Bence o anlasma Fenerbahce'nin avantantajina. Hem Bilica'dan kurtulacaklar hem Berk tecrube kazanacak. Para da artik dogal karsilaniyor yerli piyasasinda.
![]()
Hasan Çetinkaya pres mi yapıyor, normal sohbet mi ediyor acaba ? :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Oyuncunun piyasası budur ama Fenerbahçe ye bu oyuncu ne kadar gerekli tartışırım. Yoksa fiyatı uygun bile denebilir Türk oyuncuların transfer bedelleri düşünüldüğünde.
Şu bizim gençlerin mentalite sorununu hallettik mi, Dünya şampiyonu oluruz..
o zaman Allah sabır versin Eskişehire Batu ile ikisi sorun üstüne sorun çıkartır![]()
eto'o bitmiş.
Tamamda artık şu ön libero transferine geçsek diyorum, bir an önce transferleri yapıp takımı oturtmak lazım. Ne kadar çok çabuk takım kenetlenirse Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçları için o kadar avantajlı oluruz. Elimizi çabuk tutmamız lazım. Fransa'dan ismi geçen önliberolardan birisini alırsak bana göre bomba transfer yapmış oluruz.
_ugurboral Uğur Boral
1 yil daha fenerbahce !!!!
Hayırlı olsun. Alternatifli kadro açısından Uğur'un kalması iyi oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Form tuttuğunda ne kadar etkili olduğunu biliyoruz Uğur'un. Sevindim bu habere..
Sanırım bu imza onun denenmesi için atıldı.. Ben öyle anladım 1 yıldan.. Toplarladın toplarladın, toparlayamadın güle güle diyecekler bence
Uğurun kalması kadro için iyi olmuş![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aykut Kocaman Hazard ile görüştü diyorlar ama konuşulan ne bilen yok.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Uğur'un gününde olduğu gün bir gözlemci Uğur'u izlese 10 milyon euro verip almak ister takımı ama Uğur'un sezon içinde öyle oynadığı maç sayısı taş patlasa 2-3 oluyordu.Bu istikrar sorununu çözebilseydi çok farklı yerlere gelirdi.Herşeye rağmen geniş kadro açısından Uğur iyi bir oyuncu.Geçen sezon ağır bir sakatlık yaşamışken Fenerbahçe'nin onu bırakması hoş olmazdı.Gelecek sezon forma şansı bulduğu sürece faydalı olacağına inanıyorum.
Hazard haberlerinin açıkcası doğru olduğuna inanmıyorum.Olsa bile almamız çok zor.ManU ve Chelsea'nin de istediği konuşuluyor.Hazard'ın transfer olmasını herkes ister fakat ön libero transferi dururken alınması lüks olur.Ayrıca Dia sakatlık sorunu yaşamazsa gelecek sezon özellikle Şampiyon Ligi'nde iyi işler yapacağını düşünüyorum.
Uğur en şanssız oyunculardandır özellikle sakatlık açısından ŞL'de Çeyrek finale çıktığımız sezonu geçiyorum orada zaten çok iyiydi. örneğin geçen sene Kanatlarda sıkıntı vardı Daum'da mecburen Sivas maçında şans vermişt uğur'a,i 2 gol attı çok iyi oynadı maçtan sonra hemen sakatlandı. Kalması iyi oldu rotasyonda kullanılabilir gerektiğinde sol bek bile oynar.
Yoboyla anlaşmışız sanırım.
Lugano-Yobo-Santos-Orta Saha-Baroni-Stoch-Dia-Alex-Niang-Emenike (10 yabancı)
Guiza-Bilica gidici
Hazard falan alınmaz bence yer yok.
Katar’dan gelen bir haber Fenerbahçe gündeminde bomba etkisi yarattı. Türkiye’de adını Beşiktaş’tan Rodrigo Tabata’yı kiralayarak duyuran Al Rayyan Kulübü’nün Sarı-Lacivertliler’in iki forveti Mamadou Niang ve Daniel Güiza’yı renklerine bağlamak için harekete geçtiği belirlendi.
Bu iki ismin de yapılan görüşmeler sonucunda ikna edildiği, Fenerbahçe yönetiminin de onay vermesi durumunda transferin noktalanacağı bildirildi. Sarı-Lacivertliler’in, gerçekleşmesi durumunda bu transferlerden ne kadar kazanacağı henüz açıklanmazken, Arap kulübünün iki oyuncu için oldukça yüklü bir ödeme yapmayı göze aldığı ifade edildi.
Fenerbahçeli yöneticilerin bir yıllık sözleşmesi daha olmasına karşın Daniel Güiza’yı, elden çıkartmak istemesine kesin gözüyle bakılıyor. Türkiye’ye geldiği günden bu yana Süper Lig’de futbolun çok sert oynandığından yakınan 31 yaşındaki Niang’ın da iyi bir ücret karşılığında satılabileceği gelen bilgiler arasında. Başkan Aizz Yıldırım da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Satılmayacak oyuncu yoktur” açıklaması yapmıştı.
TRT 3
http://www.kayserispor.org/serdar-ke...ar-erbasi.html
Serdar Kesimal transferi ile ilgili ilginc bir yazi var. Eger dogruysa cok para.
Bence Fenerbahçe Emenike de geldikten sonra iyi para verirlerse hiç durmasın satsın Niang ı... Emenike nin gelişiyle iki tane aynı tarz forvet var ellerinde. Gelen parayla hava toplarına hakim başka bir forvet alınabilir.
Doğru olmasa bile Okan ile İlhan ın gideceği kesin. Gökhan Ünal ın da verileceğini herkes konuşuyor. Zaten bu sene de geçti mi Gökhan Ünal ın bonservisi iyice düşer. Oradan da bir zarar içinde olacaktır Fenerbahçe. Toplamda 11 e olmasa bile 7-8 civarı birşeyler verilmiş gibi duruyor. Çok para, inşallah Serdar bonservis bedelinin etkisi altında kalmaz. Milli takım için ümitli olduğum bir oyuncu, Fenerbahçe kariyeri sıkıntılı geçerse zor toparlanır. Tüm bunlara rağmen Aykut Hoca onun için büyük avantaj.
ben sezer transferine tamamen karsiyim özer varken o adama gerek yok zaten özerden daha yetenekli bir oyuncuda degil fakat özeri göndereceklerse hayhay alsinlar sezeri..
Baya ustaca hesaplar dönmüş. :} İlhan'a 2 milyonu şu devirde kimse vermez. İlhan Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak geldi. Bahsedilen 11 milyondan 2'yi hemen düşelim. İkinci mesele Gökhan Ünal'ın maaşının Fenerbahçe tarafından ödenmesi. Fenerbahçe açısından hiçbir mantığı yok. Fenerbahçe Gökhan Ünal'ı herhangi bir Anadolu takımına gönderebilirdi.Gerekirse bonservis almazdı yine -3 milyon işine girmezdi. Dolayısıyla ben maaş işine de inanmıyorum. Kalan 9'dan 3'ü de düşelim. Okan konusuna gelecek olursak; hem Fenerbahçe hem de Kayserispor 0.5 milyon için meseleyi bu kadar karışık hale getirmez. Gökhan Ünal bana göre de sonunda Kayserispor'a verilecek ama Okan verilecek olsaydı bu dönemde verilirdi, bu dönemde verilmediyse 2 sene sonra Fenerbahçe'ye geri dönme ihtimali çok daha yüksek.
oguzyoruk Oguz Yoruk
Baskan Tuncay Sanli'yi alabiliriz demis ama Aykut Kocaman ihtiyacimiz yok diyerek istememis...
oguzyoruk Oguz Yoruk
FB, önceliği Diarra'ya veriyor olmazsa Capoue,Sissoko,Matuidi listede Aykut hoca özellikle Diarra'yı istiyor,kiralik formulu devreye girecek
oguzyoruk Oguz Yoruk
R.M.'deki Lassana Diarra arkadaslar. Transferin Temmuz basindaki hazirliklara yetistirilmesi planlaniyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Güiza gitmek için fedakarlık yapacak
Fenerbahçe'de yabancı kontenjanından dolayı tüm planların takımdan ayrılması üzerine yapıldığı Daniel Güiza'dan müjdeli haber geldi. İspanyol Futbolcu MARCA Gazetesine yaptığı açıklamada ülkesine dönme isteğini yineledi ve "her türlü maddi fedakarlığa hazırım" dedi.
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Sarı lacivertli kulüpten aldığı yüksek maaşı hatırlatılan Guiza, yaptığı açıklamada : " Hiçbir şey değişmedi, ben eski Mallorca'daki Guiza'yım. Bu Kulübe geri dönmek en büyük hayalim, bu konuda para kaybetmeyi de seve seve göze göze alırım" ifadelerini kullandı.
İspanyol Futbolcu ayrıca : "Hiçbir zaman Mallorca formasını yeniden giyeceğime inancımı kaybetmedim ve şuan buna bütün kalbimle inanıyorum. Buraya geri dönmek benim için büyük bir onur olacak, bu konuda daha fazla ne söyleyebilirim bilmiyorum artık top Mallorca Menajeri Laudrup'ta" şeklinde konuştu.
Artık 30 yaşına geldiğini belirten Daniel Guiza: "Kendimi olağanüstü iyi durumda hissediyorum, Fenerbahçe izin verdiği takdirde geri dönmeye hazırım" dedi.
milliyet 15:12 | 06 Haziran 2011
Lassana Diarra çok iyi bir futbolcu ama Fenerbahçe açısından gereksiz olur. Alou Diarra aranan adam bence.