Sayfa 525 / 1204 İlkİlk ... 254254755155235245255265275355756251025 ... SonSon
15,721 ile 15,750 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Yarın akşam Kallstrom'de başka klübe imza atarsa ne olacak ? Kesin transfer gibi yazmışsın oda daha imzayı atmadı.Muslera'da da sorun çıkarsa Cisse'de olmazsa yönetimin yaptığı hatayı kabullenip seninde söylediğin gibi yararlı transferler yapacağız bu transferler içinde yıldız oyuncularda olabilir diye açıklama yapması lazım en azından. Yeni stadın dolması için yıldız şart.Asıl sıkıntı yeni yönetimin daha işin başında çuvallaması ve inatla hala açıklamalara devam etmesi.Çıkan transfer haberlerini yalanlamayıp kamuoyunda beklenti oluşmuş bir deniycez demesi gerçekci olmayan Ünal başkan ne yazık ki.
    Ciddi misin inanamiyorum dediklerine bu adamlar daha yönetimin basina geceli enkazi alali 1 ay olmus. Kolay mi su andaki Gs'ye yildiz oyuncu getirmek. Bu isimlerin hepsinin alternatifi vardir ne cuvallamasi. Eskiden Agustos'ta anca transfer yapardik simdi 2 oyuncu gelmis bu aralarda gelecek yeni transferler var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    avrupa kupalarına gidemeyen bir takım var.

nasıl olur da yıldız transferi beklersiniz aklım almıyor.
    İsim + yeni yapılanma.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ciddi misin inanamiyorum dediklerine bu adamlar daha yönetimin basina geceli enkazi alali 1 ay olmus. Kolay mi su andaki Gs'ye yildiz oyuncu getirmek. Bu isimlerin hepsinin alternatifi vardir ne cuvallamasi. Eskiden Agustos'ta anca transfer yapardik simdi 2 oyuncu gelmis bu aralarda gelecek yeni transferler var.
    Evet ciddiyim verilen sözler tutulamıyorsa seninde dediğin gibi yıldız transferi kolay değilse ve buna rağmen başkan şu tarihe kadar 5 yıldız alıcaz diye atıp tutuyor hiçbiri gerçekleşmiyorsa bu arada rakiplerin teker teker imzaları atıp kamp başlamadan kadrosunu oluşturuyorsa başkan çuvallamıştır . Ağustosta biten transfer hiçbir takımla anlaşamamış ya da takımlarında istenmeyen son çare bunu alalım denilen oyuncuların transferleriyle noktalandı bu sezonda aynısı olsa senin için sorun olmuyorsa benim için sorundur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

olay yıldız transferinin zorluğu değil beklentiyi yükselktmek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarın akşam Kallstrom'de başka klübe imza atarsa ne olacak ? Kesin transfer gibi yazmışsın oda daha imzayı atmadı.Muslera'da da sorun çıkarsa Cisse'de olmazsa yönetimin yaptığı hatayı kabullenip seninde söylediğin gibi yararlı transferler yapacağız bu transferler içinde yıldız oyuncularda olabilir diye açıklama yapması lazım en azından. Yeni stadın dolması için yıldız şart.Asıl sıkıntı yeni yönetimin daha işin başında çuvallaması ve inatla hala açıklamalara devam etmesi.Çıkan transfer haberlerini yalanlamayıp kamuoyunda beklenti oluşmuş bir deniycez demesi gerçekci olmayan Ünal başkan ne yazık ki.
    Dikkat edersen, Kallström büyük başarıdır dedim. Muslera da. Yani bunları alamamak başarısızlık değil, bunları getirmek büyük başarıdır bence. Gerçekten mükemmel transferler olurlar, ama alamazsak da başkası alınır. Bonservissiz gelen Selçuk ve Elmander transferlerini görünce, diğer oyuncular da bu ayarda olur diye bekliyoruz. Kampa yetişsin oyuncular, yeter. Bu takım yoluna Mustafa Sarpla, Gökhan Zan'la, Kazım'la çıkmayacaktır, eminim. Herkeste beklenti çok büyüdü, bunların sebebi bu aslında.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Ben anlatamadım sen güzel açıklamışsın hocam

Beyler siz yükseltin o zaman beklentilerinizi Messi'ye göre odaklayin gelir belki.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Beyler siz yükseltin o zaman beklentilerinizi Messi'ye göre odaklayin gelir belki.
    Beklentileri yükselten başkan biz değiliz

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Facx View Post

Sorun bu işte beklentileri yükselti yönetim bu kadar yükseltmese şuan Elmander ile havalarda idik

Yahu hayret biseysiniz adam Drogba icin ugrasiyoruz dedi zaten alabilirlerse alirlar alamazlarsa da iyi bi oyuncu gelir he gelmedi o zaman elestirirsiniz daha transfer dönemi yeni baslamis ne bu karamsarlik.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Yahu hayret biseysiniz adam Drogba icin ugrasiyoruz dedi zaten alabilirlerse alirlar alamazlarsa da iyi bi oyuncu gelir he gelmedi o zaman elestirirsiniz daha transfer dönemi yeni baslamis ne bu karamsarlik.
    Siz başkanın açıklamaları takip etmiyorsunuz sanırım.Karamsar olmamızın nedeni Başkan'ın herşeyi halledicez şu tarihte transfer bitecek demesi ve dediklerini yapamamasınından kaynaklanan bizlerde oluşturduğu güvensizlik.

''Benim adım Cemil ben hallederim'' Bizimkilerdeki karaktere benzemeye başladı iyice

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siz başkanın açıklamaları takip etmiyorsunuz sanırım.Karamsar olmamızın nedeni Başkan'ın herşeyi halledicez şu tarihte transfer bitecek demesi ve dediklerini yapamamasınından kaynaklanan bizlerde oluşturduğu güvensizlik.

''Benim adım Cemil ben hallederim'' Bizimkilerdeki karaktere benzemeye başladı iyice
    Başkan hangi tarihi verip şu tarihte bitecek demiş çok merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yav başkan transferler kampa yetişecek dedi. Kamp Temmuzda başlayacak daha, ne acele ediyorsunuz ki. İyi ki Fener'le Beşiktaş 3 tane daha fazla oyuncu transfer etti. Onların adamlarda temmuzda takımla tanışacak, bizimkilerde bir şey fark etmeyecek yani. Ama Ünal başkan beklentileri çok yükseltti tabi ona bir şey diyemem. Daha 1 ay oldu yönetimin içindeki görevler yeni belli oldu hatta bazıları belli bile olmadı siz transferde geç kaldık diyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yav başkan transferler kampa yetişecek dedi. Kamp Temmuzda başlayacak daha, ne acele ediyorsunuz ki. İyi ki Fener'le Beşiktaş 3 tane daha fazla oyuncu transfer etti. Onların adamlarda temmuzda takımla tanışacak, bizimkilerde bir şey fark etmeyecek yani. Ama Ünal başkan beklentileri çok yükseltti tabi ona bir şey diyemem. Daha 1 ay oldu yönetimin içindeki görevler yeni belli oldu hatta bazıları belli bile olmadı siz transferde geç kaldık diyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına.
    başarı için bu kadar saldırması normal başkanın sen ligi 8. ci bitirmişin tarihinin en fazla yenilgi rekorunu almışsın bunları unutturmak için var gücüyle çalışmakta

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Başkan hangi tarihi verip şu tarihte bitecek demiş çok merak ediyorum.
    Ben eminim ilk önce 23'ünde bitecek dedi sadece İmparator fatih hoca geldi sonra 8 haziran'a kadar tüm transferler bitecek dedi geçen günde 8 haziran'a yetşmeyecek 20 hazirana kadar tamamlanacak dedi.Ameliyat olduğum için evden çıkamıyorum sürekli takipteyim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Daha çok erken bence Transferler bence en az 3 gün sonra açıklanır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben eminim ilk önce 23'ünde bitecek dedi sadece İmparator fatih hoca geldi sonra 8 haziran'a kadar tüm transferler bitecek dedi geçen günde 8 haziran'a yetşmeyecek 20 hazirana kadar tamamlanacak dedi.Ameliyat olduğum için evden çıkamıyorum sürekli takipteyim
    Ne 23ü ne de 8i gibi birşey demedi. Verdiği tek tarih 20 hazirandı. Kanıtın varsa bekliyorum koymanı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

23 Mayıs olayının aslını söylyeyim. Ünal Aysal'ın Elmander'i açıkladığı %100 Futbol programında 23 Mayıs'ın olduğu hafta bir transfer yapacağız dedi. Sonra yapılmadı. Bütün transferlerin bitirilme tarihi olarak ise kampın başlangıcını belirtmişti.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gözler Muntari ve Ceyhun Gülselam'da

9 Haziran 2011 11:00 | NTV Spor
    Galatasaray, Klose defterinin kapanmasının ardından gözünü Muntari ve Ceyhun Gülselam'a çevirdi. Lazio’nun kalecisi Muslera ile de imza aşamasına gelindi.

Galatasaray, Klose defterinin kapanmasının ardından gözünü Muntari ve Ceyhun Gülselam'a çevirdi. Lazio’nun kalecisi Muslera ile de imza aşamasına gelindi.
    Galatasaray, geride bıraktığımız sezonu Sunderland'de kiralık olarak geçiren Interli Sulley Muntari ile yapılan görüşmede ilerleme kaydetti. Muntari transferinin birkaç günde netleşmesi bekleniyor.
    Lorik Cana ile yolları ayırmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Arnavut futbolcunun boşluğunu Muntari ile dolduracak. Kaleci transferinin de 1-2 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.
    Öte yandan, Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile büyük ölçüde anlaşıldı.
    Galatasaray, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren genç futbolcu Ceyhun Gülselam'ı da alarak 2. yerli transferini yapmak istiyor. Sezon içerisinde Blackburn tarafından izlenen Ceyhun'un, önümüzdeki günlerde resmen Galatasaraylı olması muhtemel...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yıldız futbolcu transferi beklentileri boşa bence hatta boşa olması Galatasaray'ın yararına. Başarıya aç yetenekli genç futbolcular ile anlaşıldıktan sonra onlara rehberlik etmesi için futbol camiasında düzgün aile yaşantısı olan, ahlaklı ve kaliteli futbol ortaya koyabilecek bir yıldız alınmalıdır. Yoksa direk yıldız futbolcu ile başarı geleceğine inanmak bir apartmanı yaparken 3.katından başlamak gibidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

“@tribundergi: İbrahim Akın: "Galatasaray'a gitmek istiyorum. Başkanımız uygun bulursa bu transfer gerçekleşir."”

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

inşAllah gider Galatasaray'a

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Galatasaray da başarılı olma ihtimali bizden daha fazla. Galatasaray ın bizden daha çok ihtiyacı var İbrahim e . Doğal olarak bizimkilerin vereceği bonservis de ya da oyuncu da ona göre daha kısıtlı. Sonuç olarak her yönden Galatasaray a daha uygun bir oyuncu. Hem Beşiktaş a geldiği zaman ki gibi iki maç kötü oynayınca üzerinde taraftar baskısı da hissetmez.

24. Default

Terim: "Altyapiya önem veriyorum. Bizim dönemimizde altyapi mükemmel bir haldeydi. Suanki hali felaket durumda."
    Terim: "Florya yol geçen hanina dönmüs. Kaybedecek 1 saatim bile yok. Toparlamak zaman alacak. Bu yüzden yatagimi da getirdim odama"
    Terim: "Florya'da otorite falan kalmamis. Bir süre 24 saatimi burada gecirecegim.
    Terim: "Randevu sistemi getiriyoruz Florya'ya. Elini kolunu sallayan tesislere girip futbolcularla görüsemeyecek"
    Terim: "Almanya'da 3M Türk var. Yetisen Türk oyuncu sayisina bakin. Bir de 75M'luk TR'de transfer dönemi yerli oyuncu sikintisina bakin."
    Terim: "Altyapilarimizi bastan asagi tariyoruz. A takima cikabilecek olanlari ayiklamaya calisiyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kamp tarihi açıklanmasada 2-3 hafta sonra başlar..Transferler kampa yetişmezse işte o zaman geç kalmışız demektir.Şu anda başkana eleştiri getirenleri anlamak güç.Transferler kampa yetişecektir.Ünal başkana güveniyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

23'ünde bitecek demedi 23'yle başlayan haftada 1-2 transfer açıklanacak dedi nitekim Elmander açıklandı ve yanılmıyorsam o haftada Selçuk'ta açıklandı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://www.lalaziosiamonoi.it/?actio...dnotizia=19357

burda muslera p.tesi istanbulda tarzı bişey diyomuş sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Bu gece 12 den sonra bombaları patlatıcakmış Başkan umarım tesiri yüksek olur

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Bu gece 12 den sonra bombaları patlatıcakmış Başkan umarım tesiri yüksek olur
    ???

şimdi ben başka bişey diyeceğim:
    klose nin doğum günü 9 haziran yani bugünmüş ve lazio ile anlaştı.

bkz:elmander doğum gününde gs ye gelmemiş miydi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    ???

şimdi ben başka bişey diyeceğim:
    klose nin doğum günü 9 haziran yani bugünmüş ve lazio ile anlaştı.

bkz:elmander doğum gününde gs ye gelmemiş miydi?
    Yani ?

Mesaj Yetkileri