Sayfa 508 / 1204 İlkİlk ... 84084584985065075085095105185586081008 ... SonSon
15,211 ile 15,240 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Albayrak: Ersan'ı alan 10 sene düşünmez

2 Haziran 2011 11:20 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray Kulübü yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Ersan Gülüm'ü transfer eden takımın uzun seneler stoper sıkıntısı yaşamayacığını ve bu sezon kurdukları kadro ile tüm rakiplerini korkutan bir Galatasaray yaratacaklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, herkesin 2000'li yılların Galatasaray'ını özlediğini belirterek, ''Sahaya çıktığında yerli yabancı tüm rakiplerinin ayağını titreten Galatasaray'ı yeniden yaratacağız'' dedi.
    Albayrak, bir açılış için geldiği Adana'da, biten sezonun hiç bir Galatasaraylı taraftarın hatırlamak istemediği bir dönem olduğunu belirterek, istenilen başarının yakalanamamasında yönetimden teknik heyete ve futbolculara kadar herkesin sorumluluğu olduğunu kaydetti.
    Adnan Polat yönetiminin iyi niyetle çalışmasına rağmen arzu edilen başarıların yakalanamadığını ifade eden Albayrak, ''Polat başkan, camiamız için önemli işler yaptı. Ancak kendi yönetimindeki insanlar tarafından ihanete uğradığını ve yalnız bırakıldığını düşünüyorum. Ünal Aysal, kulübümüz için bir lütuf, böyle önemli bir iş adamının işlerini bırakıp kulübe sahip çıkması çok önemli. Fatih Terim'in göreve başlaması ile birlikte tüm camia, kaybettiği heyecanı yeniden kazanmaya başladı. Galatarasay'ın eski günlerine dönmesi ile birlikte ligimiz çok daha güzel bir hale gelecek. Biz 2000'li yıllarda Avrupa'da maça çıktığımız zaman rakiplerimizin ayakları titrerdi. O günleri tüm taraftarlarımıza yeniden yaşatacağız kimsenin şüphesi olmasın'' diye konuştu.
    ''ERSAN'I TRANSFER EDEN TAKIM ON YIL BOYUNCA STOPER ARAMAZ''
    Albayrak, transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ersan Adem Gülüm'ün son yıllarda Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli futbolculardan birisi olduğunu vurgulayarak, ''Ersan'ın hangi takıma gideceğini bugünden söylemek zor. Zaman her şeyin ilacı. Ersan, sol ayağını etkili kullanabilen ve futbolu bilerek oynayan bir isim. Şampiyonluk hedefimiz için kaliteli bir ekip oluşturmak zorundayız. Ersan'ı kadromuza katmayı çok isteriz. Ersan'ı transfer eden takım, on yıl boyunca o mevkiye futbolcu aramaz'' ifadelerini kullandı.
    Albayrak, maçları tribünde izlerken aşırı heyecanlandığı için doktorunun maça gitmesini yasakladığını, ancak bu sezondan itibaren tribünlerdeki yerini yeniden alacağını da sözlerine ekledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Gokhan İnler'in kulubuyle anlasilmis. Abdulrahim Albayrak da Samsun'a gitmis Kemal Tokak icin.
    Kaynak: loveforfootball
    Kiminle görüşecekmiş? Daha ortada yönetim bile yok Cumartesi kongre var.

Ayrıca Kemal'i Galip Öztürkten istemişler. O da bayağı yüksek bir bonservis istemiş. Haliyle vazgeçmişler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Kiminle görüşecekmiş? Daha ortada yönetim bile yok Cumartesi kongre var.

Ayrıca Kemal'i Galip Öztürkten istemişler. O da bayağı yüksek bir bonservis istemiş. Haliyle vazgeçmişler.
    Sagol abi bilgilendirdigin icin.

Ben İbrahim'in gelmesini istemiyorum.

İbrahim Akın gelsin, Sercan Yıldırım gelmesin istiyorum ben de. Sercan'dan hoşlanmıyorum. İbrahim Akın'ın işe yarayabileceğini düşünüyorum. Altay-BJK yıllarından beri İbocuyum ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Sercan gelsin İbo ve Mehmet Akyuz Besiktas'a gelsin. Bank Asya'dan 25 yasinda forvet dedin mi aklima surekli Mehmet Batdal geliyor. Mehmet Akyuz de Fatih Hoca'yla calismak benim icin seref filan dedi ama o da Sercan'in alternatifi anlasilan. Dogru olan da bu yani Sercan ondan genc ve cok cok daha tecrubeli.

Ben Sercan'dan hoşlanmadığım için istemiyorum diyorum. Gelirse yapacak bir şeyim olmaz tabii ki takımın oyuncusudur ve desteklerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba-Elmander-Baros-Sercan... Hayali bile guzel

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haziranda coşarız diye bekliyoduk haziran geldi sustu bizimkiler
    Screw you guys, I'm goin' home

Bu sabirsizlik neden daha 1 ay var kampa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Haziranda coşarız diye bekliyoduk haziran geldi sustu bizimkiler
    15 Haziran'a kadar hersey netlesecek gibi duruyor Ozgur

15 Haziran'a kadar hersey netlesecek gibi duruyor Ozgur
    Insallah öyle olur, 15 haziranda ben yolcuyum, tam yollarda surunurken transfer haberleri patlamasin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu kaleciyi açıklasınlar artık, her kafadan ses çıkıyor, yazılmadık kaleci ismi kalmadı herhalde.. Bu aralar en çok Muslera ve Doni isimleri öne çıkıyor, mevcut kalecilerimizden daha iyi bu iki isim ama beklentileri karşılamaz bence.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şu kaleciyi açıklasınlar artık, her kafadan ses çıkıyor, yazılmadık kaleci ismi kalmadı herhalde.. Bu aralar en çok Muslera ve Doni isimleri öne çıkıyor, mevcut kalecilerimizden daha iyi bu iki isim ama beklentileri karşılamaz bence.
    Bu gelecek sezon sadece Turkiyede oynadigimiz icin rahatlikla korurlar kalemizi diye dusunuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
    Ersan'ın pazartesi bizimle sözleşme imzalaması bekleniyor...
    ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
    Kim Källström transferine FT onay vermemiş, yerine bir başkası düşünülüyormuş...Drogba'da olumsuz birşey yok Çelsi bıraksın bizde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ftw de son donemde patlayanlardan. Muslera icin 6 M € teklif etmisiz, Gokhan İnler'in toplam maliyeti 21 Milyon €'ymus.

Loveforfootball

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@ftw1905

Ftw Bindokuzyuzbes

Kim Källström transferine FT onay vermemiş, yerine bir başkası düşünülüyormuş...Drogba'da olumsuz birşey yok Çelsi bıraksın bizde.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şu adamın neresine onay verilmiyorsa.Daha iyisi Gökhan İnler sanırım.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu vazgecildi lafina inanmiyorum, yalan da zaten. Bazi isimler yedekte bekletiliyor. O adam gelmezse bos mu kalacak saniyorsunuz o mevkii? Transferin uzamasinin sebebi en iyisinin istenmesidir. O olmazsa alternatifler gelecek. İnce eleyip sık dokuyoruz. Herkes musterih olsun. Gokhan İnler de Juve'ye gidecek, Kim Kallstrom hayirli olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu vazgecildi lafina inanmiyorum, yalan da zaten. Bazi isimler yedekte bekletiliyor. O adam gelmezse bos mu kalacak saniyorsunuz o mevkii? Transferin uzamasinin sebebi en iyisinin istenmesidir. O olmazsa alternatifler gelecek. İnce eleyip sık dokuyoruz. Herkes musterih olsun. Gokhan İnler de Juve'ye gidecek, Kim Kallstrom hayirli olsun
    Çok doğru söyledin. Yani Kim Kallström'ü en çok ihtiyacımız olan mevkiye istememek çılgınlık olur. Yedekte bekletiyorlar Kaan'ın dediği gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Vallaha Kaan,yabancı transferler konusunda pek duyum alamadım ben Sen öyle diyorsan öyledir
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben vallahi isim isim sorunca tanidigimiz sagolsun biliyorsa soyluyor ama isim istersem yabanci konusunda sıkıntı yasiyorum, yas ilerleyince isim telaffuzu zorlasiyor dogal olarak Bana anlatilan herkesin bir alternatifi var olayi gercekten mantikli ve dogrusu da bu eminim ki. Ben cok guveniyorum yonetime son gelismelerden sonra, icim de rahat Sadece sabirsiziz biraz ben dahil herkes.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Loveforfootball da Fatih Terim 2 haftadir kasetlerini izledigi Kim Kallstrom'u Klose gibi veto etti. demis.

Kallstrom'den iyisini gectim Kallstrom ayarinda cift yonlu ortasaha nereden bulacagiz? Bu arada simdi gordum İtalya basini Fenerbahce 21 M € teklif etti demis Gokhan İnler icin. Ya İtalya basini İstanbul takimlarini karistirdi ya bu adam kopya cekiyor. Ayrica Fatih Terim haber mi ucurmus herkese vazgectim diye yoksa bu adam direkt Adnan Ozturk'u filan mi taniyor? Belki ben Kallstrom'un hayrani oldugum icin boyle konusuyorum ama nereden tutsam elimde kaldi resmen su son tweetler. Haber dogruysa Kallstrom'den iyisi gelmezse kim gelecek? Bana anlatilan sistemin bununla alakasi yok. Ya da o daha iyi denen adami aldik onun icin vazgecildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu twitter modası yeni çıktı. Takılmayın bunlara, senin benim gibi adamlar yazıyor, habercilik denilen şey biteli çok oldu. Scoutgs bile patladıktan sonra, hiç bir şeye inanmayın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bundan sonra Tribundergi ve GalatasarayDC(amerika Galatasaraylilar dernegi) haric hicbir tweet paylasmayacagim. Bana bilgi gelirse sizi haberdar ederim

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar gerçekten artık şu twitter dan vazgeçseniz Harbiden takip etmesi imkansız oluyor. Ben bıraktım buralara bakmayı Ya da arada birileri özet geçsin her sayfa sonunda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Özet : Hala beklemedeyiz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

gkmnozdmir Gökmen Özdemir
    Vucinic, muslera iki romalı) her an galatasaraylı olabilirler..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vucinic efsane olur bu takımda

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    gkmnozdmir Gökmen Özdemir
    Vucinic, muslera iki romalı) her an galatasaraylı olabilirler..
    Hala daha duyum vermekten vazgeçmedi adam : ) Ertem Şener verdiği duyumlar yüzünden gitti bu adam iyi dayanıklıymış : )

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

twitter çıkınca işin cılkı çıktı.

Mesaj Yetkileri