Sayfa 481 / 896 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
14,401 ile 14,430 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre'yi Mehmet'i beğenmiyorsunuz da o oyuncular takım için en fazla mücadele eden oyuncular. Bizi ilgilendiren kısım takımın başarısıysa takım için yararlı olan her oyuncuya sıcak bakarım ben.Arda mesela

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne ardası arkadaşlar sanki Arda geliyorda

Bir deli taş attı kuyuya (Delide ben oluyorum bu arada )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ne ardası arkadaşlar sanki Arda geliyorda

Bir deli taş attı kuyuya (Delide ben oluyorum bu arada )
    Yok olay arda'nın gelip gelmemesi değil zaten arda üzerinden apayrı bir konu tartışılıyor şu an =) istersen toraman diyelim farketmez=)

Arda Duygusaldır ve Amatör Ruhludur. Futbolu Sevdirende Amatör Ruhtur. Arda Fenerbahçe için Asla Kötü Demez ve Günü Geldiğinde Gelse Bile Kanının Son Damlasına Kadar Savaşır Oynar Galatasaray Aşkınıda Her Yerde İfade Eder.

Benim de En Büyük Hayalim;

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Mesele Emre , Tümer meselesinden çok daha farklı yalnız. Arda, F.Bahçe formasını giymek nasip olmaz inşallah bana dedi. Umarım da nasip olmaz o günleri görmeyiz

Transfer sezonuna hızlı girdik çabuk durulduk Hani Sezer , Tuncay , yabancı önlibero , Yobo bunlar ne zaman geliyor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Düşüncenden haklısın fakat profesyonellik denen bir kavram var bilmem farkındamısın? Biz bu sene şampiyon olduk. 10 sene sonra demeyeceklerki M. Topuz geldide Beşiktaş forması giydide sonra Fener'e gittide onları şampiyon yaptırdıda vs. vs.

Mehmet Topuz şuan Fenerbahçe forması giyiyorsa ve terinin son damlasına kadar mücadele ediyorsa hiçbir laf söylemeye hakkımız yok. Elin yabancısından daha çok hakediyordur o kupayı.

Benim içimi asıl acıtan şampiyonlukta en ufak pay sahibi olmayan Bilica'nın kupayı en önde taşımasıydı. İçim sızladı gerçekten.
    Bence herkesin payı vardı şampiyonlukta tamam bilica çok bişey yapmadı ama sonuçta oda takımımızın bir oyuncusu kaldırıcak tabi Yobo'nun alınması gerek sezerdede sanırım sorun var yobo alınırsa iyi olur

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Sahada emre de mehmet de deli gibi mücadele ediyorlar benim için hiçbir sorun yok ama , arda geliyor desinler istemem kesinlikle istemem ama gelir , oynar alkışlarım desteklerim yorumlarınızın çoğuna katılıyorum ama bazılarında da sizin fenerbahçeliliğiniz bizimkinin üstündeymiş gibi konuşuyorsunuz bunlar gerçekten kırıcı şeyler bu transferler de siz veya ben doğmadan önce de büyük takımlar arasında yapılan transferlerdir sadece bizim ülkemizde değil bütün ülkelerde.
    Aşkolsun. Asıl sizin böyle düşünmenize ben kırıldım. Olur mu öyle şey? Ben sadece bir realiteyi belirttim. Çoğunluk sevinir, az bir kısım kabellenemez. Bunun az veya çok Fenerbahçelilikle ilgisi yok. İnsan psikolojisinin genel karakteridir: İnsanların büyük çoğunluğu, özellikle kitlesel durumlarda affetmeye ve unutmaya çok meyillidir. Asla unutmayan ve kolay kolay affedemeyenler ise azınlıktadır. Bunun az Fenerlilik, çok Fenerlilikle en ufak bir ilgisi yok ama yine de farkında olmadan kırdıysam özür dilerim.

Bu arada benim bazı transferlere karşı çıkmam, geçmişte onların Galatasaray veya Beşiktaş forması giymiş olması değil; oradayken sergiledikleri bazı tutum ve davranışlardır. Yoksa tabii karşılıklı transferler olacak. Semih Yuvakuran'ı aldık; Galatasaray'ın efsane sol beki... Bağrımıza bastık. Kim ne diyebilir? Orada da işini yapıyordu, bizde de yaptı. Ama birgün demeç verseydi; "Allah bana Fener forması giymeyi nasip etmesin" diye... Kabullenir miydik? Baliç'i düşün? Galatasaraylıların ne kadarı kabullendi?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökhan Gönülvari düşünce tarzında Abdulkadirde...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben Abdül'e çok güveniyorum. Cristian gibi adamlar oynayacağına Gökay, Abdül gibi oyuncular oynasın daha iyi. Kaybetsin takım ama oynasınlar. Kaybetmek her zaman olacak olan birşey değil. Ama bu oyuncuları kazanmak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keşke Abdulkadir şu Aykut hoca döneminde alınmış olsaydı. Hala da geç değil tabi ama Abdulkadir'in yeteneklerini köreltmeden forma şansı vermek lazım. Ne kadar kiralık oynarsa oynasın büyük takımda maç yapıp o stresi yaşayıp tecrübe kazanması çok farklı olacaktır. Aykut hoca bu şansı verir eğer kiralanmazsa...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Abdülkadir ve Berk bu ikisi bizim teknik heyet tarafından baya isteniyolar. Sezer'e karşılık Bilica ve Gökhan'ı değil Abdülkadir ve Berk'i istedi bizimkiler ve bir miktarda para. Sorun şu ki Fenerbahçe yönetimininde bu iki oyuncuyu vermekte bir sıkıntısı olmadığı ama istenilen nakit parayı vermek istemediklerini biliyorum. 2.5 Milyon €'dan yukarı çıkmayız diyo Fenerbahçe yönetimi. Bizim yönetyim 4 ila 4.5 arası bir meblağ istiyo. Buna karşılık Abdülkadir'in verilmesini istemeyen kişide Aykut Kocaman. Ama sanırım onada bazı garantiler verilmiş. O bölgeye çok iyi oyuncular transfer edebilirmiş Fenerbahçe. Capoue ve Diarra gibi isimler...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

+4.5 m €'yu geçtim, Berk + Abdülkadir = Sezer transferi bile beni mutlu etmez. Bilica ve Gökhan Ünal gibi takasta kullanılacak isimler varken genç oyuncuları takasta kullanmamalıyız. Sezer'e çok ihtiyaç varsa ve Eses Bilica + G.Ünal'ı kabul etmiyorsa parayı basıp alırsın. Gerçi bence Sezer için istenilen para çok yüksek, vazgeçilse daha iyi olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sezer in neyine Fenerbahçe nin ihtiyacı var anlamadım. Alex yoksa zaten bu sistemle oynamaz, Topuz u göbeğe çekerek ortaya üçler, kanatlara da Stoch-Dia yı koyar , paşalar gibide oynar. Unutmadan sizde birde Özer var. Bu adam harcanıp gidecek mi? 26 yaşında adamdan ne gelecek bekliyorlarki bu kadar peşinden koşuyorlar?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Sezer transferi öylesine yapılacak olan bir transfer. Üstelik o kadar para ve oyuncu vererekte kazıklanacağımız bir transfer. Yönetim şu saçma sapan işten vazgeçsin. Helede geleceği olan oyuncuları temelli bonservisiyle satmak gibi bir ahmaklık yaparlarsa alsınlar Sezeri başlarına çalsınlar. O oyuncularda 25-26 yaşında ligi sallayınca bu sefer 5-6 milyon euro nakit para ve yine.kurban olarak Berkler ve Abdulkadirler verilip tekrar alınır. Yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de sezer transferi çok uzadı iyi fiyata halledilecekse eyvallah iyi transfer de abdüllkadir falan verilmemeli kadroda tutulur sezer'in kullanılacağı gibi kullanılır veya illa eskişehirden birini alacaksak alper'i alalım =)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

matuidi için st. etienne'ye teklif yapılmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    13,5 Milyon € teklif edilmiş, St. Etienne 16 Milyon € istemiş.. Müzakereler devam ediyor.. bi kaç güne netleşir..

19. Default

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Kaynak neresi acaba ? Matuidi çok sağlam transfer olur oyunun her iki yönünü de oynayabilen Capoue ve Diarra 'dan da iyi bir oyuncu bana kalırsa .

Matuidi gelirse bomba olur,15 mn'a bağlasınlar şu işi ya.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

matuidi çok üst düzey bir defansif orta saha. umarım anlaşılabilir.

matuidi olsun, lass olsun yahut capoue olsun emre'nin yanına üst düzey bir oyuncu alınacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    13,5 Milyon € teklif edilmiş, St. Etienne 16 Milyon € istemiş.. Müzakereler devam ediyor.. bi kaç güne netleşir..
    fark buysa makul bi ölçüde anlaşılır umarım hayırlısıyla biter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Aşkolsun. Asıl sizin böyle düşünmenize ben kırıldım. Olur mu öyle şey? Ben sadece bir realiteyi belirttim. Çoğunluk sevinir, az bir kısım kabellenemez. Bunun az veya çok Fenerbahçelilikle ilgisi yok. İnsan psikolojisinin genel karakteridir: İnsanların büyük çoğunluğu, özellikle kitlesel durumlarda affetmeye ve unutmaya çok meyillidir. Asla unutmayan ve kolay kolay affedemeyenler ise azınlıktadır. Bunun az Fenerlilik, çok Fenerlilikle en ufak bir ilgisi yok ama yine de farkında olmadan kırdıysam özür dilerim.

Bu arada benim bazı transferlere karşı çıkmam, geçmişte onların Galatasaray veya Beşiktaş forması giymiş olması değil; oradayken sergiledikleri bazı tutum ve davranışlardır. Yoksa tabii karşılıklı transferler olacak. Semih Yuvakuran'ı aldık; Galatasaray'ın efsane sol beki... Bağrımıza bastık. Kim ne diyebilir? Orada da işini yapıyordu, bizde de yaptı. Ama birgün demeç verseydi; "Allah bana Fener forması giymeyi nasip etmesin" diye... Kabullenir miydik? Baliç'i düşün? Galatasaraylıların ne kadarı kabullendi?
    görünce öyle biraz kırılıyordum sadece teşekkür ederim ağabey açıklaman için

Quote Originally Posted by barahir View Post
    14,75M€'dan aşağı bitmez bu transfer benden söylemesi.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yeterki gelsin Matuidi. Gelecek senede bu sezonki kenetlenmeyi yaşarsak bizi güzel günler bekliyor. Birde 4 tane gurbetçi gelecek dediler. bunların isimleri belli mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şimdiden ısındım adama. Verilen paralar helal olsun

http://twitter.com/#!/armamortale/st...12636885630976

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu arada yanlışlık yoksa skor 4-0 Nijerya lehine buda ilginç bir durum...

Bizim karabaş gol attı mı ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Attı 1 tane aşırtma. Yanlış anlaşılmasın Arjantin B takımıyla oynuyo ondan 4-0

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

http://www.facebook.com/video/video....23536&comments

buyrun emenikenin golü

Mesaj Yetkileri