1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Geçen seneki gibi defans dörtlümüzü bozma yanlışına düşmeyeceğimizi umuyorum. Geri 4 lüyü bozmak tehlikelidir, gerekirse Guti siz başlayalım ama defansı bozmayalım.
    Birşey oLmaz. Zaten geçen yıL defans 4 lüsü mü vardı ? SürekLi biriLeri sakat ve cezaLıydı her maç farkLı 4 Lü iLe çıkıyorduk.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Birşey oLmaz. Zaten geçen yıL defans 4 lüsü mü vardı ? SürekLi biriLeri sakat ve cezaLıydı her maç farkLı 4 Lü iLe çıkıyorduk.
    Sorun da oradaydı ya zaten. Yoksa Ekrem hariç kötü oyuncular değildi defansta oynayanlar. Bir Ekrem de bu kadar fark yaratmamalı diye düşünüyorum.

Neyse hayırlı olsun, izleyelim bakalım inşallah iyi çıkar, FM serilerinde iyi görünüyordu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Sorun da oradaydı ya zaten. Yoksa Ekrem hariç kötü oyuncular değildi defansta oynayanlar. Bir Ekrem de bu kadar fark yaratmamalı diye düşünüyorum.

Neyse hayırlı olsun, izleyelim bakalım inşallah iyi çıkar, FM serilerinde iyi görünüyordu.
    Ben 8-10 maç arasında izLedim bu sezon. Aimar ve SavioLa hayranLığımdan doLayı internetten arada Benfica maçLarını takip ederim. Dediğim gibi kaLiteLi bir stoper. HızLı ve müdahaLeLeri çok yerinde. Beşiktaş a büyük fayda sağLayacaktır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri