Sayfa 41 / 68 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten çok iyi transfer Ceyhun Bursaspor orta sahası için...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kaynak nedir acep?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Birde transfer ücreti ne kadar ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Birde transfer ücreti ne kadar ?
    Sanırım kontratı bitiyordu İso Abi...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Umarım Bursa Sezeri alıpta bize çalımı atar

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yurtiçine bir yıl opsiyonu vardı. Bu sene bonservissiz bir yere gidemiyor deniyordu?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Sanırım kontratı bitiyordu İso Abi...
    Kontratı opsiyonlu kontrat diye biliyorum ben. Aurelio'daki durumun aynısı var.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ceyhun eksin bittimi kayserininde ciddi bir teklifi vardı ceyhuna

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Lig Radyo'da açıklanmış sanırım transfer bugün. O yüzden yazdı Erdinç.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bursasporda Matigol Sesileri...
    Umarım sadece ses olarak kalır Bu kadar kaliteli ve sevdiğim bir oyuncuyu ben Bursa yerine Galatasaray'da görmek istiyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Matias Bursasporumuz'a gelirse harika olur.Uzun zaman ortasaha sıkıntısı çekmeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Matias kim?
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hangi Matias bu ? Fernandes olan mı ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kontratı opsiyonlu kontrat diye biliyorum ben. Aurelio'daki durumun aynısı var.
    Evet öyle bir seçenek var fakat o hakkı kullanmayacak yönetim. Ceyhun'un gitmesi bizim açımızdanda kayıp olmaz. 3 yıldır takımda olmasına rağmen kendisini geliştiremeyen nadir futbolculardan oldu. Belki Bursaspor'da başarır bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aslinda mac temposu yakalasa iyi bir oyuncu olabilecegini dusunuyordum Ceyhunun ama 3 mac ust uste bile oyniyamadiki kendini gostersin. InsAllah basarili olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Aslinda mac temposu yakalasa iyi bir oyuncu olabilecegini dusunuyordum Ceyhunun ama 3 mac ust uste bile oyniyamadiki kendini gostersin. InsAllah basarili olur
    Açıkcası ben bu sezon hiç beğenmedim Ceyhun'u. Oyun kurabilecek bir yeteneği var ama kısıtlı bir yetenek ve durum böyleyken sürekli Selçuk gibi paslar atmaya çalışarak her maç bolca top kaybı yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mati Fernandez haberleri epeyce çoğaldı. İnsua'yı göndermek için bir planı varmı peki Ertuğrul hocanın. Birşeyler duyan varmı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mati Fernandez haberleri epeyce çoğaldı. İnsua'yı göndermek için bir planı varmı peki Ertuğrul hocanın. Birşeyler duyan varmı ?
    Kontratını feshetmek istiyorlar.1 kuruş indirmem sözleşmede ne yazarsa ödeyeceksiniz diyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeşil-beyazlıların, Nijeryalı golcü futbolcu Yakubu Aiyegbeni ile ilgilendiği iddia edildi.

2011-2012 futbol sezonunda Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek Bursaspor'da güçlü bir kadro kurmak için kollar sıvandı. UEFA Avrupa Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Yeşil-beyazlı yönetim, bu doğrultuda Evertonlı forvet oyuncusu Yakubu Aiyegbeni ile irtibata geçti. İngiliz medyasında yer alan haberlerde, Bursaspor'un geçtiğimiz sezonun 2. yarısını Leicester City'de kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki oyuncunun menajerleri ile görüşüldüğü ve olumlu yanıt aldığı yazıldı. Bonservisi Premier Lig ekiplerinden Everton'da olan Yakubu'nun takımından transferi konusunda izin istediği de gelen haberler arasında.

Nijerya Milli Takımı kaptanlığını yapan Yakubu milli formayla çıktığı 57 resmi mücadelede 21 gol attı. 2007 yılında Middlesbrough'dan Everton'a transfer olan golcü oyuncu, 82 maçta 25 gol atma başarısı gösterdi.

Geçtiğimiz sezonun 2. yarısında Sven Goran Eriksson'un teknik direktörlüğünü yaptığı İngiltere Championship takımlarından Leicester City'ye kiralanan 28 yaşındaki golcü oyuncu, Mavi-beyazlı forma ile çıktığı 20 maçta 11 gol kaydetti.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kirita ile 1 yıl daha!

Timsah Kirita ile sözleşme yeniledi..

Bursaspor iç transferde Rumen Kirita ile 1 yıllığına anlaştı. Başkan Yazıcı ile görüşüp anlaşan Kirita 1 yıllığına daha yeşil beyazlı renklere hizmet edecek.

inanılmaz üzüldüm açıkçası

İbrahim Öztürk sözleşmesini uzattı

Transferde adı geçen başarılı stoper "Timsah" dedi..

Yeşil beyazlılar Kirita'nın ardından İbrahim Öztürk ile de her konuda anlaştı ve sözleşmesini uzattı. İbrahim Öztürk'ün 2 yıl daha Bursaspor'da kalacağı açıklandı.

Rangers: "Whittaker satılık değil"

Rangers menajeri Mc Coist açıkladı...

Rangers'ın başarılı sağ beki Whittkaer'ın satılık olmadığı açıklandı. Rangers menajeri McCoist Arjantin'den döndü ve Whittaker'ı bırakmayacaklarını açıkladı.

Bitti gözüyle bakılan transfer de böylelikle şimdilik suya düşmüş görünüyor.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursaspor nedense transfer yapmayı beceremiyor.Yine Nunez gibi adamlar gelir Turgay falan yedekte bekler..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İngiliz kaleci Timsah'a doğru

Bursaspor'un transfer listesinde bulunan Scott Carson'ın kulübü West Bromwich Albion'un kaleci arayışına girmesi yeni spekülasyonlara sebep oldu.

Allan McGregor ile anlaşamayan ve rotayı Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'un kalecisi Scott Carson'a çeviren Bursaspor'da görüşmeler aralıksız devam ederken, İngiliz ekibinde değişik bir gelişme yaşandı.

Yeşil Beyazlılar, İngiliz file bekçisini ısrarla isterken WBA, Belçika'nın Lierse kulübünde forma giyen Japonya Milli Takımı kalecisi Eiji Kawashima'ya teklif götürdü. İngiliz siteleri West Bromwich Albion'un Carson'ı Bursaspor'a satması durumunda temkinli davrandığını ve Japon file bekçisiyle irtibata geçtiğini yazdı.

Timsah Whittaker için bastırıyor

İngiliz TheSun gazetesine göre Bursaspor yeni teklif veriyor.

İskoç Menajer McCoist'in "Whittaker satılık değil" açıklamasının ardından Bursaspor Whittaker için yeni teklif vermeye hazırlanıyor. TheSun gazetesinin özel haberine göre Bursaspor transferi gerçekleştirmekte kararlı ve Whittaker'ın Rangers'ta kalması çok zor görünüyor.

Haberin İngilizce olan linki ise şöyle:

http://thesun.mobi/;s=lfVo5wnZACV5uT...ase.html?mob=1

Yorumum:
    Kaleci'nin fm profili böyle
    http://i1019.photobucket.com/albums/...Attributes.png
    gerçekten iyi bir kaleci değil, arattım ve yediği hatalı gollerin videoları dolaşıyor piyasada.. Fm profili de Ivankov'un çok gerisinde, tek avantajı genç olması. Benim hoşuma gitmedi açıkçası..

Steven Whittaker'da gelecekse gelsin..
    Last edited by sentugo : 09.Haziran.2011 at 14:53
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İHA-

Yeni sezon öncesi 5 futbolcusuyla yollarını ayıran Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda görüşmelerini sürdürüyor. Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, orta sahanın ortasında ve forvet arkasında görev yapabilen Thomas Kahlenberg için Alman kulübüyle görüşmelerde bulunduğu dile getirildi.

Sözleşmesi devam eden Danimarkalı yıldızın, uyum sıkıntısı yaşadığı ve kulübünden ayrılmak istediğini öğrenen Başkan Yazıcı'nın, Alman kulübüyle pazarlığa oturup bonservis ücretini 4 milyon Euro'dan 2 buçuk Milyon Euro'ya indirilmesini istediği belirtildi.

MEHMET EREN'E TEKLİF
    Öte yandan Kayserispor ile sözleşmesini karşılıklı fesh eden 29 yaşındaki Mehmet Eren Boyraz'ın Yeşil-beyazlı kulüp ile masaya oturduğu ileri sürüldü. Ertuğrul Sağlam'ın eski öğrencisi olan ve sağ kanatta görev yapan tecrübeli oyuncu bu sezon oynadığı 30 maçta 3 gol atarak, 3 asist yapmayı başardı. Bonservisi elinde bulunan futbolcunun Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı da ifade edildi.

ajansspor.com

bu arada Tecrubeli kalecimiz Yavuz Özkan sözleşmesini 2014 yılına kadar uzatmıştır...
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Mehmet Eren Antalya'yayla anlaştı. Haber son derece yanlış bir haber.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bursaspor, kaleci Yavuz Özkan'ın sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ulan bir haber yaparken biraz araştırın be, yeter sizden çektiğimiz yaa? Mehmet Eren'in Antalyaspor ile anlaştığını da mı bilmiyorsunuz arkadaş?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mehmet Eren'mi ? Nerde yaşayığ nerden haber yapıyosunuz siz ya.

İmzaladı bile Mehmet Eren .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Japan goalkeeper Eiji Kawashima wants to play for West Brom. This would be good since current keeper Scott Carson has been linked with a move to Turkish club Bursaspor.

DailyMail'in haberi..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Robert Green adı geçiyor anlaşmışlar diye.

Birde Ozan Has Antep'e gidiyor galiba.

Sayfa 41 / 68 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon

Mesaj Yetkileri