Kartal'ın rakibi Real Madrid
Real Madrid Beşiktaş’ın ‘Dünya kulübü’ olduğunu tescilliyor!
Mourinho’nun 515 milyon Euro’luk Galacticos’u sezonun açılış maçı için siyah-beyazlılara davet gönderdi. Bernabeu’daki futbol şöleni sayesinde Beşiktaş’ın adı dünya basınının manşetlerini süsleyecek
Ne transfer haberleri ne Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki Başkanlık seçimi.. İddia ediyoruz hiçbiri Türk spor kamuoyunun gündemini bu haber kadar meşgul etmeyecek. Guti, Quaresma, Simao, Almeida derken ‘Dünya kulübü’ olma yolunda rüzgarı arkasına alan Beşiktaş, Real Madrid’den öyle bir teklif aldı ki haberimizi okuyanlar, okumayanlara anlatmak için birbiriyle yarışacak. Neyse sizleri daha fazla meraklandırmadan konuya girelim..
Menajer Jorge Mendes aracılığıyla Real Madrid’le sıkı ilişkiler kuran Beşiktaş, İspanyol devinin sezon açılış maçında Santiago Bernabeu çimlerine çıkmaya hazırlanıyor.. Evet evet yanlış okumadınız.. Dünyanın 1 numaralı teknik direktörü Jose Mourinho’nun 515 milyon Euro’luk Galacticos’u 2011-2012 sezonuna siyah-beyazlılarla ‘merhaba’ diyecek.
Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve Mourinho’nun özel isteğiyle gerçekleştirilecek bu futbol ziyafeti için hazırlık kampının ardından İspanya’ya gidecek olan siyah-beyazlılar bu dev organizasyonla tüm dünyaya adını bir kez duyuracak.
KARTAL 3 TÜRK’E KARŞI
Kadrosunda Nuri, Hamit ve Mesut gibi 3 Türk yıldız bulunan Real’in neden böyle bir teklifle siyah-beyazlıların kapısını çaldığını merak edenler için tarih yapraklarını biraz geriye doğru çevirelim..
16 Mart’ta oynanan Real Madrid-Lyon Şampiyonlar Ligi maçını yerinde takip eden Beşiktaş Başkanı karşılaşmanın öncesi ve sonrasında Mourinho’yla bir araya gelip 2 kez yemek yemişti..
O gün temelleri atılan Real-Beşiktaş kardeşliği, Demirören’in Mor Şimşeklerin 90 milyon Euro değerdindeki yıldızı Cristiano Ronaldo’yla Portekiz’de yapmayı planladığı otelin iş ortaklığı için el sıkışmasıyla iyice pekişmişti.
KAYNAK: VATAN
Kaynak pek sağlam olmasa da olursa güzel olur![]()
nedir bu dünya ulübü takıntısı anlamadım
bi maçla dünya kulübü olunurmu ya anlamadım
kulüplerimiz başarı sağlamadıkça bu tip şeylerle avunmaya devam edicektir.
başarı lazım başarı
Öncelikle haberin başlığı saçma... Ancak bu tür şeylerinde takımlara değer kattığı da açık, reklam açısından...
Keşke Beşiktaş her transfer döneminde son 2 senedeki gibi davransa... Mantıklı işlerle başarı da gelecektir ama bu tür şeylerde lazım arada...
Eger böyle bir maç olacaksa Santiago Bernabeu'de izlemek isterim![]()
“İnönü'de kötü oynanmaz”
Bir yıllık kiralık döneminin ardından asilliğe terfi eden genç savunmacı, "Bu sene futbolda ne oluyorsa hepsini yaşadım. Üzüntülerim oldu, mutluluklarım da... Bank Asya’dan gelerek Beşiktaş gibi bir takımda oynamak kolay değil. Ben ayağıma gelen fırsatı çok iyi değerlendirdim. Sivok sakatlanmasa belki de buralarda olmazdım. Belki de futbolun yüzde ellisi şanstır" dedi
Adanaspor’dan kiralık olarak Beşiktaş’a geldiğinde, hayatının bu kadar büyük bir değişim içine gireceğini aklına bile getirmemişti. Son bir senede futbolun içerisinde olan bütün duyguları yaşadığını belirten Ersan Gülüm, Beşiktaşlı olmak için dualar ettiğini, Başkan Yıldırım Demirören, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu sayesinde futboldaki en büyük hayalinin gerçekleştiğini söyledi.
Siyah -beyazlı kulüple dört senelik sözleşme imzaladıktan sonra tatile çıkmadan önce Milliyet'in sorularını yanıtlayan Ersan Adem Gülüm, "Ben ve ailem çok stresli günler yaşadık. Ait olduğuma inandığım yere geldiğim için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
'Konuşmak için erken'
Galatasaray Yönetimi'nden Abdulkadir Albayrak’ın, “Ersan’ı alan 10 sene stoper aramaz” sözlerini hatırlattığımız genç oyuncu, “10 sene oynar mıyım bilemem ama bu forma altında çok uzun yıllar elimden geleni yapmak istiyorum. Önce şu dört senelik mukavelemi tamamlayayım, ondan sonra nasip olursa yeni sözleşmeler de yapmak isterim. Futbolda ne olur kimse bilemez. Belki Beşiktaş’tan, Avrupa’ya gidebilirim. Bunları konuşmak için henüz erken” diye konuştu.
Beşiktaş’a transferinin bir film senaryosu gibi olduğu yönünde yaptığımız benzetmeye derin bir iç çekerek yanıt veren Ersan, “Bu sene futbolda ne oluyorsa hepsini yaşadım. Üzüntülerim oldu mutluluklarım da... Bank Asya’dan gelerek Beşiktaş gibi bir takımda oynamak kolay değil. Ben ayağıma gelen fırsatı çok iyi değerlendirdim. O dönemde buralara geleceğimi hiç düşünmemiştim. Ama hayatım boyunca kendime güvenim olmuştur. Beşiktaş forması altındaki ilk maçım ligin ilk yarısındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıydı. O maçta 2-0 yenilmiştik. Sivok’un sakatlığı nedeniyle kendimi sahada bulmuştum. Sivok sakatlanmasa belki de ben buralarda olmazdım. Şans meselesi işte bu. Belki de futbolun yüzde ellisi şanstır” dedi.
‘Beklentiler yükseldi’
1Artık Bank Asyalı Ersan değil, Beşiktaşlı Ersan olarak taraftarın huzuruna çıkacağını söyleyen siyah-beyazlı oyuncu “Geçen sene Adanaspor’dan kiralık geldiğim için benimle ilgili beklentiler azdı. Ama şimdi ben Beşiktalı Ersanım ve beklentiler de doğal olarak daha da yükseldi. Bunun farkındayım. Geçen seneki performansımı geçmem lazım. Bunun üstüne Egemen ve Sidnei gibi stoperler de geldi. Kadroda İbrahim Toraman gibi başarılı bir isim de var. Bütün bunlar benim gözümü korkutmuyor. Ben böyle rekabetli ortamları daha çok severim” açıklamasını yaptı.
Geçen sezon şampiyonluğu kaybettikleri için takım olarak çok üzüldüklerini dile getiren Ersan Gülüm, “Kupayla teselli bulduk ama yine de bizim gibi bir takımın şampiyon olması gerekliydi. Maalesef olmadı. Beşiktaş bu sene çok iyi transferler yaptı. Harika bir takım olduk. Yönetimi kutlamak gerek. Bu sene Beşiktaş’ın senesi olmalı” diye konuştu.
İnternetten öğrenmiş
Beşiktaş taraftarlarının sosyal sitelerde, “Diren ve Efsane Ol Ersan” kampanyası sayesinde zor günleri atlattığını belirten başarılı stoper, “Twitter hesabıma 'Diren ve Efsane Ol' yazdım. Sonra telefonumu kapattım. İdari menajerimiz Tuncay Yanık bugünlerde bana çok destek oldu. Transferimin gerçekleştiği gün tek başıma akşama kadar denizde yüzdüm. Odama geldiğimde haberi internetten okudum. Ailemle birlikte çok sevinmiştik bu habere. Taraftar beni çok seviyor. Sanırım savaşarak oynadığım için beni çok seviyorlar. Ben de onları seviyorum. İnsan o statta (Fiyapı İnönü) kötü oynayamaz” ifadelerini kullandı.
ERSAN’DAN İNCİLER
* Milli Takım tercihimi Avustralya yerine Türkiye’den yana kullandım. Bundan dolayı çok mutluyum. Hiddink’in takımın başında kalıp kalmayacağını bilmiyorum ama bu benim için önemli değil. Sağlıklı ve formda olduktan sonra hangi hoca gelirse gelsin kendime güvenim her zaman olmuştur.
* Transferimde yaşanmış olan belirsizliklerden dolayı stresli günler yaşadım. Bu nedenle tedavime bir süre ara vererek tatile çıkıp kafa dinledim. Yakında tedavime kaldığım yerden devam edeceğim. Kampa hazır olarak gireceğim. Sezona da tam iyileşmiş olarak başlayacağım.
* Fatih Terim ile hiç konuşmadım. Sadece Abdurrahim Albayrak aradı ve düşüncelerimi sordu. Ben de kendisine, 'Ağabey benim düşüncemi herkes biliyor' diye yanıt vererek Beşiktaş’a gitmek istediğimi ima ettim. Başka bir kulübe gidersem mutlu olamam. Galatasaray dışında hiçbir kulüple görüşmedim.
* Beşiktaş ile sözleşme imzaladıktan sonra gece geç vakitlerde Guti’yi aradım ve ona müjdeyi verdim. Kendisiyle çok iyi anlaşıyorum. Çok iyi bir insan ve takım için de büyük bir şans. Onunla İngilizce olarak anlaşıyorum. Şu an İbiza’da tatil yapıyor. O da benim transferime çok sevindi.
* Geçen sezon çizgi savunmada hepimiz çok zorlandık. Bu taktiği uygulamak için savunmadaki dört oyuncunun birbirini çok iyi tanıması lazım. Ama bizde geçen sene sakatlıklardan dolayı savunmada her hafta bir başka oyuncu oynuyordu. Daha sonra bu taktikten vazgeçerek daha da geride kurduk savunmayı.
* Ailem Sakarya’da yaşıyor. Bazı akrabalarım şu an Kuşadası’nda tatilde.
Bu nedenle oraya tekrar geri dönüp tatile devam edeceğim.
Haber Kaynağı: Milliyet
“Hedefim gol krallığı“
Beşiktaş'ın 4 milyon Euro karşılığında Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Mustafa Pektemek, yetiştiği Akyazıspor'un alt yapısını ziyaret ederek küçük futbolcularla sohbet etti.
Tatilini memleketi olan Sakarya'nın Akyazı ilçesinde geçiren Mustafa Pektemek, uzun süre alt yapısında oynadığı Akyazıspor'u ziyaret etti. Tesislerde ilk teknik direktörü olan Naci Fazlıoğlu( 80) ile buluşan genç golcü, daha sonra alt yapıda bulunan küçük futbolcularla tek tek tanışıp sohbet etti. Küçük futbolcuların sorduğu sorulara da cevap veren Pektemek, "İnsanlar, yeteneğin yanına ahlaklı futbolcu olmanı istiyor" dedi.
Minik bir futbolcunun, "Bu başarıyı nasıl yakaladınız?" sorusuna "Ben de daha yolun başındayım" diyerek yanıt veren Mustafa, şu ifadeleri kullandı;
"Aramızda pek yaş farkı yok. 22 yaşındayım. Sizin gibi buralarda yetiştim. Çok zor değil buralara gelmek, çalışmanız yaşamınıza dikkat etmeniz gerek. Düzenli bir şekilde çalışırsanız benim bulunduğum yere gelebilirsiniz. En önemlisi ahlakınıza dikkat etmeniz gerekir. İnsanlar yeteneğin yanı sıra ahlaklı futbolcu olmalnızı da istiyor."
Siyah-beyazlı ekibin yeni golcüsü, küçük futbolcuların okullarını da aksatmamaları gerektiğini dile getirerek, "Gençlerbirliği'nde 3 sene oynadım. Altyapıya alınan futbolculara okul hayatındaki düzene bakıyorlar. Okul hayatı düzgünse o zaman futbolcu olabiliyor" diye konuştu.
Beşiktaş'ta ilk 11'de yer bulacağına inandığını söyleyen Mustafa Pektemek, ''Hoca bana güvendiği için oraya transfer oldum. Tayfur hocayla görüştüm. Forma şansımın olduğunu ve bana güvendiğini söyledi. İlk önce takımın, sonra da takımla birlikte benim başarım önemli" şeklinde konuştu.
Amacının gol kralı olmak olduğunu söyleyen Pektemek, "Tüm kulvarlarda kupalara talibiz. Kişisel olarak da gol kralı olma hedefim var" ifadelerini kullandı.
Mustafa Pektemek, daha sonra alt yapıdaki futbolcularla pasta yiyerek sohbet etti.
Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı
“Futbol'u Beşiktaş'ta Bırakacağım”
Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman, yeni transferlerin hepsini beğendiğini belirterek, “Güçlü bir kadromuz vardı, yeni oyuncularla daha güçlüyüz. Ancak isimlerden çok takım oyununun ön plana çıkması gerekir. Bunu yaptığımız sürece başarılı olacağız” dedi.
Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan İbrahim, “Forlan, transfer edilirse mutlu olurum. Bir dünya yıldızı. Takıma katkısı büyük olur. Geçen sezon sözleşmem bittiğinde hem yurtiçinden hem de yurtdışından çok ciddi teklifler almıştım. Fakat sevdiğim ve sevildiğim bir yerde olduğum için bunları kabul etmedim” diye konuştu.
TÜRKİYE’DE BAŞARININ ÖLÇÜTÜ ŞAMPİYONLUKTUR
Türkiye’de şampiyon değilseniz, başarısız olarak gösterilirsiniz. Sadece şampiyonluk başarı olarak kabul ediliyor. Fakat Tayfur Havutçu ile birlikte Türkiye Kupası’nı almamız teselli oldu. Büyüm umutlarla başlamıştık; ama her zaman isteğiniz sahaya yansımıyor. Daha iyi olması gerekirdi. Kupa teselli oldu. Önümüzdeki sezon daha iyisini yapacağım.
YENİ TRANSFERLERİN HEPSİNİN İSABETLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
Yeni transferlerin hepsini beğeniyorum. Gençler umut vadeden, takımda rekabeti üst düzeye çıkaracak nitelikteler. İyi bir forma savaşı verecekler. Uyum sürecini aşmaları durumunda takıma çok faydalı olacaklardır. Zaten iyi bir takımımız var. Yeni transferlerle daha güçlü olacak.
TAYFUR HAVUTÇU TAKIM RUHUNU ÖN PLANA ÇIKARTIYOR; BU BİZİM EN ÖNEMLİ AVANTAJIMIZ OLACAK
Tayfur Havutçu, hem kişiliğiyle hem de futbol bilgisiyle çok iyi bir teknik adam. Ben kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Yıllardır kulübün içerisinde bu kendisi için çok büyük bir avantaj. Hocamız, takım ruhunu ve takım oyununu ön plana çıkarmaya çalışıyor. Bunu yaptığımız zaman her alanda başarılı oluruz.
SADECE SAVUNMA OYUNCULARININ ELEŞTİRİLMESİNİ DOĞRU BULMUYORUM
Geçen sezon hep savunma oyuncularına yönelik eleştiri yapıldı. Diğer taraflardaki eksiklikler görülmedi. Günümüz futbolunda savunma ileriden başlar ve takım olarak yapılır. Bu yapılmadığı için sürekli defansif açıdan zayıf olduğumuz yorumu yapıldı. Fenerbahçe bizden sadece 2 gol eksik yemiştir; ama daha fazla gol attıkları için şampiyon oldular. Bizim de çok gol atmamız gerekiyor. Takım olarak hücumu ve defansı birlikte yaparsak başarılı oluruz.
YILDIZ OYUNCULAR DEFANSİF ANLAMDA DA TAKIMA KATKI YAPMALILAR
Kadromuzdaki yıldız oyuncular çoğu maçta iyi işler yaptılar; ama Türkiye Ligi kolay değil. Savaşıp, mücadele etmezseniz sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Yıldız oyuncularımız çoğu maçtaki performansı iyi olabilir; ama bu oyuncuların defansif olarak da çalışmaları gerekir. Ancak yıldız futbolcularımızın iyi olan yanı da rakipler için her zaman tehdit unsuru oluyorlar. Önümüzdeki sene daha dengeli olacağımızı düşünüyorum.
FORLAN GELİRSE MUTLU OLURUM; ANCAK İSİMLERDEN ZİYADE TAKIM OLMAK BİZİM İÇİN DAHA ÖNEMLİDİR
Forlan, dünya yıldızı bir futbolcu takımımıza gelmesinden çok mutlu olurum. Böyle bir futbolcu bize çok şey katar. Fakat, sadece isimlere takılıp kalmamak gerekir. Bizim için önemli olan takım olabilmektir.
GEÇEN SEZON YURTİÇİ VE YURTDIŞINDAN ÇOK CİDDİ TEKLİFLER ALDIM; AMA SEVDİĞİM VE SEVİLDİĞİM BİR YERDE OLDUĞUM İÇİN KALMAYI TERCİH ETTİM
Geçen sezon bonservisim elimdeydi. Hem yurtiçinden hem de yurtdışından gerçek anlamda teklifler aldım. Fakat ben Beşiktaş’ta mutluyum. Hedefim devam etmek ve futbolu burada bırakmak. Tabii ki futbol ne getirir bunu bilemeyiz; ama mutlu olmasaydım sorun yaşasaydım sezon başında gidebilirdim. Avrupa’ya da gidebilirdim, yurtiçinden bir takıma gidebilirdim. Sevdiğim ve sevildiğim bir yerdeyim.
MİLLİ TAKIM TERCİHLERİ KONUSUNDA YANLIŞLAR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
Milli Takım hassas bir konu. Beşiktaş’tan çok fazla oyuncu alınmıyor. Bu konuda çok fazla yorum yapmak istemiyorum; ama yapılan pek çok yanlışın da olduğunu düşünüyorum.
Radyospor
Kartal'dan genç bakış
Yaş ortalaması 27.5 olan Beşiktaş, bu transfer döneminde 4 yaş birden gençleşti
34'lük Guti, 33'lük Aurelio ve Fatih Tekke'nin alındığı geçen sezon 27.9 yaş ortalaması olan 10 futbolcu alan Kartal, bu sezon 23 altı 5 futbolcu ile transfer yaş ortalamasını 23.7'ye çekti
Beşiktaş, bu transfer döneminde önemli bir politika değişimine gitti. Geçen sezon daha çok yabancı transferine ağırlık veren Kartal, bu sezon Türk futbolcula yönelirken, iki sezon arasındaki yaş ortalaması da oldukça değişti. Siyah-Beyazlılar, geçen sezon dördü 30 yaş üstü İspanyol yıldız Guti, Mehmet Aurelio, Fatih Tekke ve Simao olmak üzere 10 transfer yaptı. Bu 10 transferin yaş ortalaması 27.9'du.
SÜPER LİGİN EN YAŞLI 3. TAKIMI
KARTAL, bu transfer döneminde ise 23 yaş altı Mustafa Pektemek , Veli Kavlak, Tanju Kayhan , Sidnei ve Burak Kaplan'ında aralarında bulunduğu isimleri kadrosuna kattı. Beşiktaş'ın bugüne kadar yaptığı 9 transferin yaş ortalaması ise 23.7. Yani Siyah-Beyazlılar, geçen sezondan ortalama 4 yaş daha küçük futbolcularla kadrosunu gençleştirdi. Beşiktaş 27.5 ile Süper Lig'in en yaşlı 3. kadrosuna sahip. G.Birliği 24.7 yaş ortalaması ile ligin en genç futbolcularını oynatıyor. F.Bahçe 27 ile 5., Trabzonspor 26.8 ile 6., G.Saray ise 26.6 ile ligin en yaşlı 9. kadrosu ile sahaya çıkacak.
Haber Kaynağı: Akşam
Kartal'in kamp yeri Avusturya
Besiktas Futbol Takimi, 2011-2012 sezonu hazirliklari kapsaminda Avusturya'da kamp yapacak.
Siyah-beyazli kulüpten yapilan açiklamaya göre, 4 Temmuz’da Avusturya’nin Leogang bölgesine giderek kampa girecek siyah-beyazlilar, 15 Temmuz’a dek çalismalarini burada sürdürecek.
Besiktas, kamp dönemi boyunca 2 de hazirlik maçi oynayacak.
AA
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chanrt3
Önce PASCAL NOUMA reportaji ardindan cok güzel bir program izleyin harika olmus
Yanlış adresi çökerttiler
11 Haziran 2011 Cumartesi 16:52
Bursaspor taraftar grubu Teksas'a bağlı bir grup hacker, Beşiktaş sitesi www.besiktas.com.tr'yi çökertti.
Siteye Bursaspor tribünlerinden Texas afişi de belirgin olan bir fotoğraf koyan hacker'lar ayrıca ağıza alınmayacak küfürlü bir karşılama mesajı koydular.
İşin ilginç kısmı ise Teksas grubuna bağlı hackerların www.besiktas.com.tr'nin Beşiktaş’ın resmi yayın organının sanması oldu.
Bursaspor taraftarının yapmış olduğu bu gafın ardından, Beşiktaş kulübünden şöyle bir açıklama geldi;
Bugün çeşitli basın organlarında yer alan, kulübümüze ait olmayan bir internet sitesinin çökertilmesi ile ilgili haberlerde hatalı ifadeler yer almaktadır.
Kulübümüzün resmi internet sitesi www.bjk.com.tr ve www.besiktasjk.com.tr'dir.
Basında belirtilen ve çökertildiği ifade edilen www.besiktas.com.tr sitesi ile kulübümüzün ilgisi bulunmamaktadır.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
Haber Kaynağı: Haber1903
........ister fonsuz ister fonlan
pc basindayiz atlet donlan
sıkıldık artik gelsene ulan
sari cocuk diego forlan![]()
Şemsi Abi yapma artık şu swf olayını yaBaşlattım mı durduramıyorum
![]()
"Beşiktaş’a Tümer ve Sergen gibi oyuncu gelmedi"
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Tümer Metin, yayıncı kuruluşa Beşiktaş’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
- GUTI SEZON SONUNU GETİREMEDİ -
“Guti iyi başladı ilk geldiğinde ama sezon sonunu getiremedi, toparlayamadı sonradan açıkcası. Sanırım özel hayatında bazı sıkıntılar oldu sosyal anlamda İstanbul’da. Tabiî ki Avrupa’da daha rahatlar bu anlamda. Antreman ve maçlarınızı yaptıktan sonra Avrupa’da kimse sizle nerde? Ne yapıyorsun? diye ilgilenmez. İstanbul’da durum daha farklı açıkcası ve etkilendi o da sanırım. Bir de bu tür oyuncuların durumu takımla doğru orantılı. Beşiktaş takımının performansının düştüğü haftalarda Guti o iyi performansı gösteremedi. Ama kalitesi ve ismi tartışılamayacak bir oyuncu.”
- BEŞİKTAŞ'TA MALZEME İYİYDİ, AMA İYİ BİR AŞÇI YOKTU -
“Beşiktaş’ta izlediğim görüntü şuydu, malzeme var ama doğru bir aşçı yoktu açıkcası. Ligi küçümseyeceksen eğer ligin zirvesinde olman lazım. Liderden 25 puan gerideysen ve ligi küçümsüyorsan adama gülerler. Bence başlarken ligi küçümsediyse bunu acısını çekmiştir Schuster.”
- QUARESMA YÜREĞİYLE OYNADI -
Quresma renkli bir kişilik ve iyi bir oyuncu. Açık konuşmak gerekirse oynadığı zaman yüreğiyle ve formayı terleterek oynadı. Yalnız şöyle bir şey var; biz Türk oyuncuları bu kadar uzun sakatlıklar yaşasak sıkıntı olur. İzliyorsunuz yabancıları çok uzun süre sakatlık yaşadılar. Bu da doğrudan takım performansını etkiliyor. Quresma dışında Simao’da iyi oyuncu ama Beşiktaş’a onun kadar renk getiremediğini düşünüyorum.
- BOBO BENCE BEŞİKTAŞ'IN 1. SANTRAFORU -
Bence Bobo Beşiktaş’ın 1. santraforudur.Oynamayı bilen, gol vuruşu yapan, takım için oynayan, havaya girdiğinde sürükleyen bir oyuncuydu benim zamanımda. Sonradan içerde neler oldu bilemiyorum açıkcası. Yetki bende olsa, şuan Bobo Beşiktaş’ın 1. santraforu olur.
- BEŞİKTAŞ'A TÜMER VE SERGEN GİBİ OYUNCU GELMEDİ -
Beşiktaş’ın Tümer ve Sergen gibi oyuncuya ihtiyacı var, bulabilirse. Delgado geldi, olmadı. Ricardinho geldi olmadı. Tabata geldi olmadı yüksek maliyetli olarak. Bir Sergen , bir Tümer bulamadılar demek ki. Türkiye’ye baktığımızda ama bu mevkide hep yabancılar oynuyor. Alex, Batalla gibi oyuncular var. Bu mevkide oyuncu bulmakta ülke olarak sıkıntı yaşıyoruz. Aşağıdan oyuncu gelmiyor, bir Arda geldi mesela ona neler yaptığımız da ortada. ”
Haber Kaynağı: Haber1903
Sergen gibisi gelmedi de Tümer gibisi zaten hiç gelmesin.![]()
Tümer git işine yahu. Beşiktaş hakkında yorum feLan yapma, ağzına da aLma Beşiktaş keLimesini.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ah be Holosko.Bir sakatlıkla ne hallere düştün.
http://www.dailymotion.com/video/xdy...-filiiip_sport
So what?
Saike
Tümer'in bu sayfada ne işi var anlamadım, bildiğim kadarıyla Beşiktaş Sohbet Alanı'ndayız. Kendisinin de Beşiktaş ile bir ilgisi yok öyle değil mi? Böyle adamların bizim sayfamızı işgal etmemesi lazım.!
Söyleyebileceğim en ama en hafif şeyleri söyledim, daha ağır, çok çok ağır şeyler de yazmak içimden gelmiyor değil, ama işte kurallar.![]()
'Aurelio'dan Bize Fayda Yok'
Havutçu'nun, Aurelio için yönetime 'Sakat, istenilen performansı sergileyemez" raporu verdiği ortaya çıktı.
14.06.2011 - 00:35
Beşiktaş'ın Real Betis'te yaşadığı uzun sakatlık dönemi sonrası transfer ettiği Mehmet Aurelio'nun dizindeki sakatlığın kronikleştiği ve Milli Futbolcu ile ilgili Tayfur Havutçu'nun siyah- beyazlı yönetim kuruluna " İstenilen performansı sergileyemez" raporu verdiği ortaya çıktı.
Aurelio'nun sağ diz kıkırdağının tamamen eridiği ve Brezilyalı Futbolcunun dizini düz bir biçimde dahi tutamadığı ortaya çıktı. Sezon içerisinde maçlara özel masaj ve iğnelerle çıktığı belirlenen Milli Oyuncunun, karşılaşmaları şiddetli ağrılar çekerek tamaladığı bildirildi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun yönetime Aurelio'nun sakatlığı ile ilgili ayrıntılı rapor sunduğu ve önümüzdeki sezon istenilen verimin alınamayacağını söylediği belirlendi.
Siyah Beyazlı Yönetimin konuyla ilgili olarak şimdilik bekleme kararı aldıkları ve takımın hazırlık kampında Aurelio'nun performansına göre karar alma konusunda fikir birliğine vardıkları öğrenildi.
Tayfur Havutçu ile yapılan görüşmede transferi masaya yatıran Beşiktaş Yönetimi'nin savunmanın sağına takviye yapmaktan da vazgeçtikleri ortaya çıktı. Takıma bir üçüncü kaleci transferi daha yaptıktan sonra transferi kapama kararı alan yönetimin, yine de kamptan sonra Tayfur Hoca'nın raporuna göre hareket edecekleri bildirildi.
Kaynak: Lig TV
Önümüzdeki sene için o mevkide Guti de alternatif olarak düşünülüyor bence... Alttan gelecek oyuncularımız da fena değil. Varsın Aurelio yu istemesin hoca, çok da sıkıntı olmaz.
Aurelio'nun sakatlığı cidden kronikse gidebilir ki anlaşmasında sakatlığı ile ilgili bir madde vardı, 8 maç üstüste kaçırırsa yıllık ücretini alamıyordu. Ama aksi taktirde kalıp bir sene daha alternatif olmasını isterim, ardından Cumali o bölgeye adapte edilir.
Beşiktaş'a sürpriz maç teklifi!
Real Madrid ile sezon öncesi hazırlık maçı yapmayı planlayan siyah beyazlı ekibe Diego Forlan'ın takımı Atletico Madrid sürpriz bir teklifte bulundu.
Beşiktaş, yeni sezon öncesi hazırlıklarına 27 Haziran'da İstanbul'da toplanarak başlayacak. Siyah beyazlı takım daha sonra Avusturya'ya giderek, burada yeni sezon öncesi 13 gün sürecek bir kamp çalışması yapacak.
Beşiktaş'ın hazırlıkları sırasında maç yapacağı takımlar ise netleşmeye başladı. İlk olarak geçtiğimiz günlerde Real Madrid kulübü siyah-beyazlı takıma teklif göndermiş ve İspanya'da Santiago Bernabeu Stadı'nda bir maç yapmayı önermişti. Ancak iki takımın maç programlarının yoğunluğu sebebiyle bu karşılaşmanın tarihi henüz netleşmedi.
Yaşanan bu gelişmenin ardından Madrid'in bir diğer kulübü Atletico Madrid'in de Beşiktaş ile hazırlık maçı yapmak için teklifte bulunduğu öğrenildi. Henüz resmi bir yazışma olmasa da iki kulübün yöneticileri düzeyinde hazırlık maçı için bir görüşme yapıldığı ve 16-20 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da bir hazırlık maçı gerçekleştirileceği öğrenildi. Bu maçın gerçekleşmesi halinde, son günlerde adı Türk takımlarıyla anılan Forlan, Reyes, Diego Costa gibi Atletico Madrid forması giyen futbolcular İstanbul'a gelmiş olacak.
DHA
So what?
Saike
“Altyapı rezil durumda“
15 Haziran 2011 Çarşamba 12:32
Beşiktaşlılığı ile bilinen Fanatik gazetesi yazarı Yemen Ekşioğlu, Beşiktaş’ın Muhammed Demirci’nin Fon’a bağlanmasını ve Siyah beyazlı takımın alt yapısını HABER1903’e değerlendirdi.
Beşiktaş’ın alt yapısının rezil bir durumda olduğunu söyleyen Ekşioğlu, Muhammed’de uygulanan Fon’u doğru bulduğunu söylerek ilginç bir açıklama yaptı.
İşte Ekşioğlu’nun HABER1903’e yaptığı çarpıcı açıklamalar;
- ALTYAPI REZİL DURUMDA -
Beşiktaş’ın alt yapıda ki oyuncuları bedavaya takımdan gönderdiğini söyleyen Yemen Ekşioğlu, “Beşiktaş’ın alt yapısı rezil bir durumda. Sormak istiyorum, son 10 senede Beşiktaş’tan gidipte Beşiktaş’a para getiren bir oyuncu var mı? Transfer yapılan oyuncuların hepsi neredeyse bedavaya gitti. Alt yapıdan yetişen gençlerimizin bir çoğu başka kulüplere dağıtıldı. Ama bu dağıtılmalardan gittikleri kulüplerde sözleşmelerinde Muhammed’de olduğu gibi transfer bedelinin yüzde 45’i maddeler eklendi. Bugün Liglerimize baktığımızda bütün kulüp başkanları Beşiktaş alt yapılarına hücum ediyor. “ dedi.
-FONU DOĞRU BULUYORUM -
Muhammed Demirci’nin transferi halinde Fon’un Beşiktaş’tan para alacağını söyleyen Yemen Ekşioğlu, “ Beşiktaş Muhammed Demirci ile 3 yıllık sözleşme imzaladı ve aylık 1,5 milyar ücret alıyor. Muhammed zaten Beşiktaş’ta oynuyor. Fakat gittiği takdirde Fon Beşiktaş’tan bir miktar para alacak. Bu Beşiktaş kulübünün kendi tasarrufunda olan bir şeydir. Beşiktaş kulübünün Muhammed Demirci ile uyguladığı Fon’u olumlu buldum. Çünkü Fon olmasaydı Muhammed’de diğerleri gibi bedava gidecekti. En azından Beşiktaş Muhammed’den bir miktar para kazanacak. “ diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Idmanlara basladim
@ersangulum22