Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Türkiye - Almanya - U19 Elit Tur

Default Türkiye - Almanya - U19 Elit Tur

İlk yarı bitti . Muhammet Demir'in 22.dakika'da attığı golle 1-0 öndeyiz . Kazanırsak grubu lider tamamlayıp Romanya'da ki U19 Şampiyonasına katılmaya hak kazanıyoruz . Maç NTVSPOR'dan yayınlanıyor . İlk 11'ler , yedekler ;

Türkiye: Ömer Kahveci, Okan Alkan, Kamil Ahmet Cörekçi, Furkan Şeker, Sezer Özmen, Ömer Şahiner, Gökay Iravul, Muhammet Demir, Engin Bekdemir, Sefa Akın Basibüyük, Servan Taştan.

Yedekler: Aykut Özer, Nadir Çiftçi, Burakcan Kunt, Atınç Nukan, Ali Dere, Hasan Ahmet Sari.

Almanya: Marc-André ter Stegen, Stephen Sama, Marvin Plattenhardt, Antonio Rüdiger, Shkodran Mustafi, Matthias Zimmermann, Markus Mendler, Reinhold Yabo, Shawn Parker, Moritz Leitner, Nico Schulz.

Yedekler: Stefan Ortega, Eric Durm, Kevin Kraus, Julian Korb, Julian Wiessmeier, Tolga Ciğerci.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muhammet iyi golcü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen, Muhammet Demir çok sağlam adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Umarım 2. yarıda bir gol daha atıp 2-0 3-0 ile felan rahat bir şekilde kazanır ve lider gideriz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muhammet biraz daha kendini geliştirirse 1-2 seneye Avrupa'ya elini kolunu sallaya sallaya gider. Ayrıca bu U19 takımını Belçika maçına çıkartsaydık sonuç hiç farklı olmazdı gibi geliyor. Yenilsekte en azından oynayarak yenilirdik.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun 1-0 yenerek grubu lider tamamladık ve Romanya'da ki U19 Şampiyonası'na gitmeyi garantiledik...

Grubumuzdaki sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Last edited by SAİT71 : 05.Haziran.2011 at 23:03

Böylece gençlerimizi , kendi milli takımlarına çekmeye çalışan Almanya'ya da iyi bir ayar vermiş olduk , Türk Genç Milli takımlarının Almanya Genç Millilerden daha potansiyelli olduğu konusunda . Zaten Real Madrid'e de 2 futbolcu yollamamız artık Almanya'da yetişen gençlerin Milli Takımımız'ı seçmeleri gerektiğinin de bir göstergesi . Tebrikler genç yürekler bize bu mutluluğu yaşattığınız için . Bana göre bu takımdan en az 8-9 kişi ilerde A Milli Takımımıza yükselecek oyuncular özellikle Muhammet , Sezer ve orta saha da oynayan Şervan bugün çok iyiydiler .

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sezer hakikaten 10 numara stopermiş... Bu çocuğun bizde şans bulması lazım, gerçekten müthiş oyuncu olacak... Furkan ise daha çok ön liberoda etkili olabilir gibi görünüyor, ayağı düzgün... Muhammet Demir le ilgili fazla söze gerek yok, çok iyi bir santrafor... Gökay a gelirsek, Fenerbahçe kesinlikle faydalanmalı bu oyuncudan... Emre ye falan kesinlikle alternatif aranmasın, bu çocuk 1-2 seneye o açığı rahat kapatır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Muhammet ile Cenk Tosun bence A Milli takımımızın yıllardır ilerideki problemine tam çözüm olacak tipte adamlar. Orta sahada bir çok iyi elaman var zaten alt takımlarımızda. Ben stoper olarak şu Sezerden çok ümitliyim. Umarım çizgisini bozmadan hangi takımda olursa olsun bu formunu korur. Gereksiz egolara kapılmaz ve dünya çapında bir oyuncu olur...

Sezer hakikaten Milli Takım'ın ihtiyaç duyduğu stoper açığını 3-4 seneye dolduracaktır . Müthiş bir stoper geriden oyun kurma , top kapma , markaj , pozisyon alma hava hakimiyeti ve güç ve inanılmaz bir hamle ve kademe anlayışı var tek eksisi ağır bir stoper olması hız konusunda çalışır ve süratini geliştirirse Milli Takım'ın ve Türk futbolunun unutulmaz stoperi olabilir hakikaten inanılmaz bir kapasite var tam bir Jaap Stam .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Muhammet ile Cenk Tosun bence A Milli takımımızın yıllardır ilerideki problemine tam çözüm olacak tipte adamlar. Orta sahada bir çok iyi elaman var zaten alt takımlarımızda. Ben stoper olarak şu Sezerden çok ümitliyim. Umarım çizgisini bozmadan hangi takımda olursa olsun bu formunu korur. Gereksiz egolara kapılmaz ve dünya çapında bir oyuncu olur...
    Cenk ve Muhammet de ikisi de Gaziantepspor un oyuncusu. Antep umarım eLinde ki cevherLerin farkındadır. ÖzeLLikLe ben Muhammet te İLhan Mansız havası sezdim. Harika bir forvet oyuncusu oLabiLecek potansiyeLde. Çok iyi pozisyon aLıyor, ayağı çok düzgün ve harika bitirici.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Sezer hakikaten Milli Takım'ın ihtiyaç duyduğu stoper açığını 3-4 seneye dolduracaktır . Müthiş bir stoper geriden oyun kurma , top kapma , markaj , pozisyon alma hava hakimiyeti ve güç ve inanılmaz bir hamle ve kademe anlayışı var tek eksisi ağır bir stoper olması hız konusunda çalışır ve süratini geliştirirse Milli Takım'ın ve Türk futbolunun unutulmaz stoperi olabilir hakikaten inanılmaz bir kapasite var tam bir Jaap Stam .
    Sezerin yanında oynayan stoper de ağır oLduğu için bu ağır oLma özeLLiği daha ön pLana çıkıyor. Antep te ki Dany ya da Ersan iLe beraber oynasa bu özeLLikLik o kadar göze batmaz diye düşünüyorum. Çok büyük potansiyeL var ve Beşiktaş bu oyuncudan mutLaka yararLanmaLı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Hız pek fazla artırılabilir bir yetenek değil ama hızlanmasını geliştirebilir bu da çok işine yarar, özellikle defans arkasına atılan toplarda.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Evettt bu galibiyet Milli takım kötü diyenlere gelsin .) Bu takımdan 6-7 oyuncu üst kademeye çıkacak göreceksiniz. Diğer milli takımlar gibi değil bu takım. Çok yetenekli ve organizeler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçı izlemedim ama izleyenler Barçavari bir oyun oynadığımızı söylüyorlar

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Maçı izlemedim ama izleyenler Barçavari bir oyun oynadığımızı söylüyorlar
    Evet çok iyiydik özellikle çok iyi ayağa pas yaptık bu takımdan 6-7 oyuncu kazanırsak fırtına gibi bir A Milli Takım oluştururuz ilerde .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu takım uzun zamandır beraber oynayan bir takım. 14-16 yaş grubundan itibaren hemen hemen neredeyse hep aynı oyuncuLar oynuyormuş ve bu zamana kadar böyLer bir aLtyapı takımı oLmadı miLLi takımLarda ve bunun avantajını kuLLanıyorLar. Umarım geLecek te A takım seviyesinde de hemen hemen bu oyuncuLarı izLeme şansına erişiriz. Gerçi Oğuz ve Hiddink gibi mantığı kıt adamLar oLdukça zor..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ligde şu an 1-2 takım hariç Türk hocalar teknik direktörlük yapıyor. Eğer bir süre daha bu durum böyle devam ederse gençlerimiz daha fazla şans bulabilir A takımlarda. En basitinde Tayfur Hoca geldiğinden beri Necip 11 in değişilmezi oldu, Rıdvan sonunda şans buldu... Aykut Hoca yla Fenerbahçe Gökay fırsat buluyor... Bu tür gerek altyapıdan çıkanlar gerekse Anadolu dan gelen genç oyuncular bence Türk hocaların elinde daha fazla fırsat bulabilir. Bence özellikle büyük takımlarımızın yapılanması adına bu hocalar şanstır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu takım uzun zamandır beraber oynayan bir takım. 14-16 yaş grubundan itibaren hemen hemen neredeyse hep aynı oyuncuLar oynuyormuş ve bu zamana kadar böyLer bir aLtyapı takımı oLmadı miLLi takımLarda ve bunun avantajını kuLLanıyorLar. Umarım geLecek te A takım seviyesinde de hemen hemen bu oyuncuLarı izLeme şansına erişiriz. Gerçi Oğuz ve Hiddink gibi mantığı kıt adamLar oLdukça zor..
    Abi ben artık zihinlerin değiştiğine inanıyorum. U-19 takımındaki hemen hemen bütün oyuncular kendi takımlarında sürekli şans bulan oyuncular. Önceden ezbere alınırdı oyuncular. Artık bilinçli tüm oyuncular, teknik heyet. Ve oynamayanı değil oynayanları alıyolar. Menajerlerin istekleri değil hocaların istekleri oluyo artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu maçla ilgili özetim; Sezer Özmen-Muhammet Demir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Sezer'in kaşlarını ve saçlarını kazıtmasının nedeni tarz mı yoksa bir problemi felan mı var?

Harbiden ben de merak ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sezer'in en büyük artısı yaşına göre çok soğukkanlı olması. İceman mübarek.

Ayrıca Sezer saçlarıyla ilgili konuyu şöyle açıklamış;

Saçınla ilgili yaşadığın rahatsızlığı anlatmak ister misin?

Tabii ki… Geçen Nisan ayında üzücü bir olay yaşadım. Yurt dışı kampından döndüğüm gün, babaannemdeydim. Dedemin yattığı hastanenin başhekimi aradı ve dedemin vefat ettiğini söyledi. Telefonu ben açmıştım, o an çok etkilendim, çok üzüldüm. Dedemle arkadaş gibiydik, çok severdim onu. Sonrasında saçlarımda dökülme başladı. Ben de saçlarımı kazıtmaya karar verdim. Çünkü saçlarımın dökülmesi sinirlerimi bozuyordu. Daha sonra, özellikle Nijerya'da eskisine göre insanların daha fazla dikkatini çektiğimi fark ettim. Daha popüler olmuştum. Bu da beni mutlu etmeye başlamıştı. Tabii ki keşke dedem vefat etmeseydi, bunlar hiç yaşanmasaydı. Ama her sıkıntıdan olumlu bir taraf çıkartıp, moral kazanarak yaşamımızı sürdürmemiz gerekiyor bence. Buradan çok öpüyorum dedemi, Allah rahmet eylesin.
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bu Sezer'in kaşlarını ve saçlarını kazıtmasının nedeni tarz mı yoksa bir problemi felan mı var?
    Saçınla ilgili yaşadığın rahatsızlığı anlatmak ister misin?

Tabii ki… Geçen Nisan ayında üzücü bir olay yaşadım. Yurt dışı kampından döndüğüm gün, babaannemdeydim. Dedemin yattığı hastanenin başhekimi aradı ve dedemin vefat ettiğini söyledi. Telefonu ben açmıştım, o an çok etkilendim, çok üzüldüm. Dedemle arkadaş gibiydik, çok severdim onu. Sonrasında saçlarımda dökülme başladı. Ben de saçlarımı kazıtmaya karar verdim. Çünkü saçlarımın dökülmesi sinirlerimi bozuyordu. Daha sonra, özellikle Nijerya'da eskisine göre insanların daha fazla dikkatini çektiğimi fark ettim. Daha popüler olmuştum. Bu da beni mutlu etmeye başlamıştı. Tabii ki keşke dedem vefat etmeseydi, bunlar hiç yaşanmasaydı. Ama her sıkıntıdan olumlu bir taraf çıkartıp, moral kazanarak yaşamımızı sürdürmemiz gerekiyor bence. Buradan çok öpüyorum dedemi, Allah rahmet eylesin.

TFF resmi sitesi

Kaşlarını kazıtmıyordur rengi açıktır belki de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Harbiden ben de merak ettim.
    Bu bi hastalık.. Yaşı ne olursa olsun vücutdaki tüm kıllar dökülüyor ve hiç çıkmıyor.. NBA'de bi oyuncu vardı hatta böyle.. Adını tam bilmiyorum hastalığın ama..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne diyelim geçmiş olsun o zaman...

Ama ileride sağlam bir oyuncu olucak.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bu bi hastalık.. Yaşı ne olursa olsun vücutdaki tüm kıllar dökülüyor ve hiç çıkmıyor.. NBA'de bi oyuncu vardı hatta böyle.. Adını tam bilmiyorum hastalığın ama..
    Bahsettiğin şey Hipotiroidi tarzı birşey ama bu kendim kazıttım diyor üstte de paylaştım TFF nin resmi sitesinde ropörtajı var. Belki paylaşmak istememiş de olabilir ama...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bahsettiğin şey Hipotiroidi tarzı birşey ama bu kendim kazıttım diyor üstte de paylaştım TFF nin resmi sitesinde ropörtajı var. Belki paylaşmak istememiş de olabilir ama...
    Şimdi onu yalanlamak saçma gelebilir ama, dikkat edersen hiç saç,sakal,kaş kökü yok. Saçlar kazıtıldığında saç kökleri gözükür... Dediğin gibi paylaşmak istememiş olabilir.. Ama toplumda bu hastalıktan insanları çok gördüm..

Ama sonuçta şimdi gayet sağlıklı ve çok da iyi oynuyor.. İlerde çok çok daha iyi yerlere geleceğine eminim.. Beşiktaş yatırım yaparsa ne Sivok kalır ne de başkası..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Şimdi onu yalanlamak saçma gelebilir ama, dikkat edersen hiç saç,sakal,kaş kökü yok. Saçlar kazıtıldığında saç kökleri gözükür... Dediğin gibi paylaşmak istememiş olabilir.. Ama toplumda bu hastalıktan insanları çok gördüm..

Ama sonuçta şimdi gayet sağlıklı ve çok da iyi oynuyor.. İlerde çok çok daha iyi yerlere geleceğine eminim.. Beşiktaş yatırım yaparsa ne Sivok kalır ne de başkası..
    Haklısın aslında, kaşların bile olmaması ve hatta sürekli bu kadar saçsız bir şekilde görünmesi, herhangi bir fotoğrafında kıl emaresi bile olmaması çok ipucu veriyor. Genelde strese bağlı alopesi (bölgesel kıl dökülmesi) gibi tarifliyor konuşmasında, sonra kazıttım diyor ama sürekli sıfır kıl kalmak zaten oldukça zahmetli olur. Yalnız surrenal bezlerle ilgili de sıkıntı olmuştur ya da olacaktır ve buda cinsel fonksiyonları bile etkileyebilir tiroidle ilgili ise sorunu. Bu çocuğu oradan çok sıkıştırmazlar inşallah basın tarafından.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sezer Özmen'in saçlı halini merak edenler için;

So what?
    Saike

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri