3 yaşında çocuk musun ? Birisi falan.![]()
Aynı şey değil, anlamanı beklemiyorum ama, o yüzden uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Eğlenmene devam et sen.![]()
3 yaşında çocuk musun ? Birisi falan.![]()
Aynı şey değil, anlamanı beklemiyorum ama, o yüzden uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Eğlenmene devam et sen.![]()
İsmail abi yalniz kopmus gitmis bir mactan sonra baskana tezahuratin hemen ardindan dunyaca unlu bir futbolcuyu istemekle basketbol takimini gazlamak icin "Gol gol gol" demenin cok farki var bence. Yine gereksiz ve yanlis bir tezahurat bence ama ikisinin arasindaki fark da bir hayli var.
Basketbol Maçında Dünyaca Ünlü Bir Futbol Oyuncusunu İstemekle Gol Gol Gol Demek Farklı Şey He . Ne Diyim![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yine harika bir atmosfer vardı salonda.Zorda olsa yine gidebildim maça.Maç başlar başlamaz Banvitliler resmen şaşkına döndü.Jerry bugün mükemmeldi.Aslında kötü oynayan biri yoktu sahada.Artık finali bekliyoruz.
edit ......
Bak güzel kardeşim, Kaan yukarıda açıkladı. Belli ki anlamamışsın, ben yine de sana anlatayım. Sizin o yaptığınız "Gol gol gol" tezahüratı takımı ateşlemek için yapılmış birşey. Bir daha söylüyorum, takımı ateşlemek için yapılmış bir tezahürat. Fakat bizim bugün yaptığımızsa halihazırda salonda olan başkanımızdan, gündemde olan bir oyuncunun transferini istemek. Yani amaç farklı ? Anladın mı ? Ha buna rağmen diretiyorsan illa aynı şey diye, söylenecek sözler bitmiş demektir.
Tezhaurat olurken maçın bitimin 1 dakika kalmıştı ve rekor fark vardı.
Maçtaydım. Ünal Aysal'a tezahuratlar başladı ilk başta. Sonra da "taraftar çıldırdı drogba'yı istiyor" tezahuratı başlandı. Konu drogba olunca, basket, voleybol falan farketmez, sokakta görsen başkanı yakasına yapışırsın "drogba'yı al diye". Basket maçında gördük ve yakasına yapıştık "drogba'yı al" diye.
İkisinin arasında fark varsa o farkı sanırım tek sen görüyorsun .)
Anladim abi sagolasin acikladigin icin.
Gercekten bu 2 seyi birbiriyle es mi tutuyorsun? Hic unutmam altyapidayken Fenerbahce bizi maclara gotururdu hangi mac hatirlamiyorum. 6 Kasim'a denk gelmisti o gun ve Fenerbahce taraftari o macin rahatligiyla alkislatmak icin benche alinan Mrsic'e 6 isareti yaptirtmislardi tezahuratla. Bununla takimi ateslemek icin macin kritik yerinde soylenen "Fener Gol Gol"u karistirmaya benzer iste senin bu yaptigin.