1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    mehmet akyüz sadece uyarı ateşi eğer ersan'ı alırsa galatasaray çok daha ilginç transferler olabilir. belkide forlan'dan drogba için vazgeçilmiştir.
    Forlan'dan vazgeçildiyse bu yaşından ve istediği garanti paranın bizim standartlarımızın üstünden dolayı olmasından dolayı bence.Anladığım kadarıyla bizim yönetim Ersan konusunda çok istekli değil.Yoksa sürecin bu kadar uzamasına izin vermeden basar parayı alırlardı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Forlan'dan vazgeçildiyse bu yaşından ve istediği garanti paranın bizim standartlarımızın üstünden dolayı olmasından dolayı bence.Anladığım kadarıyla bizim yönetim Ersan konusunda çok istekli değil.Yoksa sürecin bu kadar uzamasına izin vermeden basar parayı alırlardı.
    şu anda bekletiliyor forlan. basında diego costa haberleri çıkıyor. başkan o adam için ispanya'ya gitmez. şu chelsea yeni menajerini belirlesede drogba olayı netlik kazansa. beşiktaş alamayacak olsa bile fiyat yükseltmek için teklif yapacak chelsea'ye belki şartlar uyar alınıır drogba.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    şu anda bekletiliyor forlan. basında diego costa haberleri çıkıyor. başkan o adam için ispanya'ya gitmez. şu chelsea yeni menajerini belirlesede drogba olayı netlik kazansa. beşiktaş alamayacak olsa bile fiyat yükseltmek için teklif yapacak chelsea'ye belki şartlar uyar alınıır drogba.
    Hiç gerek yok, yönetiminde böyle çocukça şeylere takılmayacağını düşünüyorum. Ersan ı saçma sapan bi başkan yüzünden ve kendi beceriksizliğimizden elimizden kaçırdık, üstüne bu tür saçmalıklar binmese iyi olur. Almeida ile Drogba birbirine tarz olarak çok yakın iki santrafor, hangisini yedeğe çekeceğiz.

Rakibimizde bu tür düşünceler varsa bizimle yarıştıklarını sanabilirler ama yönetim Ersan da fiyatı yükseltmeyerek ve (bugünkü İBB yönetiminin açıklamalarına göre ve Mehmet Akyüz transferi ile) İ. Akın da da fazlasını vermeyerek bu tür işlerle ilgilenmediğini göstermiş oldu bana kalırsa. Kaldı ki Galatasray yönetiminin de böyle bir düşüncesi yoktur.

Mesaj Yetkileri