Hocam Türkiye Liginde 3-5 kulüp hariç diğer kulüplerin tesisleri ve antr.sahaları çok düşük..Data ya dokunmadan oynadığım bir oyunda 2023 yılında Pot'u 180 olan 1 tane oyuncu çıktı..Bende denemek maksaydıyla Türkiye Ligini baştan aşağı değiştirdim hatta 2.liglere kadar inerek takımların antr.sahalarını,gençlik tesislerini ve mevcut koçlarını belli bir düzeye çekip yeni bir oyun başlattım sonuçlar gayet olumluydu..Ortalama altyapıdan Pot'u 150 olan bir çok oyuncu çıktı..Hatta her sezon en az bir tane 170 ve üstü çıkmaya başladı..Bunun yanında özellikle koçların ve genç takım koçlarının "adam yönetimi ve genç oyuncu alımı,potansiyel yetenek gözlemlerinin"yüksek olması kaliteli oyuncuların çıkmasını sağladığını gördüm..Mevcut oyunumu da buna göre ayarladım ve gayet memnunum..Unutmadan gözlemcilerin genç oyuncuları çıkardığını düşünmüyorum çünki yabancı bir gözlemci ülkeni en az 5 yılda tanıyor yani araştırmasını ancak o zaman bitiriyor fakat bu zamana kadar gözlemcilerin genç yetenekleri altyapıdan çıkarabildiğini görmedim..