Quote Originally Posted by Clayman View Post
Göksel Gümüşdağ da Mehmet Ali Aydınlar da başkan olmamalı. Göksel GÜmüşdağ bizim kongre üyemiz, Mehmet Ali Aydınlar'ı da açıkladık. Bu iki isim isterlerse ligi dünyanın en iyi ligi, Milli Takımı da dünya 1.si yapsınlar, en ufak bir olayda geçmişlerinden dolayı o günden sonra sürekli yargılanacak, bu durum da TÜrk futbolunu çıkmaza sokacaktır. Tarafsız davranacak olmalarına kimsenin şüphesi yok fakat burası Türkiye.

En azındanhiçbir kulüple ilişiği bulunmamış olan -varsa da bilmiyorum-, Türkiye'de sürekli sporun içinde bulunan Mehmet Atalay'ın federasyonun başına gelmesi diğer iki isimden de daha mantıklıdır.
Mehmet Atalay, insan haklarına aykırı olacak şekilde FIFA sıralamasında altta kalan bazı ülkelerden transfer yapılmasını engellemeyi planlayan bir siyasetçi. Trabzonspor'un hakkını hiç bir sebep gösteremeden televizyonda savunabiliyor kulüp başkanı gibi. Bir Federasyon başkan adayı böyle mi açıklama yapmalı?

Nasıl tarafsız anlayamıyorum?
Şahsen bu görüşleri ile bu işi yapabilecek en son kişi izlenimini doğurdu.

Quote Originally Posted by Clayman View Post
Bu konuda katılıyorum fakat diğer 2 isim en ufak bir olaydan sonra sürekli geçmişleri ile yargılanacak, sürekli geçmişleri ile suçlanacak. Bu emin ol siyasetin futbolun içinde olmasından daha çok zarar verir Türk futboluna.
O iki ismin geçmişleri tertemiz.
Neden konuşulsun?
Her başkanın tuttuğu takım vardır, örn. Haluk Ulusoy. Lütfen Fenerbahçe'li olduğu için yargılamaktan vazgeçelim.