Sayfa 286 / 480 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
8,551 ile 8,580 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Beşiktaş Hakan için bonservis falan aldı mı?
    Quote Originally Posted by ChristianV View Post
    Zaten 2011-2012 yılı bitmedimi bu sene 2012 - 2013 yılı olmasın
    Şu an 2011 yılındayız 1 yıl daha varsa 2012 de bitecek demektir. Sen nereye takıldın

Hazır kurcalamışken;

KALECİLER
    Rüştü Reçber : 1.600.000 TL garanti ücret
    Hakan Arıkan : 1.300.000 TL garanti ücret + 7.500 TL maçbaşı
    Cenk Gönen : 500.000 TL garanti ücret + 10.000 TL maçbaşı

DEFANS
    Erhan Güven : 300.000 TL garanti ücret + 20.000 TL maçbaşı ***
    Ekrem Dağ : 350.000 TL garanti ücret + 16.000 TL maç başı
    Rıdvan Şimşek : 350.000 TL garanti ücreti + 20.000 TL maçbaşı
    İsmail Köybaşı : 550.000 TL garanti ücret + 20.000 TL maçbaşı
    İbrahim Toraman : 2.000.000 TL garanti ücret + 28.750 TL maçbaşı
    Tomas Sivok : 800.000 Euro
    Matteo Ferrari : 2.500.000 Euro

ORTA SAHA
    Onur Bayramoğlu : 300.000 TL garanti para + 15.000 TL maçbaşı
    Necip Uysal : 400.000 TL garanti ücret + 15.000 TL maçbaşı ***
    Mehmet Aurelio : 750.000 Euro garanti ücret + 25.000 Euro maçbaşı
    Michael Fink : 1.200.000 Euro
    Roberto Hilbert : 1.350.000 Euro
    Rodrigo Tabata : 1.500.000 Euro
    Fabian Ernst : 2.000.000 Euro
    Guti : 2.700.000 Euro
    Ricardo Quaresma : 3.500.000 Euro

FORVET
    Filip Holosko : 1.750.000 Euro
    Mert Nobre : 2.150.000 Euro

Ayrıca konu üzerinden çok geçti ama Ferrari kalan bir senelik 2.5 m euroluk kontratından vazgeçmezken, Nihat senelik 2.5 m euro luk kontratından vazgeçmiş, hiçbir ücret talep etmeden. Her ne kadar katkı sağlamasa da 5m euro yu Beşiktaş için bir anda silmesi takdir edilesi bir davranış.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by ChristianV View Post
    Zaten 2011-2012 yılı bitmedimi bu sene 2012 - 2013 yılı olmasın
    Daha 2011-2012 sezonu bu sene Ağustos'ta başlıyacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Ayrıca konu üzerinden çok geçti ama Ferrari kalan bir senelik 2.5 m euroluk kontratından vazgeçmezken, Nihat senelik 2.5 m euro luk kontratından vazgeçmiş, hiçbir ücret talep etmeden. Her ne kadar katkı sağlamasa da 5m euro yu Beşiktaş için bir anda silmesi takdir edilesi bir davranış.

Aynen. Güzel bir olay Nihat'ın bunu yapması.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nobre+Fink+Tabata+Ferrari. Kurtulduğumuz takdirde 7.5 milyon euro cepte. Gereksiz maaşlardı bunlar. Hele Nobre. Sanki ben veriyormuşum gibi içim acıtıyordu bu adamın aldığı para.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bugün MİY taraftarı birisine söyledim Nobre'nin maaşı öyle az buz birşey değil diye. Beşiktaş'la maaş konusunda bir anlaşma olabilir dedi. Beşiktaş'taki bu bilinmezlik çok kötü. Kadrosundaki futbolculardan hariç, kiralık gidenlerinde maaşlarını karşılıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

O 7.5 a Nihat ı da eklersek 10 ediyor. Toplam oyunculara verilen miktar da 40 falandı yanlış hatırlamıyorsam. 4 te 1 maaş bütçesi hiç uğruna veriyoruz demektir bu her sene...Sinan Engin in kazıkları bunlar hep...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İçimizde ki haketmeyenLerden tam anLamı iLe arınana kadar maaLesef bir kaç dönem daha bu tarz eski oyuncuLarının maaşLarı konusunda sıkıntı yaşayacağız. 2 sezon sonra tam anLamı iLe oyuncuLarı hakettiğini aLan bir takım oLuruz. O zamandan sonra epey düzLüğe geçeriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sinan Bolat, Cenk ile birlikte en çok istediğim yerli kalecilerden biridir. Cenk zaten bizde, Sinan da gelirse uzun süre kalede sıkıntı yaşamayız ve yabancı kaleci derdimiz de olmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sinanı da aLırsak zaten Savunmayı 10 yıL garanti aLtına aLdık. KaLeyi de 15 yıL garanti aLtına aLmış oLuruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yıldırım Demirören'in açıkladığı kalecinin bende Sinan olduğunu düşünüyorum. Rüştü ve Cenk'i yedekleyecek ve transferi Beşiktaş'a mümkün başka yerli kaleci yok gibi. Sinan Beşiktaş için doğru hamle.

Yalnız Demireören yabancı forvet oyuncusu alınacağınıda söyledi. Eğer ki alınacak futbolcu yıldız futbolcu statüsündeki futbolculardan biri ise Mustafa Pektemek'e yazık olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinan Bolat çok mantıklı bir hamle olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ne Cenk'i yedeklemei yahu? Cenk Gönen Volkan Demirelden sonra bu ülkedeki en iyi kalecidir.Yaşı büyüdükçe dünyaya açılacaktır adım gibi eminim.Uzun zamandır bu kadar güven veren bir kaleci görmedim Beşiktaşta.Cordobadan sonra aradığımız kaleci Cenktir.Gerek yok Sinan Bolat'a.Ne 2. ne de 3.kaleci olmayı kabul edeceğini sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben katılmıyorum sana.Cenki hem sever hem beğenirim ama bi Cordoba mı asla Dünyada eliyle oyun kurabilen sayılı kalecilerdendi Cordoba.Libero gibiydi.2ye 1 yakalandığımızda filan bile rahattık.Ne Cenk, ne Sinan onunla boy ölçüşebilir.Cenk 3-4 sene sonra o kapasiteye erişirse mükemmel olur.3.kaleci istiyorlarsa çok uzağa gitmesinler Umut Kaya var o olabilir.Yada Korcan getirsinler mahmut bezginiydi filan dursun.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Ne Cenk'i yedeklemei yahu? Cenk Gönen Volkan Demirelden sonra bu ülkedeki en iyi kalecidir.Yaşı büyüdükçe dünyaya açılacaktır adım gibi eminim.Uzun zamandır bu kadar güven veren bir kaleci görmedim Beşiktaşta.Cordobadan sonra aradığımız kaleci Cenktir.Gerek yok Sinan Bolat'a.Ne 2. ne de 3.kaleci olmayı kabul edeceğini sanmıyorum.
    Bencede Cenk birinci kalecimiz ve Sinan Bolat'da yedek kaleci olmak istemez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama şöyle bir durumda var bu sene Cimbomun zorunluluk rotasyonu dışında !! en fazla kaleci rotasyonu uygulayan takım biz olabiliriz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Aslında bence de gerek yok ama alacaklarmış madem hayırlısı olsun diyelim. Korcan-Umut u direk yollayalım o zaman, şimdi ihtiyacımız olmazsa bundan sonra hiç ihtiyacımız olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Korcan 1 yıl daha sivasta.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yabancı forvet adayları arasında Hajduk'tan Ante Vukusic ismini gördüm biraz önce forza'da.Araştırdım biraz.Gelecek vaad eden genç bir Hırvat.Forlan veya benzeri bir isim alamazsak bence bu tarz bir eleman olabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yabancı forvet adayları arasında Hajduk'tan Ante Vukusic ismini gördüm biraz önce forza'da.Araştırdım biraz.Gelecek vaad eden genç bir Hırvat.Forlan veya benzeri bir isim alamazsak bence bu tarz bir eleman olabilir.
    Biraz yüzsüzlük olacak ama bence bu tarz bir transfer daha iyi olacak... Yeterince yıldızımız var zaten takımda, en azından Pektemek ile birlikte yarışacak genç bir 2. forvet alırsak daha iyi olabilir sanki.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Zaten bence Forlan yada böyle genç biri gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biraz yüzsüzlük olacak ama bence bu tarz bir transfer daha iyi olacak... Yeterince yıldızımız var zaten takımda, en azından Pektemek ile birlikte yarışacak genç bir 2. forvet alırsak daha iyi olabilir sanki.
    Bana da öyle geliyor ama diğer yanda da Forlan aklımı çeliyor valla. Forlan'ı makul şartlarda ikna edebilirsek Forlan'ı isterim ben.Özellikle o uzaktan şutlarıyla çok kilit açarız gibime geliyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beğenmeyeceksiniz ama Mehmet Yıldız şuan için bize ideal.Sözleşmesi elinde, maaşı uygun, sorunsuz sıkıntısız, ligi en iyi bilen ve ligimiz standartlarında çok rahat gol atabilen 1+1 yıllık bi sözleşme gayet uygun olur istenmediği zaman elden çıkartmasıda kolay.Fatih Tekke gibi
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Beğenmeyeceksiniz ama Mehmet Yıldız şuan için bize ideal.Sözleşmesi elinde, maaşı uygun, sorunsuz sıkıntısız, ligi en iyi bilen ve ligimiz standartlarında çok rahat gol atabilen 1+1 yıllık bi sözleşme gayet uygun olur istenmediği zaman elden çıkartmasıda kolay.Fatih Tekke gibi
    Evet begenmedim Mehmet Yildiz'a gerek yok bence, Elimizde zaten Almeida, Pektemek ve Mehmet Akyüz var. Mehmet Yildiz, Almeida ile iyi ikili olmaz bence. Suan yedek forvet lazim degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben kesinlikle yedek forvet lazım diye düşünüyorum geçen sene geliyor aklıma.4 forvet 3ü sakattı bu senede olsun 4 forvet anlaşılamazsa uyum sağlanılmazsa gönderilir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Binlerce kez söyledim tekrar söyleyeyim,bize Forlan gibi dev kontratlar değil gelecek vaad eden oyuncular gerekiyor.Yeterince yüklü kontratımız var zaten.Defansif forvetimiz Nobre,ayyaş kral Guti gibi.Forlan'a o kadar para verince ne olacak?Arka taraf iyiyse Hugo Almeida da gol atar Pektemek de.Bu yüzden gerek yok diyorum.Alacaksak zamanında Boboyu aldığımız gibi ucuz ve potansiyelli bir oyuncu alalım.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ben kesinlikle yedek forvet lazım diye düşünüyorum geçen sene geliyor aklıma.4 forvet 3ü sakattı bu senede olsun 4 forvet anlaşılamazsa uyum sağlanılmazsa gönderilir.
    Zaten yabanci bir forvet geliyor ve 4 forvet olur ama bu gelen yabanci direk 11 oynayabilir kanimca yani yedeklik için almazlar ya gelecek vaad eden olur. Almeida ile birlikte oynayabilen bir forvet ariyorlar. Böylece Almeida, Pektemek ve yeni transfer rotasyon ile oynarlar ve yedekleri Mehmet Akyüz olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bende diyorum ki direk 11de oynayabilecek forlanvari bi forvetse başımın üstünde yeri var ama gelecek vaadeden yabancı almayalım onun yerine hazır forvet alalım illaki alıcaksak
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Binlerce kez söyledim tekrar söyleyeyim,bize Forlan gibi dev kontratlar değil gelecek vaad eden oyuncular gerekiyor.Yeterince yüklü kontratımız var zaten.Defansif forvetimiz Nobre,ayyaş kral Guti gibi.Forlan'a o kadar para verince ne olacak?Arka taraf iyiyse Hugo Almeida da gol atar Pektemek de.Bu yüzden gerek yok diyorum.Alacaksak zamanında Boboyu aldığımız gibi ucuz ve potansiyelli bir oyuncu alalım.
    dostum sen söylüyorsun da kendine göre haklısın belki ama Gutiye ayyaş kral Quaresma ya gereksiz de diyorsun
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quaresmaya gereksiz demiyorum,verimsiz diyorum.İsimlerle değil de ünvanlarıyla kıyaslama yapayım mesela C.Ronaldo.Real Madridin yıldızı,en önemli oyuncusu değil mi? Yaptığı skor katkısı ortada.Alex Fenerbahçenin lideri/en önemli oyuncu değil mi?Yaptığı skor katkısı ortada.Demek istediğim şey şu.Quaresma bu takımın yıldızı ya da en önemli oyuncusu falan değil.Oyunuyla bu ünvanı hak etmiyor.Ama şu bir gerçek ki Quaresma bu takımın önemli bir silahı.Bu doğrultuda oyuncuyu baş üstüne koymalıyız ya da koymamalıyız.

Gutiye ayyaş kral diyorum evet.Haksız olduğum nokta?Hem ayyaş hem de kral.Ayyaş olduğunu gece kulüplerinden anlıyoruz,kral olduğunu ise buna rağmen,ligin ikinci yarısında kılını bile kıpırdatmamasına rağmen yüksek sürelerle oynatılmasından,oyundan çıkarken bir şey yapmış gibi alkışlanmasından hatta kaptan bile olmasından anlayabiliriz.

Bence ilk önce elimizdeki yabancıları postalamak gerekiyo onlar gitmeden transfer yapmamız mantıksız. ferrari flaan filan

Mesaj Yetkileri