Skoru şimdi öğrendim, kazanacağımızı düşünüyordum, şaşırdım açıkçası. Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Sahaya yine yabancı madde atılmış galiba, bunu yapanlarda zerre kafa yok, geçen maçta da attılar 2 kere anons yapıldı hatta o zamanda mı smaç basıldı ? Bizim tribünlerin kalıtsal bir sorunu olmaya doğru gidiyor bu yabancı madde atma olayı. Şu dönen atkı muhabbetine eklemek istediğim bir şey var, bir önceki maçta Abdi İpekçi'de bir Fenerbahçeli öyle bir atkı açmış ki, buraya resim koyamam, direk olarak Galatasaray ve taraftarına küfürlü sözler içeren. Gerçi onun ki resmen "sızma" olmuş, herkes maça odaklanmışken sahayı arkasına alırken fotoğraf çektirmiş. Bu tür şeyler olabiliyor.

Sanıyorum bütçeler arasından ciddi bir uçurum yok ama bizim takımın yeni kurulmuş olması, tecrübe eksikliği çok ön plana çıkıyor. Fenerbahçe'nin bizden çok sakat oyuncusu var ancak kadro genişliği sayesinde bizim kadar hissetmiyorlar. Bence önümüzdeki sezon çok ciddi yatırımlar olacak Galatasaray açısından basketbola, gelecek sezon çok daha çekişmeli bir Galatasaray - Fenerbahçe finali izleyeceğimizi düşünüyorum.