Hayırlı olsun bu maçıda ıska geçtik saymak lazım... Euro 2012 hayalden öteye geçemez...
Hayırlı olsun bu maçıda ıska geçtik saymak lazım... Euro 2012 hayalden öteye geçemez...
BELÇİKA
Mignolet
Alderweireld
Kompany
Vermaelen
Lombaerts
Simons
Defour
Witsel
Ogunjimi
Eden Hazard
Chadli
TÜRKİYE
Volkan Demirel
Sabri Sarıoğlu
Serdar Kesimal
Servet Çetin
Çağlar Birinci
Selçuk Şahin
Emre Belözoğlu
Selçuk İnan
Kazım Kazım
Arda Turan
Burak Yılmaz
STAT: Roi Baudouin
SAAT: 21:45
HAKEM: Nicola Rizzoli
YAYIN: NTV & Sporx Canlı Anlatım Servisi
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Allahın izniyle bu maçı kazanıcaz.
Acaba bu kritik maçı saçma kadro tercihleriyle kaybedip, TFF nin olası bir gitme tekifinde önünü açmasını mı istiyor. Çok komplocu gördüm kendimi.
Belçika, Ekim ayındaki maçta kendi sahasında Avusturya ile 4-4 berabere kalmış. Tek avuntum bizim Avusturya'dan daha iyi bir takım olmamız.
umarım guus hoca'nın bir bildiği vardır![]()
Volkan Demirel
Sabri - Servet - Serdar - Çağlar
Selçuk Şahin - S.İnan
Burak - Emre - Arda
Kazım
![]()
![]()
Allah aşkına Kazım forvette ne yapacak ya?
Güzel kadro.
Hele bi gerçekleşsinde bakarız...Selçuk o kadarınıda yapamaz canım
(Totem)
Bu arada bizim balkon biraz yere yakın. 2 kattayız zaten. Atlasamda birşey olmaz. Selçuk gol atarsa atlarım ...
Sahaya çıkacak oyuncu tarzlarına baktığımızda kadro uyumu düşük bir 11 ile oynayacaz tek beklentim Emre ve Arda'nın bireysel performansları , %51 Belçika alır
...
Yalnız yeni gördüm kadro dışında kalan oyuncuları, ağzım açık kaldı. İsmail Köybaşı, Mehmet Topuz ve Cenk Tosun'u neye dayanarak kadro dışı bıraktı aklım almıyor.
Gökhan Zan Egemen 2 stoper yedek hadi Egemen sol bek de oynar ama Cenk Tosun'u neden 18 de düsünmezsin cikar Zan'i al Cenk'i Mehmet Topal da stoper oynayabilir zaten gerekirse.
Hiddiknk'e bir türlü ısınamadım.Hala inanmıyorum o adamın kadro oluşturduğuna.Şu ana kadar bir numarasını göremedik.İnşallah gideriz Euro 2012'ye.
Sabri sakatlansın Zan'ı beke çeker sanırım..Topuz'un yedekde olmaması büyük streteji hatası olmuş.Gerekirse skora göre Topuz ve Sabriyi arkalı önlü bile oynatabilirdin.
Arkadaslar ilk 18'de kimler var?
Şu kadroyu görene kadar fanatik Hiddinkçiydim ancak bu kadroyu gördükten sonra Hiddink, değil Chelsea isterse Şanlıurfaspor'a gitsin. Kadronun yarısı sezon içinde tamamen yatan oyunculardan kurulu. Bu kadar yetenekli, formda Türk oyuncuları içerisinden Hiddink ancak bu kadroyu çıkarabiliyorsa çok yazık.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kazım'ın forvette ne işi var gerçekten de yahu bari Burak oynasaydı ileride ortalığı karıştırırdı. Mehmet Topal yerine Selçuk Şahin'in oynamaması çok büyük bir hata bana kalırsa. Çağlar bu sene resmen maç yapmadı sol bekte oynuyor. İsmail gibi formda bir isim varken. Mehmet Topuz, Cenk Tosun zaten facia. Benim haddime değil ama ben böyle bir 11 beklerdim.
----------------------------Volkan--------------------------------
Sabri---------Servet------------Serdar----------------İsmail
------------------------Mehmet Topal-------------------------
---------------Selçuk------------------Emre--------------------
Burak-------------------------------------------------------Arda
-------------------------Cenk Tosun---------------------------
Kazım,Sabri ve ÇağLarın ALLah aşkına ne işi var bu kadroda anLamıyorum. Ya bir gün birisi de çıkıp şu bizim Hiddink amcaya Kazım deniLen oyuncuda ne gördüğünü sormuyor. ŞöyLe bir soru sorsaLar ve vereceği cevabı çok merak ediyorum.
ALLah sonumuzu hayır etsin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
mehmet topuzu banko beklerken 18 e almamak.. selçuk şahinin işi ne orda anlayamadım. kazıma mı kaldık. tamamiyle facia ya. bu adam ya kovulmak istiyor ya da harbi selçuk un bir daha oyle gol atacağına inanıyor![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eğer Gökhan Gönül yoksa Sabri Türkiye Milli Takımı'nın en iyi sağ bekidir. Artık kendisinin tartışılmasını anlamsız buluyorum.
Gökhan yokken sağ bekte kim oynyacak yav tabiki Sabri oynayacak . Fakat Kazım aday kadroya bile alınmaması lazım.
Serkan BaLcı gibi çok iyi bir sezon geçiren adam varken Sabri gibi bu sezon takımına gram katkısı oLmamış bir adamı kıyasLamak çok yersiz. Bırakın şu Sabri aşkını. Adamda hızdan başka birşey yok. Orta yapamaz, pas atamaz. Bir sağbek te oLması gereken 10 özeLLiğin 9 u eksik o adamda.
OLdu oLacak Tuncay ve Nihat ı da kadro ya aLıp, onLarı da sahaya sürseymiş tam kadro oLacakmış. Kadroya bak ya. Sinir krizine girdim.
Neyse fazla gerdik sinirleri, izleyip göreceğiz. İnşallah Hiddink bizi utandırır.
Sabri artık eski sabri değil. Ortaları ve şutları çok gelişti.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
MiLLi takım Avrupa Şampiyonasına katıLmak adına en önemLi maçına çıkıyor. HaLı saha maçına çıkmıyor. Serkan Trabzonspor un ŞampiyonLuk yarışında ki en önemLi parçaLarından birisiydi. Biz bu kadar kritik bir maça çıkıyorsak daha formda, daha iyi sezon geçiren adamLarın oynaması gerek. Gerekirse kadronun Fenerbahçe ve Trabzonspor Lu oyuncuLardan kuruLması biLe Lazım hatta. Sabriymiş, Kazımmış, ÇağLarmış kim bunLar yahu ? Cenk Tosunun suçu ne, o zaman Serkanın suçu ne. Topuz gibi son dönemin en formda orta saha oyuncuLarından birisi nerede. Cenk tosun yarım dönemde Kazım ın kaç yıLLık Türkiye kariyerinden daha fazLa goL attı ve daha iyi bir performans gösterdi. Bana sabriyi savunmayın yahu.