Zokora her yıl için 1 milyon 625 bin Euroalacakmış.
Eren ve Sercan 8 Haziran'da imzalıyor
2 Haziran 2011 17:44 | NTV Spor ve Ajanslar
Trabzonspor, Bursaspor ile sözleşmesi biten Eren Albayrak ve Sercan Kaya ile 8 Haziran Çarşamba günü sözleşme imzalayacak.
![]()
Trabzonspor, Bursaspor ile sözleşmesi biten Eren Albayrak ve Sercan Kaya ile 8 Haziran Çarşamba günü sözleşme imzalayacak.
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Eren Albayrak ve Sercan Kaya'nın, 8 Haziran Çarşamba günü kendilerini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmelere imza atacakları bildirildi.
Trabzonspor, 7 Haziran Salı günü de Sevilla FC'den transfer ettiği Didier Zokora için imza töreni düzenleyeceğini bildirmişti.
Umut Bulut Toulouse'da !
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, golcü oyuncu Umut Bulut'u, Fransa Lig'i ekiplerinden Toulouse'a sattıklarını söylerken, bordo mavililerin yıldız bir golcüyle ilgilendiği belirtildi..
İHA'nın haberine göre; A Milli Takımın Brüksel'de Belçika ile oynayacağı maç için bu kente gelen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, golcü oyuncuları Umut Bulut'u Fransa'nın Toulouse takımına transfer olduğunu açıkladı.
Umut'un yeni sezonda Toulouse forması giyeceğini belirten Şener, transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.
Golcü futbolcu, sezon başında yönetimden izin almadan Toulouse'la görüştüğü için UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Liverpool'la oynanan rövanş maçının kadrosundan çıkarılmıştı.
Öte yandan Başkan Şener İspanya'da Zokora transferini tamamladıklarını hatırlatarak, Sevillalı diğer oyuncu Koffi Ndri Romaric transferinden de vazgeçtiklerin dile getirdi.
KLOSE Mİ GELİYOR?
Öte yandan NTV Spor'un haberine göre; Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu "Yeni transferlerimiz çok fazla gündem yapacak. Bunun için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Bekiroğlu'nun bahsettiği flaş transferlerin Miroslaw Klose veya Diego olabileceği belirtildi.
İtalyan basınındaki iddialara göre Trabzonspor'un Klose'ye yıllık 3.5 milyon euro önerdiği ve bu fiyatı Avrupa'da hiçbir takımın veremeyeceği vurgulandı. Klose'nin de Lazio'nun teklifine rağmen Trabzonspor'a gitmeyi kabul edebileceği savunuldu. Bu arada Alman basınında yer alan iddialara göre ise bordo mavililer, Wolfsburg'da kadro dışı bırakılan Diego'yu da yakın takibe aldı. Ancak futbolcunun 12 milyon euroluk bonservis bedeli transferin gerçekleşmesindeki en büyük engel olarak gözüküyor.
Bordo mavililer, Polonya'nın Varşova takımında forma giyen Adrian Mierzejewski'nin transferi için de kulüp başkanını ikna etmeye çalışıyor. Özellikle Şenol Güneş'in bu transferin çok istediği öğrenildi.
İHA
Alman rtl kanalimiymis neymis 2 yillik anlasmisiz diyor Klose icin
Twitter yalan diyormussuanlik oyle bisey yok
Hey allahım ya elinde forvet var sankie satıyorsun bu yaptıkları işmi şimdi.Umut gibi her yıl minimum 10 gol atan adamı nasıl satarsın ya.Semih'i falan alsalar bari yerine yerli olarak.
Ben Trabzonspor yerinde olsam Hasan Kabze'yi alirdim.
Ben Umutlu Trabzonsporun tek maçını kaçırmayan bir taraftar olarak Umutun presinin gol ya da tehlikeli atak yaptırdığını, ya da top kazandırdığını görmedim. Bir bu sene Ömer Erdoğan'dan aldı topu o kadar. Hatta Fatih Tekke hücum pres nedir bilmezmi, adam 40 yıl başı Frank de Boer!e bir pres yaptı, gol attı ondan sonra.
Hele bu sene 18-31 haftalar arasında Guiza kadar gol attıktan sonra ben gidişine pek üzülmem. Oraya benim en çok istediğim adam Turgay Bahadır olur. Kloseyi de alırsak daha güçlü oluruz.
Hiç stoper haberi yok ortada. Glowacki ilk 11 için düşünülüyorsa yandık demektir.
Ntvspor Son Dakika Trabzonspor Westerlo takımından Forvet oyuncusu Paolo Henrique ile prensip anlaşmasına vardı...
Bomba dedikleri Paulo Henrique'miydi
O da kim ya? Kaç gol atmış ki bu sezon?
39 Maçta 22 Gol 9 Asist yapmış
Bence bunu aldıkları iyi oldu..Hayırlı olsun.Trabzon yapısına böyle adamlar gider..Klose falan gelse trabzonda fazla kalmazdı..1 sene sonra oda giderdi..Yıldız oyuncular trabzonda çok sorun çıkarıyordu.
Hayırlı olsun, Belçika ligini Standard maçları hariç pek takip etmediğim için birşey diyemeyeceğim.
Klose gelsin 1 yıl oynasın yeter sanırım. Şampiyon yapsın bizi yeterli bence.![]()
Romanic'le de ilgileniyormuş sanırım yönetim öyle haberler var.
Ben de ilk defa duydum Trabzonspor'un yeni transferinin ismini. Bir kaç videosuna, attığı gole baktım, kesinlikle boş oyuncu değil, hafife almamak lazım. Tabii videolar biraz abartı oluyor, değerlendirme açısından pek sağlıklı değil ama yine de bence fena transfer olmamış.
Romaric Trabzonspor'da. ( DHA Trabzonspor Muhabiri Yunus Emre Sel)
Sevilla da 45 maç, 6 gol 10 asist. Henüz 27 yaşında, bildiğim ve aynı zamanda FM den de hatırladığım kadarıyla gayet iyi bir oyuncuydu. Trabzonspor gerçekten olumlu işler yapıyor. Ben bu kadar etkili transferler yapabileceklerini düşünmüyordum. Tek sıkıntıları şehir hayatına yabancıların zor adapte olabilmesi olacak sanırım. O konuyu atlatırlarsa bu transfer politikasıyla seneye de başarılı olabilirler...
Colman elde duracaksa iki tane yabancı orta sahaya gerek yoktu.Ama bu transferler gerçekleşirse Colman takımdan ayrılır diye tahmin ediyorum yada Jaja gönderilip orta alanda zokora,Romanic,Colman,Burak ve bir sol açık oynatabilirde Şenol hoca.
Romaric'in asıl mevkisi orta sahanın tam ortası, bunun yanında DM'de oynuyor. Sevilla'da genelde 19-20 maç ortalaması ile oynayan bir oyuncu sezon başına. Güzel bir transfer. Orta saha olarak Selçuk'un yeri fazlasıyla doldu bana göre Trabzon'da. Hatta ligin en iddialı orta sahalarından birisi.
Trabzon Zokora ve eger Romaric gelirse orta saha'yi saglama aldi.
Colman'ın kalması Romaric'in gelmesinden daha yararlıdır. Adama istediği zamı yapıp takımda tutsunlar. Yanlışım varsa düzeltin ama adam yıllık 350 bin euroya falan oynuyor. Kulübedeki oyuncuların çoğu bile bu adamdan fazla kazanıyor. Adamın isyan etmesi normal.
Onur,Serkan,?,Giray,Cale,Zokora,Romanic,Colman,Bur ak,Jaja,?
Şöyle bir kadro oluşturup ya sağlam bir yerli dc yada sağlam bir yerli forvet bulacaksın.Bu kadro beni heyecana boğar![]()
Paulo Henrique iyi bir forvet gibi duruyor ilerde oynar o bence.![]()