Sayfa 4 / 21 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

3.ceyrekteki 13-0 lik seriyle maci kopardik. Son ceyrek formaliteden oynandi. Fenerbahce yenilmeden sampiyon olacak bu gidisle playofflarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Psikolojik olarak 3. periyodun ortasinda verdik maci resmen. 3. periyotta olaganustu oyunuyla kazandi Fenerbahce, hakettiler. Tebrikler.

Seri iyice riske girdi su maci alsak cok sey degisebilirdi. Ama ben yine de Abdi İpekci'de 2 mac kazanacak kadar takim oldugumuzu dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Seri şimdi Galatasaray'ın sahasına taşınıyo. Savunması iyi olan takım kazanır maçları. Buradada Lavrinovic, Oğuz, Kaya, May ve hatta yeri geldiğinde Emir pota altında çok ağır basıyolar. Tutku ve Shumpert hareketlenmezse Galatasaray'ın işi çok zor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ah Rancik ah sen olaydın bari.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Güzel gidiyoruz. Tahminim Abdi İpekçi'de 1 maç veririz Galatasaray'a ve Seri Sinan Erdem'de biter..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bir Euroleague takımının bir Eurocup takımından bir devrede 46 sayı yemesi ayıptır; hemde kendi taraftarı önünde... Maçın ilk devresi atarak kazanacağımızı sandık, savunma lay lay lom'du; geri koşmuyorduk, vesair... Bir bakmışız, çemberimizde 46 sayı görmüşüz. Herhalde oyuncularımız devre arası bunun mahcubiyetini yaşamış olmalılar ki, 3. periyodun ortasından itibaren bir Euroleague takımı gibi sertleştirdik müdafaayı ve maç koptu. Zaten savunmada taşlar yerine oturunca bizim takımın hücumları da tıkır tıkır işlemeye başlıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

4-0 Fenerbahçemin bu seri çok rahat oynuyoruz .

Sean May'e noluyo ya

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    4-0 Fenerbahçemin bu seri çok rahat oynuyoruz .
    aynı fikirdeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

dıgıturk webtv final serisini 9.90 yapmış
    maç başı 2 lira mıydı üç lira mıydı neydi
    enteresan kazıklanmak da işin sonunda

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu defa Galatasaray taraftarının önünde oynayacağız. Saat 20:00'da... Serinin 3. maçı... Sinan Erdem'deki kadar sakin ve kendi havasında bir taraftar topluluğu olmayacak. Çok daha elektrikli, çok daha gergin ve patlamaya hazır bir ortam olacak. Çoğunluğun tahmini bu yönde... Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynanan maçlardaki çekirdek çıtlatan ve takımının kazanacağına emin olduğu bir maçı izlemeye ve eğlenmeye gelen, 40 liralık koltuklarda oturan tuzu kuru kalabalık olmayacak bu maçta. Bu salonda takımının kazanacağı maçı görmeye gelenler değil, takımına maç kazandırmaya gelenler olacak ve bunun için her çılgınlığa hazır olacaklar. Bizim Caferağa'yı yıktığımız ve başarıya susadığımız yıllardaki gibi... (O günlerde taraftar ne güzeldi. O ambiyansı şu günlere taşıyamadık. Galatasaray maçında bile "yerinize oturun beyler" diyen cacık tiplerle doluymuş salon. Malesef.)

İlk periyot son gaz saldıracaklar ve maç sonu gibi tam saha baskı yapacaklar diye tahmin ediyorum. Taraftar baskısı ve tempoyu birleştirip daha maçın başında açık farkla öne geçmek isteyecekler. Bu sebeple maçın kilidi bence yapacağımız TOP KAYIPLARI ve ribaunt sayımız olacak. Savunmada rahat ribaunt çekemezlerse tempo yapamazlar. Top kaybı yapmaz ve baskıya karşı topun değerini bilip kolay sayı yemezsek yine bahsettiğim havayı yakalayamazlar. Bugün, hele maçın başlarında yapılacak her top kaybı belki sadece 2 sayıya malolacak ama psikolojik etkileriyle 5 sayılık coşku yapacak. Bugün topun altın değerinde olduğunu bilmezsek, hele ilk periyot mücevher korur gibi sahip çıkmazsak işimiz tahminlerin ötesinde çok zor olur. Saras ve Ukiç tempoyu nasıl ayarlayacak, topun kıymetini bilecek mi? Maçın bam teli...

Bu seride bir maç kaybedeceksek o maçın bu maç olma ihtimali yüksek... Serinin 4-1 bitmesini istiyorum ama 3-0 olursa 4-0'a gider kanaatindeyim. Yine de belli olmaz. Ama dediğim gibi bir maç kaybedeceksek o maç büyük ihtimal bu maç olur.

Fakat o yüksek tempoya izin vermezsek maç 3. periyodun sonlarında durur ve oynanmayacak bir hale gelir. Yani büyük bir skor farkı elde edebiliriz de... İşin sırrı tempoya izin vermemek, hücum ribauntlarını sürekli ama sürekli kovalamak... Rahat ve net ribaunt alıp fast-break sayısı bulmasınlar... Aman Ukiç, aman Saras, aman Emir... Top kaybı yok, top kaybı yok...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer Fenerbahçe bizim taraftarını moralini bozamazsa kazanması çok zor eğer kazanırsa da Sinan Erdem'deki maçlar gibi büyük fark olacağını sanmıyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Salon full olacak. Keşke tatilim olmasaydı da orada olabilseydim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İlk çeyreği 23-21 önde kapattık. Ömer Onan olmasaydı şu an durum çoooooooooooook farklı olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Atmosfer müthiş, taraftar müthiş, takım olarak fena da oynamıyoruz, rakipte ise Ömer Onan gerçeği var resmen, aldı götürdü. Onu yavaşlatmamız lazım..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaya ve Oğuz 3'er faul yapmış durumda aslında onları faul sıkıntısına sokarsak daha iyi olur, onların üzerine oynamalı bizimkiler
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Devre GSCC 50-45 FBÜ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

50-45 ilk yarı.Artık bu maçı buradan vermemeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe şahıslara bağlı kaldı devre boyu. Takım oyununu oynayamadılar doğru düzgün. Eğer onları böyle düzen dışı oynatmaya devam edersek maçı alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    50-45 ilk yarı.Artık bu maçı buradan vermemeliyiz.
    gören de 20 sayı var zannedecek 5 sayı hiç bi maçta avantaj değildir.. Ama GS böyle atmaya devam ederse kafa kafaya gider maç.. Yoksa 3 ün sonu 4 gibi öne geçeriz gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Webtv'den satın almıştım saat 19.00 gibi, şu ana kadar kesinlikle hakkını veriyor, gerçi verdiğim 3 lira bir şey zaten.

50-45 önde kapattık devreyi, fark bir ara 13'e kadar çıkmıştı, ondan sonra panik yaptık niyeyse. Tecrübesizliğin etkisi olsa gerek. Taraftar ilk periyoda göre biraz kötüydü, devre arası iyi gelir canlanırlar. Fenerbahçe'yi Ukic ve Ömer sırtlıyor resmen, 2. periyod Ömer sakinleşti biraz neyse ki.

Pek fazla içi dolu yorum yapamıyorum biliyorum çünkü pek anlamam basketboldan, bizimkisi heyecan işte. Ama spormaxteki yorumculardan iyi anladığım kesin, edi ile büdü ikilisi gibiler.

Son olarak Fenerbahçe'nin kadro kalitesinin bizden iyi olması çok rahat ortaya çıkıyor, sadece iki oyuncudan verim alabiliyorlar bu maçta ama buna rağmen fark çok açılmadı. Üstelik bizim oyuncuların bazıları maksimumu ile oynuyor bence. Bu maç sonuna kadar heyecanlı geçer diye düşünüyorum, umarım biz kazanırız çünkü bu maçı alamazsak herşey biter.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu kadar yüksek tempolu oynayan Galatasaray'ın 3. periyot sonuna kadar temposunu kaybedeceğini düşünüyorum, 3. periyot sonunda 6-7 sayı önde geçerse Fenerbahçe maçı almaya çok yaklaşır. Hala ibre Fenerbahçe lehine. FB uzunları bu kadar kötü oynamasalar FB önce bitirebilirdi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    gören de 20 sayı var zannedecek 5 sayı hiç bi maçta avantaj değildir.. Ama GS böyle atmaya devam ederse kafa kafaya gider maç.. Yoksa 3 ün sonu 4 gibi öne geçeriz gibi..
    Ben 20 sayı sanmıştım ama.Onu kastetmemiştim aslında.İlk maçta öne geçip maçı verdik bu maç temennim böyle olmaması.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tutku'nun üçlüğüyle 5 sayılık farkı koruyarak 4.çeyreğe giriyoruz. Haydi aslanlar!

Bu arada Shumpert sakatlanarak dışarı çıktı, Oğuz beşleyerek dışarı çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Of of of harika maç oluyor. Josh Shipp'in basketiyle son 6,5 dakikaya 5 sayı önde giriyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakemler çok kolay faul çalıyor bize, özellikle bu periyotta. Sanıyorum Recep Ankaralı hakemin ismi, adaletli değil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakemler rezalet ! Hayretler içinde izliyorum !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hakem saçmalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Marko Tomas'ın kaçan üçlüğünde top potaya gidene kadar ömrümden bi 2 yıl gitmiştir.

Sayfa 4 / 21 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri