Şu milli takımında ki oyununu görünce Servet'in Fatih Terim'in ondan vazgeçeceğini düşünmüyorum. Sol bekte de Balta'yı oynatır büyük ihtimal.
Servet in saha dışında yaptıklarını bir kenara bırakabilirsek, saha içinde şu an en iyi Türk stoperlerden, belki de en iyisi. Ama diğer konularda bence Galatasaray yönetimi geç bile kaldı. Servet in şimdiye kadar gönderilmesi gerekirdi, o maç sonu açıklamalarından sonra.
Allah Fatih Terim'e kolaylık versin.Ersan alınırsa transferi bu kadar olay olmuş bir futbolcuyu yedek bırakmış olacak.Eğer Servet'i oynatırsa.
Fatih Terim Ersan'i aldirip da kulubeye oturtmaz.
Muslera gelecek gibi .. Hayirlisi..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
tribundergi Tribun Dergi
DEDIKODU Galatasaray ile Lazio arasinda kaleci Muslera ile Lorik Cana takasi gündemde.
http://www.ilmessaggero.it/articolo....sez=HOME_SPORT
Terim, Culio'yu bırakmıyor
Yönetimin gönderip göndermeme konusunda kararsız kaldığı Emmanuel Culio'ya Fatih Terim sahip çıktı.
Ara transfer döneminde gelen ve kısa sürede takıma uyum sağlayan Arjantinli oyuncu, bu sezon Galatasaray’ın en iyileri arasında yer almıştı. Tecrübeli teknik adamın da Culio’yu çok beğendiği ve yönetime, “Tam bir orta saha oyuncusu. Savunmada da hücumda da çok iyi. Bu bölgeye transfer yapacak olsak da onun kalması bize fayda sağlar” yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. Bunun üzerine, Culio’nun ismi gönderilmesi muhtemel oyuncular listesinden çıkarıldı.
fanatik.com.tr
Sercan Yıldırım görüşmeyi doğruladı
Menajeriyle birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek Fatih Terim'le görüşen Sercan, görüşmeyi doğruladı.
Bursaspor’un genç oyuncusu Sercan Yıldırım, önceki gün menajeriyle Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelmiş ve burada Fatih Terim’le görüşmüştü. Yeşil-Beyazlılar’ın başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan’ın sadece dostlarını görmek için tesislere gittiğini açıklamıştı. Ancak genç forvet, menacerinin Sarı-Kırmızılılar’la görüşmelere devam ettiğini söyleyerek transfer iddialarını doğruladı. Fatih Terim’in kendisini milli takıma alan hoca olduğunu ve kendisiyle çalışmak istediğini söyleyen Sercan, “Ancak kulübümle 2014’e kadar sözleşmem var. Her şeyi başkana bıraktım” demeyi ihmal etmedi.
fanatik.com.tr
Çok güzel bir yazı paylaşmak istiyorum, alisamiyen.net'te gördüm, Drogba ile yatıp kalkanların özellikle okuması gerekiyor bence.
----------------------------------------------
Başkan'dan genel beklentilerimiz transfer yapması ve yıldızları Florya'ya çıkarmasına indirgendi. Bunda bir hata yok mu?
Polat yönetimi özellikle ilk yıllarında bu ülkeye gelmesi hayal olan yıldızları getirdi. Elano'ya, Keita'ya hatta geldiğinde Jo'ya şaşırmamış mıydık? Ama Polat, getirdikleri yüzünden değil göndermedikleri yüzünden (buna Adnan Sezgin dahil) mahvoldu.
Aysal ilk geldiğinde benim beklentim ve onun söylediği, Florya'ya disiplin getirmek ve Galatasaray'ın ruhunu canlandırmaktı. Ama sanırım arabanın vitesi farkında olmadan kayıyor ve ilk günlerdeki anlayıştan yavaş yavaş toprak yola savruluyoruz.
Olması gereken öncelikle Florya'nın adamakıllı dezenfekte edilmesiydi. En basitinden kaleci hocası Nezihi ile tercüman Mert Çetin gibi yetersizlikleri tescil edilmiş adamlardan başlanabilirdi, nedir bu hamleyi yapmakta yönetimin elini tutan mesela?
Servet-Balta gibi yetersiz / disiplinsiz; Sarp-Ayhan gibi iyiniyetli ama faydası kalmamış oyuncularla mı gelecek seneleri kurguluyoruz ?
Özü itibariyle gönderilecekler çok kısa sürede gönderilmeli, genel temizlik ve arınmadan sonra kalacaklarla ciddi bir Galatasaraylılık konuşması yapılmalı, Arda ile ilgili karar tartışmaya yer olmayacak şekilde deklare edilmeli ve kalan sağlar hocaya teslim edilmeliydi.
Bugün için öyle bir algı oluştu ki kurtuluşumuz sadece Drogba veya Kim transferine bağlı gibi, oysa bu nitelikte 2-3 yıldır dünya dolusu adamlar geliyor ve gidiyor. Ama 10 kalecidir bu takımı geriye götüren Nezihi Boloğlu ile "the team struggled well today" Mert Çetin veya birçok hak etmeyen oyuncu halen Galatasaray'ın parasını yemeye devam ediyor.
Tugay Kerimoğlu ne yapıyor mesela (ki ben alt yapıda ondan yararlanmasını diliyorum) veya scouting diye yalandan bir sistem kurulmuştu bu halen var mı? Oyuncu adaylarını kim seçer kim önerir, Cüneyt Tanman mı Bülent Tulun mu, bir başkası mı yoksa Fatih Terim mi? Alt yapı için ne yapılıyor?
Bu sene defansta Sabri-Servet-Balta ve Çağlar dörtlüsü ile mi oynayacağız? Ahmet Bulut Arda'nın menejeri olmaya devam edecek mi? Nezihi halen kaleci antrenörümüz mü? Sadece bu son cümlemde yazan şu 20 kelimelik sorun Galatasaray'ı şampiyonluktan edecek kadar önemlidir, niye hiçbir hareket yok?
http://alisamiyen.net/content.php?13...n-%DCnal-Aysal
Yazı güzel abi, yazılanlar da güzel ama zaten bu yazılanların hepsi üzerinde çalışması var Ünal Aysal'ın. Yine sabırsız olduğumuzun bir göstergesi. Fatih Terim takımın yarısından fazlası gidecek diyor daha geçen gün aynı anda 5 oyuncuyla yollar ayrıldı. Önümüzdeki günlerde de Mustafa Sarp, Aykut, satılabilirse Hakan, Serkan, Stancu belki de Aydın gidecek. Ayhan da gelecek yıl son senesini oynar jübile yapar. Kaleci antrenörümüz Taffarel olacak yüksek ihtimal, teklif yapıldı. Teknik heyetimizde eski futbolcularımız var. Ünal Aysal'ın geçtiğimiz günlerde "Altyapıda devrim niteliğinde değişiklikler yapacağız." dedi. Scout ekibinde de birşeyler değişecek profesyonel CEO'lar sayesinde. Her cümlesinde "kurumsallaşma" kelimesi geçen başkan Ünal Aysal'ı lig biteli 1 ay olmadan böylesine eleştirmek bence çok yanlış.
O yaziyi yazan arkadas Galatasaray'imizi iyi takip etmiyor galiba, benim bildigim karadiyla Nezih iki hafta önce isine son verilmisti yanlis hatirlamiyorsam. Ilk öncede transferleri bitirmek daha mantikli Florya'yi temizlemekten, cunku transfer dönemi diye bisey var ama Mert Cetin ve digerleri icin öyle bir dönem yok onlar sezonun ortasindada gönderibilirler yada basindada, ama transferlerde böyle bisey yok. Transferler bittikten sonra diger seylerde gelir bence.
Eğer bahsedildiği üzere Muslera - Cana takası gerçekleşirse Galatasaray yüzyılın kazığını atmış olur. Muslera çok kaliteli bir kaleci. Dünya Kupası'nda gözüme çarpan en iyi isimlerden biriydi.
Gelişmeleri bende biliyorum.Taffarel'in gelmesini en çok isteyenlerden biriyim, 3-4 ay önce burda da yazmıştım zaten. Ama gelmesi zor gözüküyor bence, çünkü daha önce denendi ve olmadı. Kurumsallaşma lafı iyi güzel de, her taşın altından şahsi danışman sıfatı ile Bülent Tulun çıkıyor. Ayrıca konuşmaları beni rahatsız ediyor şahsen, Arda ile ilgili sorulan soruya Arda benim oyuncum cevabını verebilecek kadar rahat birisi, tavırlarına dikkat etmesi gerekir.
Resmi olarak Nezihi'nin gidişi açıklandı mı, ben mi kaçırdım ? Bence bu işin öncesi sonrası olmamalı, bir arada yapılmalı. Yazıyı yazan arkadaş kadar karamsar değilim ben, sabırsız da değilim, yazının ana fikrine katılıyorum sadece. Çoğu insan sadece transferlere ve özellikle Drogba'ya odaklanmış durumda. Şimdiden söylüyorum eğer ki bu transfer gerçekleşmezse çoğu kişi hayalkırıklığına uğrayacak, sanki bakkaldan ekmek alıyormuşuz durumuna döndü çünkü bu muhabbet.
http://3.bp.blogspot.com/-mI94eAjQek...U/s1600/dd.jpg
Beyler suna bakin enteresan gercekten. 2002 de olmamis umarim bu sefer gelir.
Ayrica Nezihinin ismi resmi sitede yok
http://www.galatasaray.org/idariteknikkadro/
Taffarel olmazsa Mondi olur başkası olur abi ama artık kimse istemiyor Nezih'i. Bülent Tulun'un da kulağı çekilir bence Ünal Aysal tarafından. O cümlelerden ben de rahatsız oldum.
Şu an resmi sitemizde ne futbol takımı bölümünde ne de teknik kadro bölümünde şu anki futbolcu ve antrenörlerimiz yok. Bu da köklü bir değişikliğin göstergesidir bence.
İnşallah Muslera gelir. Cana'nın gitmesine üzeleceğim ama maalesef klasik 4-4-2 onun tarzına hiç uymuyor.
RT @togutay: Lazio baskani Lotito Istanbulda. Muslera Cana takasi bitti diyebiliriz.
Tribündergi
Kaleci transferi bence en önemlisi.Defansta servet'i yanına ve servet sakatlandığında banko oynayabilecek bir Türk stoper(Kesimal çok iyi olur).Sol beke takviye yapılmalı dün akşam milli maçta çağlar çok kötüydü ve Hakan balta'da istediğimiz gibi oynayamıyor.Ortasahaya transfer şart.Forvet transferi de lazım.Bize en azından 6-7 oyuncu lazım.Transferler umarım son dakika transferi olmaz.Yıldız almasalarda olur yeter ki gelenler gidenleri aratmasın.
Abi sen geç kalmışsın biraz Serdar Kesimal Fenerbahçe'deDefansta da Ersan geldi diyebiliriz. Yabancı stoper de alınacak. Servet satılacak sanırım. Hakan Balta da elden çıkarılmaya çalışılıyordu en son. Ortasahada Kallström garanti, daha iyisi için çalışılıyor. Forvette de pazartesi Drogba'yı bekliyoruz, o olmazsa Cisse geliyor zaten. Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi yönetim alternatifli çalışıyor sürekli, körü körüne gitmiyorlar.
Muslera, Buffon'dan iyi olur ama yabancı olduğu için patlama yaparsa elimizde tutmak zor olur yine kaleci sıkıntısına gireriz gibi geliyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Cana'nın gitmesine çok üzülmeyeceğim.Adam kanının son damlasına kadar mücadele ediyor ancak potansiyel bir kırmızı kart adamı.Her maç kart görüyor.Kontrolsüz hareketleri var.Bize her zaman dediğimiz gibi top yapan adam lazım.
Ersan BJK'de deniyor beyler ağzınız sulanmasın![]()
Aha Ersan da Besiktas'a giderse stoper kalmaz.
Ersan zaten bizim ayarımızda bir futbolcu değil![]()