senadok senad ok · Following
by EmekEge
Chelseadeki milli futbolcumuz gokhan toreyle konustugumda "drogba bana turkiyeyi ve gsyi sordu. Gelmeye sicak bakiyor" dedi.
Buffon'da olumlu veya olumsuz gorusmelerin neticelenmesine cok az kalmis ama Buffon'un ucretini indirmeyi basarmislar sanirim. Ya da garanti parasini. Beklemedeyiz![]()
Zapata gitti beyler, resmi sitede yaziyor. Artik Kaleci transferimiz yakinda aciklanir diye dusunuyorum.
Gokhan İnler'in kulubuyle anlasilmis. Abdulrahim Albayrak da Samsun'a gitmis Kemal Tokak icin.
Kaynak: loveforfootball
Kaynak: loveforfootball bunların dediklerinin çeyreği tutsa olay biter![]()
eto'o bitmiş.
Kemal Tokak ile anlaşırız umarım.
fcnblog FCN Blog
Sercan Yıldırım: Fatih Terim'i çok seviyorum. Onun olduğu her takımda forma giymekten mutluluk duyarım.
@tribundergi Muslera Lazio'dan ayrıldı. Gideceği ülkeler arasında Türkiye var. http://bit.ly/knqif1
Ortalık civcivlendi![]()
Oha Muslera harika olur.
Formalarimiz Türkiye'ye getirilmis sari formalarin font basimlarinda 11 Drogba ismini görenler olmus
fcnblog FCN Blog
Kamil Dizar (İBB Yöneticisi): Galatasaray İbrahim'e Beşiktaş'tan daha yakın. Bize teklif edeceği yerli oyuncular çok iyi oyuncular.
İnşallah o yerli oyuncuların içinde Hakan Balta-Servet-Mustafa Sarp 3lüsü vardır![]()
Fake!!! neyyyk ?? fake ulan fake![]()
Loveforfootball Love Football
Sercan Yıldırım için Stancu + 1.5M Euro'luk resmi teklif bu sabah yapılmış.
Loveforfootball Love Football
TRT'nin GS muhabiri Fırat Günayer'in iddaasına göre İ.Akın'a karşılık Serkan Kurtuluş, Anıl(Kiralık), Culio önerilmiş.
Sinyor, Culio'yu istemiyor galiba.
Ben de onu çözemedim ya. Bu adamın nesi var? Süper yedek olur. Yabancı kontenjanını mı boşaltmak istiyorlar acaba?
Daha iyisi gelecektir belki![]()
Kontenjan sıkıntısı yokki bizde.Culio gibi adam bırakılmamalı.Çok yanlış karar olur bence.Stancu'yu gönderin gitsin ama Culio kalmalı.Onun gibi savaşcı ruhlu adamlara ihtiyaç var.
Pino ve Cana duruyor demi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Pino kesin kalacak da Cana Lazio'ya gidecek diyorlar.
Culio'dan çok Cana'ya üzülmemiz lazım bence.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cana kiralık gidecek sanırım ve sistemin kurbanı oldu bence kendisi de Culio gitmemeli ya.
Daha iyisini getireceklerse gitmesin de sakınca yok diye düşünüyorum.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Menajer Fonseca: "Muslera'nın peşinde Galatasaray da var." demiş.
Sağ açığa keşke Jefferson Farfan gelse..