1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Macaristan - Türkiye U19

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default Macaristan - Türkiye U19

Macaristan'ı topa tuttuk: 6-1

UEFA 19 Yaş altı Avrupa Şampiyonası Elit Tur 7. grupta oynanan maçta Türkiye, Macaristan'ı 6- 1 yendi.

U19 Milli Futbol Takımı, Antalya'da düzenlenen UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 7. Grup'taki ikinci maçında Macaristan'ı 6-1 mağlup etti.
    2. dakikada Engin'in kullandığı serbest atışta kaleci Ambrusics'ten dönen topa Muhammet'in vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0.
    6. dakikada Engin'in vuruşunda top boşta bulunan Ali Dere'nin önüne düştü. Ali Dere düzgün bir vuruşla topu Macaristan filelerine gönderdi: 2-0.
    43. dakikada Macaristan ceza alanının solundan Okan'ın ceza alanına gönderdiği topu iyi takip eden Ömer Ali topa kafa ile vurarak filelere gönderdi: 3-0.
    46. dakikada Ugrai, Türkiye defansını geçerek topu kaleci Ömer'in solundan filelere gönderdi: 3-1.
    76 dakikada Kamil'in sağdan ortasına iyi yükselen Muhammet takımının farkı tekrar 3'e çıkardı: 4-1.
    89. dakikada Nadir'in aşırtma ile gönderdiği topa iyi yükselen Ömer Ali topu kafa ile filelere gönderdi: 5-1.
    90. dakikada Engin ceza alanı dışından sert vurarak maçın skorunu belirleyen golü kaydetti: 6-1.
    Türkiye, 5 Haziran Pazar günü finalde Almanya ile grup birinciliği için mücadele edecek.
    Stat: WOW Topkapı Palace 1. Nolu Saha
    Hakemler: Marius Avram (Romanya), Iulian Radu (Romanya), Semen Shlonchak (Ukrayna), Sergiy Boiko (Ukrayna).
    Macaristan: Róbert Ambrusics, Zsolt Oláh, Norbert Farkas, Martin Izing, József Windecker, Richárd Vernes (Dk. 53 Gergo Nagy), Csaba Ponczók, Roland Ugrai (Dk. 57 Dávid Kelemen), Botond Barath, István Kovács, Richárd Czár.
    Türkiye: Ömer Kahveci, Okan Alkan, Furkan Şeker (Dk. 67 Orhan Gülle), Sezer Özmen, Ömer Ali Şahiner, Gökay Iravul, Muhammet Demir, Engin Bekdemir, Sefa Akın Başıbüyük, Servan Taştan (Dk. 57 Nadir Çiftçi), Ali Dere (Dk. 51 Kamil Ahmet Cörekçi).
    Goller: Dk. 2 ve 76 Muhammet Demir, Dk. 6 Ali Dere, Dk. 44 Ömer Ali Şahiner, Dk. 90+2 Engin Bekdemir (Türkiye), Dk. 46 Roland Ugrai (Macaristan).
    Sarı Kartlar: Dk. 23 István Kovács, Dk. 33 Roland Ugrai (Macaristan), Dk. 27 Ali Dere, Dk. 56 Servan Taştan, Dk. 81 Nadir Çiftçi (Türkiye).
    Kırmızı Kartlar: Dk. 45+1 Csaba Ponczók, Dk. 50 István Kovács, Dk. 83 Martin Izing (Macaristan)

Kaynak: Sporx.com
    Last edited by SAİT71 : 03.Haziran.2011 at 01:35

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muhammed yine attı. 1 tane .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maç 3-1 devam ediyor. Macaristan 9 kişi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4-1 oldu Muhammet Demir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

6-1 oldu... Ah o golü yemeyeydik :/

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Milli takımın geleceği çok parlak gözüküyor.Çok iyi gençler yetişiyor gerçekten.Bugün Engin,Muhammet,Ömer Ali iyiydiler.Özellikle Engin çok yetenekli.Kayserispor'a transfer olmuş sanırım.Umarım başarılı olur ileride A Milli Takımda görürüz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Okan asist yaptı ama çok güçsüzdü. Sürekli düşüp durdu. Pek beğenmedim bugün...

Defansta Sezer çok iyiydi. A milli takımda bile düşünülebilir bu...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Okan asist yaptı ama çok güçsüzdü. Sürekli düşüp durdu. Pek beğenmedim bugün...

Defansta Sezer çok iyiydi. A milli takımda bile düşünülebilir bu...
    Maçı izleyemedim ama Beşiktaşlı Sezerden mi bahsediyorsun? Stoper oynamıştır herhalde...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sezer Özmen'den bahsediyor evet. Hani şu Senderos

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Maçı izleyemedim ama Beşiktaşlı Sezerden mi bahsediyorsun? Stoper oynamıştır herhalde...
    Mac'i izlemedim ama Sezer ve Furkan için iyi oynadilar diyorlar. Özellikle Furkan topla çok iyi oynuyor diye duydum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bizimkiler vazgeçsin o zaman başka stoper bakmaktan... Bu gençlerin önü kapanacak yazık olacak. Gerçi Ersan vari bir çıkış yapacak Türk oyuncuyu bu kadro yapısında kimse durduramaz ama o şansı bulmaları da önemli.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bizimkiler vazgeçsin o zaman başka stoper bakmaktan... Bu gençlerin önü kapanacak yazık olacak. Gerçi Ersan vari bir çıkış yapacak Türk oyuncuyu bu kadro yapısında kimse durduramaz ama o şansı bulmaları da önemli.
    Sezer Özmen ve Furkan Seker 92 dogumlu ve Atinç Nukan 93 dogumlu. Kumaslari iyi ama daha cok gençler, yavas yavas oynatilmaya baslamali.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vallahi açıkçası Sezer her ekrana gelince o diğerlerinin yanında 5-6 yaş daha olgun gibi duruyor. Hem fizik olarak hem sima olarak daha gelişmiş yaşıtlarından. Zaten tek başına Macarları yıldırdı adam. Çok beğendim, çok muazzam bir stoper vallahi. Keşke bizim takımda olsa

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Atınç-Furkan-Sezer in 3 ünden biri 5. stoperimiz olur herhalde

İyi oldu sevindim böyle gençlerin iyi olması güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Sezer Özmen'den bahsediyor evet. Hani şu Senderos
    Müthiş benzetme

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ben Milli Takımımızı 2 maçta toplam 40 dakika izlemişimdir ama nedense stoperdeki kel arkadaş hariç gerisini beğenmedim. Daha doğrusu bugün Almanya U19 maçının kısa bir kısmını izledim ve mest oldum. Arada ciddi farklar var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ben Milli Takımımızı 2 maçta toplam 40 dakika izlemişimdir ama nedense stoperdeki kel arkadaş hariç gerisini beğenmedim. Daha doğrusu bugün Almanya U19 maçının kısa bir kısmını izledim ve mest oldum. Arada ciddi farklar var.
    Nasıl izledin TV'yi ? TV'ye karşı duruş açısı nasıldı

Okan Alkan, Sezer Özmen, Kamil Ahmet Çörekçi, Engin Bekdemir, Gökay İravul, Orhan Gülle, Ömer Ali, Muhammed Demir kesinlike üst kademeye çıkacak oyuncuların başında geliyor. Almanya maçında görürüz gerçi kalitemizi, ama bu takımı küçümsememek lazım. Çok iyiler.

Nesil
    2007
    Yer
    34

İsmail abi, Engin o bencilliğinden vazgeçmezse anadolu takımlarının büyük topçusu olur en fazla ya da bank asya oyuncusu. Diğerlerine katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence Engin Bekdemir'de mükemmel oynadı. Kayserispor muhteşem bir oyuncu almış. Koy AMC'ye karışma gerisine. Ömer Ali'nin attığı 2. goldeki asist enfes enfes enfes...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

okan alkan 2 tane asist yapmış.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    okan alkan 2 tane asist yapmış.
    Yerden kalktığı anlarda çok etkiliydi gerçekten

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Yerden kalktığı anlarda çok etkiliydi gerçekten
    ee düşmeden ayakta durmasını öğrenemezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Macar oyuncunun bizim defans oyuncumuza yaptığı faul çok feciydi. Çocuğun ayağının kırılmaması büyük şans.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynen arkadan çok kötü ve kasti bir şekilde girdi. Allahtan bir şey olmadı. Engin yetenekli bir oyuncu ama çok kendini düşünerek oynuyor biraz daha takım oyuncusu olması lazım bana göre. Muhammet çok iyi bir oyuncu. Milli takımda yaşıtlarına göre bence üst seviyede. Nadir bana biraz kazma gibi geldi. Çok uyuşuk kaldı pozisyonlarda. Gerçi bir pozisyonda bana göre net faul yada penaltı gibi geldi ama hakem ona yapılan müdahaleyi topa olarak yorumladı. Ama Nadiri bu maçta pek beğenmediğimi söylemeliyim.

Mesaj Yetkileri