Tff'ye göre Emre Çolakta gönderilmiş görüküyordu. Onu gördüğüm an kolpa olduğunu anladım.
Tff'ye göre Emre Çolakta gönderilmiş görüküyordu. Onu gördüğüm an kolpa olduğunu anladım.
Galatasaray'da Milan Baros'un sözleşmesi feshedildi şeklinde çıkan haberler yönetim ve Fatih Terim tarafından yalanlandı.
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=93349
Yok artık
Baros Türkiye'de ki en iyi yabancı forvettir bana göre, bizi yarı yolda bıraktığı çok olur ama sakatlıkta elinde değil; bilerek sakatlamıyor kendini sonuçta.Bizim takımımızın yedek forveti olmadığından tek ona bağımlıydık bu yıl, ondan biraz göze battı(bu yıl 24 maç yapmış, zaten bizde topu topu 45 maç oynamışızdır).Birde sözleşmesini feshetmek ne kadar mantıklı, şu an satmaya kalksak Avrupa liglerinden bile teklif gelir en az 5 MN Euro'ya da okutabiliriz.Rusya falan saymıyorum.
Zaten de yalanmış
Bobo transferine de sevinirim iyi bir yedek olur bence.Drogba alınmayacaksa Bobo alınsın Elmander'in yedeği olsunTürkiye'de ki bir başka beğendiğim forvet...
Forumlarda " Simdi Baros gitti-geldi ya Adnan Polat olsa transfer sayardi. " deniyor![]()
Yalniz duyumcularin hepsi birer birer patladi![]()
http://twitter.com/#!/UnalAysal_
Çok fena patladı bakın kendide açıklıyor![]()
Valla onu bunu bilmem cuma tüm senenin konularını kapsayan kimya yazılım var ama Kaan'ın duyumları şu anda beni mahvetti bütün çalışma isteğim bitti![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ntvspor baya sevinçli ve heycanlı şekilde atlamış habere hiç araştırıp kimseye sormadan.Üzülmeyin patladınız diye olsun![]()
GalatasarayDC
Bugun bir aciklama yapilmayacak gibi gozukuyor ama Drogba ve Ersan'in Galatasaray'da oldugunun mujdesini size verebilirim.
Diger Turk asilli oyuncunun transferi olumlu ilerliyor ama Ersan'dan cok daha zor birhedef kendisi. Parayla ilgili sorunlar yok.
demis.
Bence Gokhan İnler ve De Rossi'nin gelmesi cok zor. Kallstrom gelecek belli ki![]()
Belli ki Gokhan İnler o![]()
Gökhan inler Juventus'a gitmedi mi ?
Juventus , Napoli gibi kulüpler varken sırada bence galatasaray'a gelmez
Mesut Özil olmasın![]()
Napoli'yle ŞL'de oynamak varken Juve'de sadece lig için cebelleşip durmayı tercih ederse yanlış bir karar vermiş olur bence. Sadece isminden dolayı transfer tercihi yapılmamalı. Bilmediğimiz sebepler yok ise tabi. Galatasaray bu noktada da kaybediyor tabi. Hem Avrupa yok hem karşısındaki Juve.
Bir sebep vardi Napoli transferinin yatmasinda ama su an hatirlamiyorum.
Basket maçından sonra bomba transfer haberini verirlerse çok bomba olur![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_dwwQfQpYUU
ünal başkanın bu isteğimizi havada bırakcağını sanmam![]()
Az önce basket maçında taraftar çıldırrdııı drogbayııı istiyor tezahüratını yaparken başkan eliyle okey işareti yaptı.O anda salon yıkıldı.Herşey yolunda galiba.Bekliyoruz gelsin artık.
artık alamazsa çok büyük zan altında kalır![]()
eto'o bitmiş.
Drogba gelsin yahu çok bekletti.
Drogba gelsin parasının yarısını forma ile çıkartırlar çok rahat. Ama ah bir gelse![]()
Football is simple,but Football Manager is not