Yalnız Türkçe çıksa bile satışlar Türkçe'ye çeviriyi bile karşılayacak kadar artmaz, bu kez 90 milyona oyun mu olur, yeterince yenilik yapmıyorlar deriz. Ki bence korsan alan adamın şikayet etmeye hakkı yoktur, zaten para bile vermiyorsun.
Ben taktiksel anlamda ve yapay zekada yenilik bekliyorum, taktiğin en ayrıntısına kadar yapma olanağı olmalı, hücumda çalışılmış pozisyonlar ve duran top organizasyonları olmalı, teknik direktörlüğün tam anlamıyla hakkını vermesini isterim.
Ayrıca yapay zekanın hedef sistemi ile çalışmasını isterim, takım uzun vadede başarı arıyorsa ona göre transfer, kısa vadede başarı için ona göre transfer yapıp sistem oturtması güzel olurdu, sadece Türk takımlarının transferleri FM'deki gibi düzensiz oluyor.
Bir de teknik direktörlerin belli bir sisteminin olmamasını takımdaki önemli oyunculara göre sistem belirlemesini isterim, teknik direktör değişimlerinde çok garip kadrolar çıkıyor.