Emre'yi Mehmet'i beğenmiyorsunuz da o oyuncular takım için en fazla mücadele eden oyuncular. Bizi ilgilendiren kısım takımın başarısıysa takım için yararlı olan her oyuncuya sıcak bakarım ben.Arda mesela
Emre'yi Mehmet'i beğenmiyorsunuz da o oyuncular takım için en fazla mücadele eden oyuncular. Bizi ilgilendiren kısım takımın başarısıysa takım için yararlı olan her oyuncuya sıcak bakarım ben.Arda mesela
Ne ardası arkadaşlar sanki Arda geliyorda
Bir deli taş attı kuyuya(Delide ben oluyorum bu arada
)
Arda Duygusaldır ve Amatör Ruhludur. Futbolu Sevdirende Amatör Ruhtur. Arda Fenerbahçe için Asla Kötü Demez ve Günü Geldiğinde Gelse Bile Kanının Son Damlasına Kadar Savaşır Oynar Galatasaray Aşkınıda Her Yerde İfade Eder.
Benim de En Büyük Hayalim;
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Mesele Emre , Tümer meselesinden çok daha farklı yalnız. Arda, F.Bahçe formasını giymek nasip olmaz inşallah bana dedi. Umarım da nasip olmaz o günleri görmeyiz
Transfer sezonuna hızlı girdik çabuk duruldukHani Sezer , Tuncay , yabancı önlibero , Yobo bunlar ne zaman geliyor
![]()
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aşkolsun. Asıl sizin böyle düşünmenize ben kırıldım. Olur mu öyle şey? Ben sadece bir realiteyi belirttim. Çoğunluk sevinir, az bir kısım kabellenemez. Bunun az veya çok Fenerbahçelilikle ilgisi yok. İnsan psikolojisinin genel karakteridir: İnsanların büyük çoğunluğu, özellikle kitlesel durumlarda affetmeye ve unutmaya çok meyillidir. Asla unutmayan ve kolay kolay affedemeyenler ise azınlıktadır. Bunun az Fenerlilik, çok Fenerlilikle en ufak bir ilgisi yok ama yine de farkında olmadan kırdıysam özür dilerim.
Bu arada benim bazı transferlere karşı çıkmam, geçmişte onların Galatasaray veya Beşiktaş forması giymiş olması değil; oradayken sergiledikleri bazı tutum ve davranışlardır. Yoksa tabii karşılıklı transferler olacak. Semih Yuvakuran'ı aldık; Galatasaray'ın efsane sol beki... Bağrımıza bastık. Kim ne diyebilir? Orada da işini yapıyordu, bizde de yaptı. Ama birgün demeç verseydi; "Allah bana Fener forması giymeyi nasip etmesin" diye... Kabullenir miydik? Baliç'i düşün? Galatasaraylıların ne kadarı kabullendi?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Gökhan Gönülvari düşünce tarzında Abdulkadirde...
Keşke Abdulkadir şu Aykut hoca döneminde alınmış olsaydı. Hala da geç değil tabi ama Abdulkadir'in yeteneklerini köreltmeden forma şansı vermek lazım. Ne kadar kiralık oynarsa oynasın büyük takımda maç yapıp o stresi yaşayıp tecrübe kazanması çok farklı olacaktır. Aykut hoca bu şansı verir eğer kiralanmazsa...
Abdülkadir ve Berk bu ikisi bizim teknik heyet tarafından baya isteniyolar. Sezer'e karşılık Bilica ve Gökhan'ı değil Abdülkadir ve Berk'i istedi bizimkiler ve bir miktarda para. Sorun şu ki Fenerbahçe yönetimininde bu iki oyuncuyu vermekte bir sıkıntısı olmadığı ama istenilen nakit parayı vermek istemediklerini biliyorum. 2.5 Milyon €'dan yukarı çıkmayız diyo Fenerbahçe yönetimi. Bizim yönetyim 4 ila 4.5 arası bir meblağ istiyo. Buna karşılık Abdülkadir'in verilmesini istemeyen kişide Aykut Kocaman. Ama sanırım onada bazı garantiler verilmiş. O bölgeye çok iyi oyuncular transfer edebilirmiş Fenerbahçe. Capoue ve Diarra gibi isimler...
I'm back...
+4.5 m €'yu geçtim, Berk + Abdülkadir = Sezer transferi bile beni mutlu etmez. Bilica ve Gökhan Ünal gibi takasta kullanılacak isimler varken genç oyuncuları takasta kullanmamalıyız. Sezer'e çok ihtiyaç varsa ve Eses Bilica + G.Ünal'ı kabul etmiyorsa parayı basıp alırsın. Gerçi bence Sezer için istenilen para çok yüksek, vazgeçilse daha iyi olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sezer in neyine Fenerbahçe nin ihtiyacı var anlamadım. Alex yoksa zaten bu sistemle oynamaz, Topuz u göbeğe çekerek ortaya üçler, kanatlara da Stoch-Dia yı koyar , paşalar gibide oynar. Unutmadan sizde birde Özer var. Bu adam harcanıp gidecek mi? 26 yaşında adamdan ne gelecek bekliyorlarki bu kadar peşinden koşuyorlar?
Bence Sezer transferi öylesine yapılacak olan bir transfer. Üstelik o kadar para ve oyuncu vererekte kazıklanacağımız bir transfer. Yönetim şu saçma sapan işten vazgeçsin. Helede geleceği olan oyuncuları temelli bonservisiyle satmak gibi bir ahmaklık yaparlarsa alsınlar Sezeri başlarına çalsınlar. O oyuncularda 25-26 yaşında ligi sallayınca bu sefer 5-6 milyon euro nakit para ve yine.kurban olarak Berkler ve Abdulkadirler verilip tekrar alınır. Yazık...
Bence de sezer transferi çok uzadı iyi fiyata halledilecekse eyvallah iyi transfer de abdüllkadir falan verilmemeli kadroda tutulur sezer'in kullanılacağı gibi kullanılır veya illa eskişehirden birini alacaksak alper'i alalım =)
matuidi için st. etienne'ye teklif yapılmış.
(/s)
Matuidi gelirse bomba olur,15 mn'a bağlasınlar şu işi ya.
matuidi çok üst düzey bir defansif orta saha. umarım anlaşılabilir.
matuidi olsun, lass olsun yahut capoue olsun emre'nin yanına üst düzey bir oyuncu alınacağını düşünüyorum.
Yeterki gelsin Matuidi. Gelecek senede bu sezonki kenetlenmeyi yaşarsak bizi güzel günler bekliyor. Birde 4 tane gurbetçi gelecek dediler. bunların isimleri belli mi?
Şimdiden ısındım adama. Verilen paralar helal olsun![]()
http://twitter.com/#!/armamortale/st...12636885630976
Bu arada yanlışlık yoksa skor 4-0 Nijerya lehine buda ilginç bir durum...
Bizim karabaş gol attı mı ki?