Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
Young Boys'un Fenerbahçe karşısında oynadığı maçlar çok etkileyiciydi evet. Ancak iki önemli nokta var; birincisi; Fenerbahçe ile sezon başı oynadılar ve Fenerbahçe'nin Young Boys'u analiz etme gibi bir şansı olmamıştı. İkincisi ise yine ilki ile alakalı ama Fenerbahçe ile uzun vadede oynamadı Young Boys. Çünkü takımlar ikili eleme maçlarında başka motivasyonla, lig maçlarında başka motivasyonla oynuyolar. Ben bu sistemin Türkiye'de tutacağını düşünmüyorum. Hatta çok kolay şekilde dağılacaklarını düşünüyorum...
Bu Fenerbahçe hazır değiLdi muhabbetLeri epey baydı beni. Adamın bir arka sayfada ki yorumLarını okursan adamLar Tottenham a biLe kafa tuttuLar. Oyun stiLi ve oynattığı futboL takdire değerdi. Türkiye Liginin iLk yarısının sonuna kadar hangi zamanda Fenerbahçe iLe oynarsa oynasın yine her türLü eLerLerdi. Taktik anaLizi iyi bir hoca. En azından benim sürekLi savunduğum rakipLerini anaLiz eden, maçta önce ona göre hazırLanan bir hoca. Aman benim sistemim var sen çık şurda dur, şunLarı yap diyerek takım yönetmiyor. İstediği stiLde oyuncuLar iLe parçaLarı tamamLarsa başarıLı oLur.