1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Türkiye - Almanya - U19 Elit Tur

Hybrid View

Harbiden ben de merak ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bu Sezer'in kaşlarını ve saçlarını kazıtmasının nedeni tarz mı yoksa bir problemi felan mı var?
    Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Harbiden ben de merak ettim.
    Bu bi hastalık.. Yaşı ne olursa olsun vücutdaki tüm kıllar dökülüyor ve hiç çıkmıyor.. NBA'de bi oyuncu vardı hatta böyle.. Adını tam bilmiyorum hastalığın ama..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bu bi hastalık.. Yaşı ne olursa olsun vücutdaki tüm kıllar dökülüyor ve hiç çıkmıyor.. NBA'de bi oyuncu vardı hatta böyle.. Adını tam bilmiyorum hastalığın ama..
    Bahsettiğin şey Hipotiroidi tarzı birşey ama bu kendim kazıttım diyor üstte de paylaştım TFF nin resmi sitesinde ropörtajı var. Belki paylaşmak istememiş de olabilir ama...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bahsettiğin şey Hipotiroidi tarzı birşey ama bu kendim kazıttım diyor üstte de paylaştım TFF nin resmi sitesinde ropörtajı var. Belki paylaşmak istememiş de olabilir ama...
    Şimdi onu yalanlamak saçma gelebilir ama, dikkat edersen hiç saç,sakal,kaş kökü yok. Saçlar kazıtıldığında saç kökleri gözükür... Dediğin gibi paylaşmak istememiş olabilir.. Ama toplumda bu hastalıktan insanları çok gördüm..

Ama sonuçta şimdi gayet sağlıklı ve çok da iyi oynuyor.. İlerde çok çok daha iyi yerlere geleceğine eminim.. Beşiktaş yatırım yaparsa ne Sivok kalır ne de başkası..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Şimdi onu yalanlamak saçma gelebilir ama, dikkat edersen hiç saç,sakal,kaş kökü yok. Saçlar kazıtıldığında saç kökleri gözükür... Dediğin gibi paylaşmak istememiş olabilir.. Ama toplumda bu hastalıktan insanları çok gördüm..

Ama sonuçta şimdi gayet sağlıklı ve çok da iyi oynuyor.. İlerde çok çok daha iyi yerlere geleceğine eminim.. Beşiktaş yatırım yaparsa ne Sivok kalır ne de başkası..
    Haklısın aslında, kaşların bile olmaması ve hatta sürekli bu kadar saçsız bir şekilde görünmesi, herhangi bir fotoğrafında kıl emaresi bile olmaması çok ipucu veriyor. Genelde strese bağlı alopesi (bölgesel kıl dökülmesi) gibi tarifliyor konuşmasında, sonra kazıttım diyor ama sürekli sıfır kıl kalmak zaten oldukça zahmetli olur. Yalnız surrenal bezlerle ilgili de sıkıntı olmuştur ya da olacaktır ve buda cinsel fonksiyonları bile etkileyebilir tiroidle ilgili ise sorunu. Bu çocuğu oradan çok sıkıştırmazlar inşallah basın tarafından.

Mesaj Yetkileri