kupayı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Galatasaray Cafe Crown finale çok yakın

30 Mayıs 2011 21:46 | NTVSpor.net
    Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında Banvit’i 73-61 yendi ve seride 2-1 öne geçti.

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında Galatasaray Cafe Crown,evi Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Banvit’i ağırladı.
    Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Galatasaray Cafe Crown oldu. Seyircisinin de desteğini arkasına alarak maça hızlı giren sarı kırmızılılar, oyuna ağırlığını koydu ve farkı çift hanelere taşıdı. Banvit’in arayı kapatmasına izin vermeyen ev sahibi takım, ilk çeyreği de 27-15 önde kapattı.
    İkinci çeyrek karşılıklı basketlerle başlarken, oyundan kopmayan Banvit arayı kapatmaya başladı. Çeyreğin bitimine 53 saniye kala skoru 39-33’e getiren konuk ekip farkı 6 sayıya kadar indirdi. Ancak rakibine Caner Topaloğlu’nun 3 sayılık basketiyle cevap veren Galatasaray Cafe Crown, soyunma odasına da 42-33 üstün gitti.
    İkinci yarıya 5-0’lık seriyle başlayan Banvit, farkı 4 sayıya indirdi. Ancak Shumpert’ın üst üste kaydettiği basketlerle kontrolü yeniden ele geçiren sarı kırmızılılar, farkı yeniden 8 sayıya kadar çıkardı ve son çeyreğe de 53-47 önde girdi.
    Son çeyreğe Tutku Açık’ın 3 sayılık basketiyle hızlı giren Galatasaray Cafe Crown, bitime 7.5 dakika kala skoru 61-51’e getirerek farkı çift hanelere taşıdı. Shumpert’ın sayılarıyla üstünlüğünü maçın sonuna kadar koruyan sarı kırmızılılar, salondan da 73-61 galip ayrıldı.

Galatasaray Cafe Crown'da Shumpert 22 sayı, 8 ribaund ve 2 asistle maça damga vuran isim olurken, Jerry Johnson 16 sayı, 5 ribaund, 3 asistle, Andric ve Caner da 7'şer sayıyla oynadı.

Konuk ekipte ise Simmons'ın 16 sayı, 3 ribaundu ile Davis'in 13 sayı, 8 ribaund ve 2 asisti mağlubiyeti engelleyemedi.
    TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ
    Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında Banvit'i konuk eden Galatasaray Cafe Crown'u coşkulu bir taraftar grubu destekledi.
    Sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşmanın oynandığı Abdi İpekçi Spor Salonu'nu önemli ölçüde doldurdu. Salonda ''Sen şampiyon olacaksın'' yazılı pankart dikkati çekerken, Galatasaraylı taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarını motive etti.
    AYSAL VE POLAT BİRLİKTE İZLEDİ
    Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Ünal Aysal, maçı eski başkan Adnan Polat ile yan yana izledi.
    Taraftarlar önce Aysal, daha sonra da Polat lehinde tezahüratlarda bulundu. Her iki başkan da tribünlerin tezahüratlarına alkışla karşılık verdi.
    Bu arada yaklaşık 150 kadar Banvit taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden karşılaşmayı takip etti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Shumpert Reyiz son periyotta dağıttı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maça baya bir ilgi vardı.Taraftar inanılmazdı.Bu sezon bir Fenerbahçe maçında bir bugünki maçta bu kadar kalabalık vardı.Artık çarşamba günki maçı alıp finali bekliyoruz.Shumpert reyiz harikaydı.Maç sonunda dağıttı kendini.İlk defa öyle gördüm onu.
    Bu arada Adnan Polat ve Ünal başkanda yan yana izlediler maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçtan geliyorum. Maça ilgi had safhadaydı gerçekten. Salonun atmosferi müthişti. Başta Başkan Ünal Aysal olmak üzere oyunculara, koça, Hakan Üstünberk'e müthiş sevgi gösterileri yapıldı. Takım çok inanmış gerçekten. Sene başındaki Fenerbahçe maçından sonra takımı ateşleyen tarafın taraftar olduğunu düşünüyorum ki Tutku ve Shumpert attıkları üçlüklerden sonraki hareketlerinden belliydi. Ayrıca Spormax'te maçı sunan spiker ve yorumcu da Türkiye'de basketbolu en iyi bilen taraftar grubu olarak Galatasaray taraftarını gösterdiler ki haklılar Buna dayanarak da basın tribününde maçı izleyen ve Galatasaray'ın Eurolegue'e gitmesine karşı olan Kaan Kural ve İsmail Şenol'un asık suratlarını görmek bana ayrı bir zevk verdi

Maça gelirsek, Banvit topu her pota altına indirmek isteyişinde ikili sıkıştırmalarla boyalı alandan sayı bulmalarnı engelledik. Zaman zaman bu durum savunmamızın dengesini bozarak dış atışlarla sonuçlansa da pek fire vermedik. Hücumda da ilk başlarda Jerry Johnson, ardından da Shumpert'ın olağanüstü performansı ile maçı kazandık. Hakemlere de değinmek gerek. İlk yarıda fark çok açılacakken hakem 3lüsü oyuna direkt etki eden birçok yanlış karar çaldılar veya çalmadılar.

Sonuç olarak mutheşem bir atmosferde muhteşem bir oyunla bu maçı kazandık. Çarşamba günkü maça finallerimden ötürü gidemeyeceğim fakat o takımın Banvit'i bir kez daha yenip finale çıkacağından hiç şüphem yok. Bu takım bu sene ....

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kaan Kural G.SarayLı değil mi yahu niye karşı çıkmış ki

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yahu sanki adam haksız Galatasaray'ın A lisans olmasına karşı çıktığı için. A lisansı olayı çok farklı. Yanlış hatırlamıyosam her sene EuroLeague yaapan Partizan'ın bile hala daha A lisansı yok. Sapla samanı karıştırmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

A lisansa sahip takımlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Yahu sanki adam haksız Galatasaray'ın A lisans olmasına karşı çıktığı için. A lisansı olayı çok farklı. Yanlış hatırlamıyosam her sene EuroLeague yaapan Partizan'ın bile hala daha A lisansı yok. Sapla samanı karıştırmayın.
    Dinime küfreden Müslüman olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Dinime küfreden Müslüman olsa.
    Zaten senin anlayacağını sanmıyorumda, eğer olurda EuroLeague Pro Licence olayını anlayan varsa diye yazdım sorun yok yani. Takılıyoruz öyle. Liste yukarıda. Eğer gözüne çarpan takım olursa " google " dan bulursun. " find it gugıl yeaaa " . 8. sıradaki takımın EuroLeague sıralamalarına özellikle dikkat et. EuroCup değil aman karıştırma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Zaten senin anlayacağını sanmıyorumda, eğer olurda EuroLeague Pro Licence olayını anlayan varsa diye yazdım sorun yok yani. Takılıyoruz öyle. Liste yukarıda. Eğer gözüne çarpan takım olursa " google " dan bulursun. " find it gugıl yeaaa " . 8. sıradaki takımın EuroLeague sıralamalarına özellikle dikkat et. EuroCup değil aman karıştırma.
    Pro Lisans almak için gerekli kriterlerin ne olduğunu, nasıl alındığını emin ol senden daha iyi biliyorum, senden daha fazla araştırdım. Sanırım senin biraz daha araştırman gerekiyor eleştiri yapmadan ve Pro Lisans almamıza karşı çıkmadan önce.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

G.Saray Eurocup için iyi bir kadro kurup önümüzde ki sezon o kupayı alarak paşalar gibi Euroleague bileti kapabilir. Eurocup çok uzak bi hedef değil , alan takımları görüyoruz sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    G.Saray Eurocup için iyi bir kadro kurup önümüzde ki sezon o kupayı alarak paşalar gibi Euroleague bileti kapabilir. Eurocup çok uzak bi hedef değil , alan takımları görüyoruz sonuçta.
    Banvit'i eleyip finale kalırsak da gidiyoruz Euroleague'e. Ön eleme oynayacağız gruplara kalmak için ama onda da çok zayıf rakipler gelecek. Gruplara kalabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Banvit'i eleyip finale kalırsak da gidiyoruz Euroleague'e. Ön eleme oynayacağız gruplara kalmak için ama onda da çok zayıf rakipler gelecek. Gruplara kalabiliriz.
    Ben finale kalamazsa diye söylemiştim.

Umarım da hem finale kalır hem de Euroleague'e. Güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Ben finale kalamazsa diye söylemiştim.
    Onu kastettiğini anlayamamışım, pardon.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Amaç 21 yıl sonra final oynamak

31 Mayıs 2011 15:16 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde yarın Banvit'le yapacakları maçı da kazanarak 21 yıl sonra finale kalmak istediklerini söyledi.

Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde yarın Banvit'le yapacakları maçı da kazanarak 21 yıl sonra finale kalmak istediklerini söyledi.
    Hakan Üstünberk, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Galatasaray Cafe Crown takımının sezon boyunca gösterdiği mücadele gücünden ve sergilediği takım ruhundan ötürü büyük saygıyı hak ettiğini vurgulayarak, "Galatasaray;a her zaman destek veren taraftarımız, takımımızın hakkını bir kez daha teslim edecektir. Ligde 21 sene sonra final oynama fırsatını değerlendirmek istiyoruz ve bu amaç doğrultusunda taraftarımızın desteği bizim için itici güç olacaktır" dedi.
    Galatasaray taraftarını yarınki maçta destek vermeye çağıran Üstünberk, "Yarın akşam centilmenlik çerçevesinde geçecek bir karşılaşmanın ardından finale yükselen taraf olmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Spormax'te maçı sunan spiker ve yorumcu da Türkiye'de basketbolu en iyi bilen taraftar grubu olarak Galatasaray taraftarını gösterdiler ki haklılar
    Bazen olaylara gönül işi taraftar işi bakmamak lazım . At gözlüğünü çıkarıp etrafa bi bakmak lazım hangi takımın seyircisi her branşa gidiyo hangisi daha biliyo vs. vs.

Bu takım bu sene ....
    İkinci
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bazen olaylara gönül işi taraftar işi bakmamak lazım . At gözlüğünü çıkarıp etrafa bi bakmak lazım hangi takımın seyircisi her branşa gidiyo hangisi daha biliyo vs. vs.

Hangisi daha iyi biliyormuş merak ettim.Ya da neye göre ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu kısmı çok anlamsız buldum. Kim at gözlüğü takıp birşey yazmış ki? Fenerbahçe'nin tüm branşlardaki seyirci ortalaması bizden yüksektir doğru ama biz takımlarımızı yalnız bırakmadık. Neye göre Fenerbahçe taraftarı basketbolu daha iyi biliyor onu da merak ettim açıkçası. Sana göre Fenerbahçe taraftarı daha iyi bilir, bana göre Galatasaray taraftarı, Beşiktaşlı bir kardeşime göre Beşiktaş taraftarı... "Bence Fenerbahçe taraftarı daha iyi biliyor." deseydin keşke. Talihsiz bir cümle yazmışsın. Yok yere insanlara dokunabilecek bir cümle olmuş. At gözlüğü filan, yakışmıyor. Kimsenin kanlı canlı bir iddiada bulunduğu yok burada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Hangisi daha iyi biliyormuş merak ettim.Ya da neye göre ...
    Kardeşim hemen çıkar gözlüklerini

Şaka bir yana çok yanlış bir kelime o, umarım hatanı anlayıp gerekeni yaparsın Furkan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

At gözlüğü demişte kendisi onları söyleyerek acaba ne gözlüğü taktı merak ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Basket maçında gol gol gol diye tezahürat yapanlar şüphesiz ki daha iyi biliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Basket maçında gol gol gol diye tezahürat yapanlar şüphesiz ki daha iyi biliyor.
    Abi boşver lütfen, gerilmesin ortam boşuna.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Basket basket basket yada sayı sayı sayı gibi saçma bir bağırıştansa gol gol gol daha iyi emin olabilirsin . Ayrıca tezahüratlara giriceksek Okey Let's go gibi bir tezahüratta ne kadar mantıklıdır o da şüpheli neyse ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Basket basket basket yada sayı sayı sayı gibi saçma bir bağırıştansa gol gol gol daha iyi emin olabilirsin . Ayrıca tezahüratlara giriceksek Okey Let's go gibi bir tezahüratta ne kadar mantıklıdır o da şüpheli neyse ..
    İyi de o bahsettiğiniz tezahürat futbol maçında yapıldı. Ayrıca illa basket basket basket ya da gol gol gol çerçevesinde olmaz bu iş. Mesela bizimkilerin güzel bi tezahüratı var "Bu sene baskette tarih yazalım." ile başlayan.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Şu kısmı çok anlamsız buldum. Kim at gözlüğü takıp birşey yazmış ki? Fenerbahçe'nin tüm branşlardaki seyirci ortalaması bizden yüksektir doğru ama biz takımlarımızı yalnız bırakmadık. Neye göre Fenerbahçe taraftarı basketbolu daha iyi biliyor onu da merak ettim açıkçası. Sana göre Fenerbahçe taraftarı daha iyi bilir, bana göre Galatasaray taraftarı, Beşiktaşlı bir kardeşime göre Beşiktaş taraftarı... "Bence Fenerbahçe taraftarı daha iyi biliyor." deseydin keşke. Talihsiz bir cümle yazmışsın. Yok yere insanlara dokunabilecek bir cümle olmuş. At gözlüğü filan, yakışmıyor. Kimsenin kanlı canlı bir iddiada bulunduğu yok burada.
    Tamam kardeşim o zaman onu yazan arkadaşta "Bence Galatasaray daha iyi biliyor ." demeli yoksa bana göre kendi düşüncemi savunurum ve bende aynı soruyu sorarım neye göre Galatarasay daha iyi ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    İyi de o bahsettiğiniz tezahürat futbol maçında yapıldı. Ayrıca illa basket basket basket ya da gol gol gol çerçevesinde olmaz bu iş. Mesela bizimkilerin güzel bi tezahüratı var "Bu sene baskette tarih yazalım." ile başlayan.
    Tamam zaten bizimkilerde her maçta full gol gol gol demiyor . Yeri geldiğinde arada kaynıyor . Bizimde başka tezahüratlarımız var tabikide ama orda onun verdiği örnekle o uyuşuyor . Gol gol gol demicekte basket basket basket mi dicek yanı onu demek istemiştim . Tamam gol de saçma da arada kaynıyor takımı ateşliyor vs.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam kardeşim o zaman onu yazan arkadaşta "Bence Galatasaray daha iyi biliyor ." demeli yoksa bana göre kendi düşüncemi savunurum ve bende aynı soruyu sorarım neye göre Galatarasay daha iyi ?
    Onu yazan arkadaş zaten spikerlerin söylediği cümleye katıldığını belirtmiş. Ortalığı bu kadar galeyana getirmene gerek yoktu. İstemeden yaptın belli ki ama öyle oldu artık

Sayfa 17 / 19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon

Mesaj Yetkileri