Sayfa 19 / 19 İlkİlk ... 9171819
541 ile 552 arası toplam 552 sonuç

Konu: TBL 2010 - 11 Play-Off Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3 yaşında çocuk musun ? Birisi falan.

Aynı şey değil, anlamanı beklemiyorum ama, o yüzden uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Eğlenmene devam et sen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=_dwwQfQpYUU"]http://www.youtube.com/watch?v=_dwwQfQpYUU[/YOUTUBE]

Evvvet dün birisi ne demişti ? Gol Gol gol . Hı hıım evet : )
    Ne desem suç olacak, o yüzden cevap vermemek en iyisi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsmail abi yalniz kopmus gitmis bir mactan sonra baskana tezahuratin hemen ardindan dunyaca unlu bir futbolcuyu istemekle basketbol takimini gazlamak icin "Gol gol gol" demenin cok farki var bence. Yine gereksiz ve yanlis bir tezahurat bence ama ikisinin arasindaki fark da bir hayli var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    İsmail abi yalniz kopmus gitmis bir mactan sonra baskana tezahuratin hemen ardindan dunyaca unlu bir futbolcuyu istemekle basketbol takimini gazlamak icin "Gol gol gol" demenin cok farki var bence. Yine gereksiz ve yanlis bir tezahurat bence ama ikisinin arasindaki fark da bir hayli var.
    Boşuna anlattın, anlamaz o.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adam olmak başka şey kardeşim Gereksiz olduğu için eklemiştim zaten. Diğeri gereksizde buda gereksiz. Ama işte anlamayan insan çok

Yinede ben " ADAM "lığımı ortaya koyup kaldırdım videoyu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Basketbol Maçında Dünyaca Ünlü Bir Futbol Oyuncusunu İstemekle Gol Gol Gol Demek Farklı Şey He . Ne Diyim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine harika bir atmosfer vardı salonda.Zorda olsa yine gidebildim maça.Maç başlar başlamaz Banvitliler resmen şaşkına döndü.Jerry bugün mükemmeldi.Aslında kötü oynayan biri yoktu sahada.Artık finali bekliyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

edit ......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Basketbol Maçında Dünyaca Ünlü Bir Futbol Oyuncusunu İstemekle Gol Gol Gol Demek Farklı Şey He . Ne Diyim
    Bak güzel kardeşim, Kaan yukarıda açıkladı. Belli ki anlamamışsın, ben yine de sana anlatayım. Sizin o yaptığınız "Gol gol gol" tezahüratı takımı ateşlemek için yapılmış birşey. Bir daha söylüyorum, takımı ateşlemek için yapılmış bir tezahürat. Fakat bizim bugün yaptığımızsa halihazırda salonda olan başkanımızdan, gündemde olan bir oyuncunun transferini istemek. Yani amaç farklı ? Anladın mı ? Ha buna rağmen diretiyorsan illa aynı şey diye, söylenecek sözler bitmiş demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tezhaurat olurken maçın bitimin 1 dakika kalmıştı ve rekor fark vardı.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Maçtaydım. Ünal Aysal'a tezahuratlar başladı ilk başta. Sonra da "taraftar çıldırdı drogba'yı istiyor" tezahuratı başlandı. Konu drogba olunca, basket, voleybol falan farketmez, sokakta görsen başkanı yakasına yapışırsın "drogba'yı al diye". Basket maçında gördük ve yakasına yapıştık "drogba'yı al" diye.

İkisinin arasında fark varsa o farkı sanırım tek sen görüyorsun .)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Adam olmak başka şey kardeşim Gereksiz olduğu için eklemiştim zaten. Diğeri gereksizde buda gereksiz. Ama işte anlamayan insan çok

Yinede ben " ADAM "lığımı ortaya koyup kaldırdım videoyu.
    Anladim abi sagolasin acikladigin icin.
    Gercekten bu 2 seyi birbiriyle es mi tutuyorsun? Hic unutmam altyapidayken Fenerbahce bizi maclara gotururdu hangi mac hatirlamiyorum. 6 Kasim'a denk gelmisti o gun ve Fenerbahce taraftari o macin rahatligiyla alkislatmak icin benche alinan Mrsic'e 6 isareti yaptirtmislardi tezahuratla. Bununla takimi ateslemek icin macin kritik yerinde soylenen "Fener Gol Gol"u karistirmaya benzer iste senin bu yaptigin.

Sayfa 19 / 19 İlkİlk ... 9171819

Mesaj Yetkileri