Dediklerine bakilirsa insallah aliriz abi. Ersan da gelirse saglam savunmamiz olur.
NTV son dakika geçiyo barosun sözleşmesi fesh edilmiş bence çok yanlış yapıldı
Paulao çok sağlam defans oyuncusu ancak 2,5 milyon euro biraz fazla gibi geldi bana..
Bobo diyollar.
Baros gittiğine göre forvet transferimiz tamam.
@esatdergi
Esat Dergi
Baros out, Bobo in.
Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı golcü Bobo'nun, Galatasaray'a transfer olacağı iddia ediliyor.
Teknik direktör Fatih Terim'in Türkiye'ye dönmesiyle birlikte dış transfer çalışmalarını sürdüren G.Saray'da bir sürpriz gelişme de santrfor konusunda yaşandı.
Dün beş futbolcusuyla yollarını ayıran ve buna karşılık Elmander ve Selçuk İnan ile anlaşmaya varan sarı-kırmızılıların Beşiktaş'la yolları ayrılan Bobo ile temasa geçtiği öğrenildi.
Yaşanan maddi sıkıntı dolayısıyla özellikle bonservis bedeli olmayan oyunculara yönelen G.Saray'ın, Bobo'nun da serbest olmasından dolayı Brezilyalı oyuncuyu çok istediği öğrenildi. Brezilyalı futbolcu da önceliğinin İspanya ve Portekiz olduğunu ancak şu ana kadar istediği şartların oluşmadığı gerekçesiyle G.Saray'a yeşil ışık yaktığı iddia edildi.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bir kaç saat önce tff'de bir gariplik olduğunu düşünmüştüm, dün feshedilmiş gözüküyor. Ntvspor buna göre haber yaptıysa, fena patlarlar.
2013 kadar kontrati vardi , nedemek FESH EDILDI ? Satamadik m i ?
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Bir yanlışlık filan olmuştur. Bir yere gidemez Kral, gitmemeli...
Nasıl yani.Baros en kötü 5 milyon eder nasıl fesh edilir sözleşme yahu.
Baros benim ilk göndereceğim adam olurdu sürekli sakatlanıyor hep takımı eksik bırakıyor galatasaraya faydadan çok zararı oldu , çok doğru bir hamle yapmışlar
Barosun yerini boboyla doldurmak büyük yanlışlık baros daha kaliteli kanımca
Satılabilecek bir oyuncu sonuçta, benim aklım almadı bu işi.
Resmi siteyi bekliyorum açıkçası.
Ntvspor haberi TFF kaynaklı gösterdi. TFF sitesinde yazan eski sözleşmesinin bitiş tarihi. Geçtiğimiz sezon 31.05.2011'den itibaren geçerli olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalamıştık. Resmi açıklamayı bekleyin derim.
-denmiş bir forumda.
Resmi açıklamayı bekleyelim, enseyi karartmayalım.
Yalnız benim anlamadığım bir nokta var. Medyamız hiç mi takip etmiyor kulübün önde gelen isimlerini , hatta önde gelenini geçtim en öndeki ismini Ünal Aysal yani. Adam birinci ağızdan konuşuyor bütçe sıkıntımız yok ne kadar gerekirse o kadar veririz diye sporx'in Bobo ile ilgili yazısında bütçe sıkıntısı nedeniyle bonservisi elinde olan oyuncular falan fişmekan. Kafalarına göre haber yapıyorlar.
Baros gönderilirse neden fesh edilsinki, bedava gitmektense satardık. Bu kadar basit bir hata yapılacağını sanmıyorum. Ruslar nerden baksan 5M veriyorlar. Bence TFF'nin oltasına gelindi.
Eğer Ntvspor'a yalanlama gelirse yönetimden ciddi bir açıklama bekliyorum..Ntvspor'un bu kaç oldu..
Ntvspor çok büyük ihtimalle patladı, iki saat önce sportif cümleler blog sahibinin kafası karıştı bu konu ile ilgili, tff kaynaklı. Bir yerden patlak verdi bu bence, Baros tabii ki gidebilir, yerine iyisi gelecekse niye gitmesin ? Ama feshetme saçma olur, en kötü Katar'a gider, biz de bonservis ücretini alırız..
Kimse gönderilmesine birşey demiyor..Neden beleş gidiyor..Teklifler var. Satsak anlarım.
nontvspor
Ntvspor patladı kaç oldu bu yahu
NTVspor son dakika geçti sözleşmesi fesh edilmemiş![]()
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=664036 - Arda Turan
GALATASARAY A.Ş. 06.02.2008 31.05.2012 Karşılıklı Sona Erdirme 01.09.2008
GALATASARAY A.Ş. 04.01.2007 31.05.2011 Karşılıklı Sona Erdirme 06.02.2008
ntvspor fena fakabastı.