Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Belçika kazanır

0 0%
  • Türkiye kazanır

36 90.00%
  • Berabere biter

4 10.00%
1 ile 30 arası toplam 253 sonuç

Konu: Belçika - Türkiye | Euro2012 Elemeleri A Grubu Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün maçtan önce tv karşısına oturdum ve kadroyu görünce Hiddink kendini kovdurmak istiyor dedim. Başka bir açıklaması yok mantık sınırları çerçevesinde. Neden gidip de Çağlar'ı oynatırsın neden ? Selçuk Şahin neden ? Kazım neden ? Beşiktaşlı oyunculara milli takım yasak mı arkadaş ya ? İsmail yedekte bile yok. Egemen var o da yeni geldi bize bi' zaman sonra O'nu da almazlar. Amacına ulaştın Harry Potter kılıklı. O gözlüklerinden kurtul ve gerçekleri gör bu takım dünyanın en iyi 7-8 takımından biri potansiyel açısından ama oynatana !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dün maçtan önce tv karşısına oturdum ve kadroyu görünce Hiddink kendini kovdurmak istiyor dedim. Başka bir açıklaması yok mantık sınırları çerçevesinde. Neden gidip de Çağlar'ı oynatırsın neden ? Selçuk Şahin neden ? Kazım neden ? Beşiktaşlı oyunculara milli takım yasak mı arkadaş ya ? İsmail yedekte bile yok. Egemen var o da yeni geldi bize bi' zaman sonra O'nu da almazlar. Amacına ulaştın Harry Potter kılıklı. O gözlüklerinden kurtul ve gerçekleri gör bu takım dünyanın en iyi 7-8 takımından biri potansiyel açısından ama oynatana !
    Egemen zaten kadroya alınmıyordu ki bu sefer nasıl oldu da alındı ben çok şaşırmıştım.

Bencede Ersun hoca dönmeli tekrar onun döneminde başarılıydı milli takım.Adamı Hakan Şükür davasına indirdiler ordan.

Mesaj Yetkileri