Sayfa 517 / 1204 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon
15,481 ile 15,510 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig TV'ye göre Djibril Cisse'ye Fatih Terim'den izin çıkmamış. Doğru karar bence, Baros varken onu gönderip yerine Cisse'yi getirmek riskti. Rota Kallström'e çevrilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.calcioline.com/2011/06/05...tasaray-86814/

Kaynağa göre Muslera Galatasaray'da gibiymiş

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Lig TV'ye göre Djibril Cisse'ye Fatih Terim'den izin çıkmamış. Doğru karar bence, Baros varken onu gönderip yerine Cisse'yi getirmek riskti. Rota Kallström'e çevrilmiş.
    Bence o risk alınmalı, sezonun yarısında sakatlık sebebiyle oynayamayan ve oynadığı maçlarda da banko 1 sarı kart görerek 4. maçta cezalı duruma düşen, yaşı 30 lara dayanmış bir oyuncudan para kazanıp, Yunanistan ligi gibi az gol atılan ligde bu kadar gol atan bi oyuncunun alınmasını tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bence o risk alınmalı, sezonun yarısında sakatlık sebebiyle oynayamayan ve oynadığı maçlarda da banko 1 sarı kart görerek 4. maçta cezalı duruma düşen, yaşı 30 lara dayanmış bir oyuncudan para kazanıp, Yunanistan ligi gibi az gol atılan ligde bu kadar gol atan bi oyuncunun alınmasını tercih ederim.
    Cisse de Baros da 30 yaşında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Disiplin sorununun Fatih Terim'le, fizik kuvvetinin de yaz kampıyla aşılacağını düşünüyorum ben. Sağlıklı bir Baros'un neler yapabileceğini biliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    34

Cisse 30 oldumu yahu İki futbolcuda benzer oyuncular, kâr işine bakar bence. Baros'un değişebiliceğini düşünmüyorum, hatta sezon başında kalsa bile devre arasında Fatih Terim gönderir Baros'u

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cisse 30 oldumu yahu İki futbolcuda benzer oyuncular, kâr işine bakar bence. Baros'un değişebiliceğini düşünmüyorum, hatta sezon başında kalsa bile devre arasında Fatih Terim gönderir Baros'u
    Daha olmamış 2,5 ay sonra olacak 30

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Flood olacak ama yazmadan edemedim. Bugün Fanatik gazetesinde mi ne Miralem Pjanic'in adı bizle anılmış ve yaşı 31 olarak söylenmiş. Teallam. Adam 90'lı yahu.
    pjaniç 31 olsa ben almazdım,
    gerçi şu an alamıyorum ama ilerde alabilirim bi 40yada 60 m dan fiyatı düşse 20lere olması gerektiği gibi

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Nezih Ali Boloğlu kulübün sözleşmeli personeliydi fakat adı yok artık. Demek ki bu yolların ayrıldığını gösterir. Sizin verdiğiniz Fatih Terim örneği ise bununla alakalı değil çünkü daha kendisi sözleşme dahi imzalamadı ve kulübün "resmi" personeli değil şimdilik.
    taffarel gelecekti galiba, gitsin bu durumda.
    ayrıca linkte hiçbir çalıştırıcı yok sadece nezihi değil bu da henüz sözleşme olmadığı için kimsenin adı girilmediğinden kaynaklanıyor.fatih hoca bile yok derken onu diyordum.

onun dışında gitmesi dediğim gibi doğal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada izleyenler Sebastian Larsson'u çok iyi buluyorlar. Sağ kanatta oynuyormuş, ayağına hakim çabuk bir adammış. Geriye destek de veriyormuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada izleyenler Sebastian Larsson'u çok iyi buluyorlar. Sağ kanatta oynuyormuş, ayağına hakim çabuk bir adammış. Geriye destek de veriyormuş.

Kazım, Pino, Larsson sağ kanatta 3 adam var solda adam yok Larsson gelirse Pino gider. Ama Pino bu sene gitmeyecek gibi duruyor yani Larsson yalan haber
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=wsr51y47iek
    http://www.youtube.com/watch?v=mliFB...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=BKwGd...eature=related

Bu 3 video değişik ve güzel golleri alttaki videoda yine bir frikik, sonunda da Fabianski'nin güzel kurtarışı.
    http://www.youtube.com/watch?v=VGDd6...eature=related

Bu adama kanım ısındı nedense, İsveçlileri severim herhalde ondan Yoksa youtube'dan oyuncu beğenecek olursak Mustafa Sarp'ı ben Real Madrid'e aldıracak videoyu da çıkartır koyarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Kazım, Pino, Larsson sağ kanatta 3 adam var solda adam yok Larsson gelirse Pino gider. Ama Pino bu sene gitmeyecek gibi duruyor yani Larsson yalan haber
    Pino bence tam bir sol açık. Adam sağdan çizgiye inecek bir adam değil ki. Soldan çabukluğu ve çevikliğiyle içeri kıvrılacak ya pas atacak ya kaleye abanacak tam bu tip bir adam Bülent Tulun da ilgileniyoruz demiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pino bence tam bir sol açık. Adam sağdan çizgiye inecek bir adam değil ki. Soldan çabukluğu ve çevikliğiyle içeri kıvrılacak ya pas atacak ya kaleye abanacak tam bu tip bir adam Bülent Tulun da ilgileniyoruz demiş.
    Bence Pino'dan sol kanatta olmaz ya hadi neyse o adam çift forvette 2. forvet olarak görev yapar o zaman değeri çok rahat katlanır. Elmander-Baros ya da Drogba-Baros falan diyoruzda yalan onlar Baros yerine Pino koyulmalı bence. Ama bunu Fatih hoca yapar mı bilemem. Yine sağ kanatta sıkıştırırlar Pino'yu gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Sebastian Larsson bu sene İngiltere'de 49 maça çıkmış, 6 gol atıp 14 asist yapmış. Bu sene oynadığı 5 milli maçta 5 asist, 1 golle oynamış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anlaşılan sen baya sevdin bu adamı Kaan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlaşılan sen baya sevdin bu adamı Kaan
    He valla, bu arada 25 yaşındaymış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu da Larsson'un profili.
    Yukleresim.com

Top kapma değeri baya yüksek girilmiş . 4-4-2 nin sağ tarafında iş yapabilecek bir oyuncu gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.transfermarkt.de/en/morit...ler_82243.html

Almanya U19 milli takımının 10 numarası bu arkadaş. Teknik kapasitesi cidden çok yüksek bence A2 takımına alınmalı tabi alınabilirse. Bence FM 12 ya da 13'ün yıldızını şimdiden bulmuş olabiliriz. 2-3 sezon içinde Bayern'e falan gider zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulube mektup yazalim resmini cekelim belki ileride yildiz olur koyariz resmini elimizden kacti diye

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kulube mektup yazalim resmini cekelim belki ileride yildiz olur koyariz resmini elimizden kacti diye
    Hadi mail atalım

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

2 Gün yoktum hala transfer yok vay arkadaş artık açıklasınlar yav Ersan'ı da kaptırmışız zaten kimi alacaklar defansa ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sebastian Larsson'u ben Arsenal'de oynarken duymuştum ilk. Çok severdim o zamanlar : ) Çok maça çıkmadı ama psikopat gibi onu takip ederdim. Alınırsa çok iyi olur. Bek oynama özelliğide var Larsson'n.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dayan Kaan abi bu geceden itibaren bombalar patlayacak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dayan Kaan abi bu geceden itibaren bombalar patlayacak
    Tek o dayanmasın ben intihar düzeyine geldim Emin misin bu gece patlayacağına

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

http://www.transfermarkt.de/en/moritz-leitner/leistungsdaten/spieler_82243.html

Almanya U19 milli takımının 10 numarası bu arkadaş. Teknik kapasitesi cidden çok yüksek bence A2 takımına alınmalı tabi alınabilirse. Bence FM 12 ya da 13'ün yıldızını şimdiden bulmuş olabiliriz. 2-3 sezon içinde Bayern'e falan gider zaten
    Adam zaten Nuri nin yerine Dortmund a transfer oLdu. ALmanya nın Makedonya iLe oynadığı maçta spiker söyLemişti. Hatta aLman gazeteciLer çok büyük rakamLara Dortmund a gittiği beLirtmişLer ama rakamı söyLememişLer.

Yani sen burda izLeyip adamı görene kadar başkaLarı zaten bunLarı görüyor ve aLıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Tek o dayanmasın ben intihar düzeyine geldim Emin misin bu gece patlayacağına
    İnanırsak başarırız baktık açıklanmıyor feyk meyk biz bi GS.org giriş fotosu hazırlayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'da transfer bitmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Adam zaten Nuri nin yerine Dortmund a transfer oLdu. ALmanya nın Makedonya iLe oynadığı maçta spiker söyLemişti. Hatta aLman gazeteciLer çok büyük rakamLara Dortmund a gittiği beLirtmişLer ama rakamı söyLememişLer.

Yani sen burda izLeyip adamı görene kadar başkaLarı zaten bunLarı görüyor ve aLıyor.
    Hadi ya Dortmund'a transfer olduğunu bilmiyordum. Dortmund, Nuri gibi parlatır, Madrid'e satar onu da o zaman Yazık oldu Ünal Başkan alcaktı onu daha

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Psikolojim bozuldu resmen.Az sonra resmi açıklamayı yapıcam Ne diyorum ben ya Günde en az 10-20 isim duyuyorum.Sözde bunların %30 ile anlaşılmış açıklanacakmış diye bekliyorum.Hala bekliyorum.Beklemeye devam
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İste Turk ve Alman mentalitesi arasidaki fark tesadufen de olsa ortada Ozgur A2 takima alalim diyor, elin Alman'i Dortmund'a direkt adam yapacak. Dortmund da seneye ŞL oynayacak altini cizeyim

Mesaj Yetkileri