Sayfa 289 / 480 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
8,641 ile 8,670 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Bendtner'i istemem. Bize Forlan tarzında bir oyuncu lazım. Sırf daha isimli ve kariyerli diye daha dün "Bobo gitsin/yeteri değil, Almeida gelsin" diyenler şimdi sırf Arsenal'de oynuyor diye "Almeida gitsin/yeterli değil Bendtner gelsin" diyorlar.

Ben söyleyeyim gelrse daha 5. haftada Q7 ve çetesi ile kapışır bu adam, bütün sezonun da daha başlamadan içine etmiş olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by indie View Post
    Bendtner'i istemem. Bize Forlan tarzında bir oyuncu lazım. Sırf daha isimli ve kariyerli diye daha dün "Bobo gitsin/yeteri değil, Almeida gelsin" diyenler şimdi sırf Arsenal'de oynuyor diye "Almeida gitsin/yeterli değil Bendtner gelsin" diyorlar.

Ben söyleyeyim gelrse daha 5. haftada Q7 ve çetesi ile kapışır bu adam, bütün sezonun da daha başlamadan içine etmiş olur.
    Aynen katılıyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bendtner feLan geLmesi. Hiç sevmiyorum o adamı. ALmeida gibi fiziği var ama o kadar hızı yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aynen bende hiç sevmiyorum Bendtner'i. Daha hızlı ve yırtıcı bir forvet lazım bize.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bize efektif, gol yollarina sizan ve senede 20 gol atacak bir second striker lazim. Bendtner vs gereksiz olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hakan Gündoğar, bugün NTVSPOR'a Ercan Taner'in programı sırasında canlı yayında bağlandı ve golcü transferinin yarın akşam saatlerine kadar açıklanacağını beklediklerini söyledi. Üzerinde durduğu isimler ise, DİEGO FORLAN ve DİEGO COSTA oldu. Umarım FORLAN olan DİEGO bildirilir ve böylesine büyük bir yıldızı almış oluruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

%80 Diego Forlan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim de gönlüm Forlan'dan yana.Hayırlısı olsun diyelim yine de.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Diego Costa'nın gelmesi daha iyi olur, bence kalitesi bu sene için yeterli ve ilerde çok büyük bir oyuncu olabilir. Forlan'ın süresi 2 sene ve büyük ihtimalle daha çok maaş alacak. Tabi Forlan gelse yine süper olur ayrı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Costa geLicekti madem Bobo niye gitti ? Bobo iLe Costa arasında ne fark var ki ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yeni rota Uche

Atletico Madrid'li Diego Forlan ve Ricardo Costa'dan haber bekleyen Beşiktaş boş durmuyor... Siyah-Beyazlılar, Almeira'lı Kalu Uche'yi gözüne kestirdi...

Yeni sezon öncesi kadrosunu yabancı bir golcüyle takviye etmek isteyen Beşiktaş, Atletico Madrid'in golcüleri Diego Forlan ve Ricardo Costa'dan haber beklerken boş durmuyor. Siyah-Beyazlılar'ın gündemine giren son ismin İspanyol temsilcisi Almeira'nın 29 yaşındaki Nijeryalı forveti Kalu Uche olduğu öğrenildi.

KARTAL 3 MİLYON EURO'YA BİTİRECEK!
    2005'ten bu yana Almeira forması giyen Kalu Uche'nin takımıyla sözleşmesi 2013 yılına kadar sürüyor. İspanyol ekibinin oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 5 milyon Euro. Önümüzdeki hafta Atletico'lu yöneticilerle masaya oturacak olan Siyah-Beyazlı yönetim 3 milyon Euro bonservise transferi bitirmeye çalışacak. Beşiktaş'ın oyuncunun menajeriyle kurduğu temasta yıllık 1.5 milyon Euro'ya anlaştığı sızan haberler arasında yer alıyor.

AKROBATİK SEVİNÇLERİ DİLLERE DESTAN
    2005'ten beri Almeira forması giyen Kalu Uche, geride kalan sezonda 37 maçta görev aldı. 2 bin 433 dakika sahada kalan Nijeryalı golcü isim ağları 8 kez havalandırdı. Sergilediği performansla Nijerya Milli Takımı'na da seçilen Uche, ülkesi adına 27 maçta 4 gol kaydetti. Almeira taraftarlarının sevgilisi olan Uche, akrobatik gol sevinçleriyle tanınıyor.

ALTERNATİFLERİ DE HAZIR DURUMDA
    Siyah-Beyazlılar'ın alternatifleri de hazır. Malaga'lı Sebastian Fernandez ve Villarreal'li Marco Ruben için de temas kuruldu.

SON İSPANYA SEFERİ HAFTAYA
    Golcü transferini bu hafta bitirmek isteyen Beşiktaş, öncelikle Forlan ve Costa için haftaya İspanya'ya gidecek. Bu iki isim için anlaşma sağlanamazsa Almeira'nın Nijeryalı golcüsü Kalu Uche'yle geri dönülecek.

Haber Kaynağı: Takvim

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gençlere dönüş

Costa ve Forlan’ın astronomik ücretleri siyah-beyazlılara rotayı değiştirtti.

Futbol Komitesi, İspanya seferinde dudak uçuklatan rakamlarla karşı karşıya kaldı. Bunun üzerine menajer Jorge Mendes’in tavsiyesiyle Portekizli genç oyuncuların isimleri ağırlık kazandı. Son kararı Tayfur Havutçu verecek

BEŞİKTAŞ’TA Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve üyesi Cengiz Zülfikaroğlu İspanya seferinde kötü bir sürpriz ile karşı karşıya kaldılar. Siyah-beyazlı kadroya Atletico Madrid’den katmak için çaba sarfettikleri Costa ve Forlan el yakıyor. Madrid’li yöneticiler genç yetenek Diego için 15 milyon Euro’dan aşağa inmiyor.. Forlan’nın ise şahsi talepleri rakamı 25 milyon Euro’ya çıkartıyor.. Adalı ve Zülfikaroğlu ise menajer Mendes ile birlikte oturdukları pazarlık masasından kalkıyor..

PLAN DEĞİŞTİ

Beşiktaş bu rakamları kesinlikle ödemek istemiyor. Ve kurmaylar menajer Mendes’e bu hususu anlayacağı dilden anlatıyor. Mendes ise yeni bir yol haritası çiziyor, “Evet haklısınız bu fiyatlar uçuk. Ancak daha isim yapmamış nice genç Ronaldo’lar ve Quaresma’lar Portekiz liginde top koşturuyor. Geleceği düşünüyorsanız size bu yolu tavsiye ederim” diyerek genç yeteneklerin isimleri ile birlikte kararı komiteye bırakıyor.

Adalı ve Zülfikaroğlu ise bu yeni gelişme üzerine tekrar İstanbul’a dönerek teknik patron Tayfur Havutçu’yla durum değerlendirmesi yapma kararı aldılar. Böylece İspanya’dan geri dönen ikili zikredilen isimleri Havutçu’ya iletip onun kararı sonrası yeni bir harekât planı oluşturacaklar.

Haber Kaynağı: Vatan

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Uche de oLmaz. Sadece ForLan, Hep ForLan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@eXcitinG
    Oyun tarzı olarak Bobo'dan çok farklı Diego Costa. Gerçi takip etmediğim için bilgilerim FM'ye ve izlediğim videolarla sınırlı ama kesinlikle çok daha hızlı bir oyuncu, top sürme yeteneği daha fazla, bitiriciliği Bobo'ya yakın, Bobo kadar güçlü ve dengeli değil, hava hakimiyeti de o kadar yok. Kalitesi tartışılır ama yaşı ve oyun tarzının 2. forvet olmaya uygun olması önemli farklar bence.

Bu arada ben cevap yazarken Uche haberi çıkmış ama kaynak çok da güvenilir değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ta hedef Bebe

10 Haziran 2011 14:55 | NTV Spor
    Forvet hattına yabancı oyuncu transfer etme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Manchester United'ın genç Portekizlisi Bebe lakaplı Tiago Manuel Dias'ı kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.

Beşiktaş golcü transferinde Ada'ya yöneldi. Siyah-beyazlılar, Manchester United'ın genç golcüsü Bebe'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.
    Diego Forlan ve Diego Costa transferlerini beklemeye alan Beşiktaş yönetimi, rotasını genç bir futbolcuya çevirdi.
    İlk yabancı transferini Benfica'dan Sidnei'yi kiralayarak gerçekleştiren Beşiktaş, golcü transferini de genç bir futbolcudan yana kullanmak istiyor. Siyah-beyazlı yöneticiler bu doğrultuda
    Manchester'ın United'ın Portekizli futbolcusu Tiago Manuel Dias'ı gündemine aldı. Bebe lakaplı Portekizli golcü için yapılan ilk görüşmeler olumlu geçerken, transferin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.
    Manchester United'ın geçen sezon Guimaraes'ten 9 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı 21 yaşındaki oyuncu, bu sezon 7 kez forma şansı buldu. Şampiyonlar ligi'nde Bursaspor'a karşı oynanan maçta da görev alan Bebe, Manchester United'ın 3-0 kazandığı maçta bir de gol kaydetti.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

FM'de adeta çoşuyor bu çocuk gerçekte de izlediğim kadarıyla harika bir oyuncu Beşiktaş alırsa muhteşem bir transfer olur...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Çok büyük paralar verileceğine Pektemek-Holosko-Guti 3 lüsünden birisi oynasın, artık kim formda olursa.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bebe de Jorge Mendes'in sorumluluğunda sanırım. Bu konu benim canımı sıkıyor. Umarım sonu iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

NoatSamisa'nın bir yazısında Jorge Mendes'in Bebe'yi Manchester'a yılın kazığı olarak yolladığı ve çok yeterli bir oyuncu olmadığını yazıyordu.
    Last edited by Zekirdek : 10.Haziran.2011 at 17:30 Reason: Jorge Mendes ismi eklendi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    NoatSamisa'nın bir yazısında Bebe'yi Manchester'a yılın kazığı olarak yolladığı ve çok yeterli bir oyuncu olmadığını yazıyordu.
    Katılıyorum buna. Umarım almayız...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bebe konusunda Alex Ferguson transfer ederken bir kere bile izlemedim dememiş miydi?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Bebe konusunda Alex Ferguson transfer ederken bir kere bile izlemedim dememiş miydi?
    Evet. O yönde kelimesi kelimesine bir açıklaması vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Umarım almayız ya. Bu transfer olursa harbiden J.Mendes kazığı olacak...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bonservisini almazlar zaten, kiralanır muhtemelen...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2005'ten bu yana Almeira forması giyen Kalu Uche'nin takımıyla sözleşmesi 2013 yılına kadar sürüyor. İspanyol ekibinin oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 5 milyon Euro. Önümüzdeki hafta Atletico'lu yöneticilerle masaya oturacak olan Siyah-Beyazlı yönetim 3 milyon Euro bonservise transferi bitirmeye çalışacak.

Almeira mı, Atletico mu? Exciting'e de katılıyorum, ya Forlan ya da Forlan.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    2005'ten bu yana Almeira forması giyen Kalu Uche'nin takımıyla sözleşmesi 2013 yılına kadar sürüyor. İspanyol ekibinin oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 5 milyon Euro. Önümüzdeki hafta Atletico'lu yöneticilerle masaya oturacak olan Siyah-Beyazlı yönetim 3 milyon Euro bonservise transferi bitirmeye çalışacak.

Almeira mı, Atletico mu? Exciting'e de katılıyorum, ya Forlan ya da Forlan.
    Habercilik işte abi naparsın

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bebe hayirli olsun kiraladik galiba

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Adalı: 'Bebe'yi Kiraladık'

Beşiktaş aradığı forveti nihayet buldu. Kartalbakisi.com'a özel açıklama yapan Beşiktaş transfer komitesi başkanı Serdal Adalı Manchester United'dan Bebe'yi kiralık olarak kadrolarına kattıklarını söyledi.

Ayrıntılar az sonra...

Kartalbakisi.com özel haberidir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bebe'nin hikayesine "bir peri masalı" diyorlar.

ailesi tarafından terk edilmiş yıllarca sokaklarda barınaklarda yaşamış,

bir sokak turnuvasında 6 maçta 40 gol atıp kendisini göstermiş ve portekiz 3. lig ekiplerinden estrela de amadora’ya transfer olarak profesyonel futbolculuğa ilk adım atmıştır. takımıyla anlaşamayan bebe vitoria guimares'e 50 bin euro ya transfer olmuştur. takımıyla 5 hafta hazırlık maçlarına çıkan bebe takımıyla resmi maç oynamadan 9 m. euro karşlığında manchester united ile 5 yıllık anlaşma imzalamıştır.

ekşisözlük-alıntı

Böyle bir adamı mı transfer ettik biz şimdi? Bize kanat değil, forvet lazımdı.
    Last edited by footballer33 : 10.Haziran.2011 at 21:47

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İyi iyi, etrafa para saçacağımıza böyle transferler iyidir. Genç oyuncu, muhtemelen opsiyonlu alınmıştır, hayırlı olsun... En azından istedğimiz tarzda bir oyuncu alındı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Video'lara baktim bu adam daha çok kanat oyuncusu gibi..

Mesaj Yetkileri