1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Gayet açık bir şekilde yazmışsın Kaan, sana teşekkür ederim fakat onlar yine de anlamamakta ısrar edecekler. Hala kurallar, legal vs vs. zırvalayıp kendilerini haklı sanarak konuşacaklar fakat onlar dışında herkes Oğuz'un o hareketi ne amaçla yaptığını ve o smacın yapılmaması gerektiğini biliyor. Onlar hiç basketbol maçı izlemedikleri için savunuyorlar şuan bu hareketi, biz öğretmiş olduk bu hareketin yanlışlığını. Cahilliklerine vermek lazım.
    Sen de biraz üslubuna dikkat etsen iyi olacak.. Dün de bu tür şeyler yazdın bişey demedik, demedikçe daha da gider yapıyosun.. Karşınızda çocuğunuz yok sizin.. Ne demek zırvalamak ? Senin izlediğin maç kadar maça çıktım salonlarda.. Bu tür şeylerin ne demek olduğunu da çok iyi bilirim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Sen de biraz üslubuna dikkat etsen iyi olacak.. Dün de bu tür şeyler yazdın bişey demedik, demedikçe daha da gider yapıyosun.. Karşınızda çocuğunuz yok sizin.. Ne demek zırvalamak ? Senin izlediğin maç kadar maça çıktım salonlarda.. Bu tür şeylerin ne demek olduğunu da çok iyi bilirim..
    Bu konuda destek merkezinde zamanında çok konu açtım okuduysan görmüşsündür davranışlarım hakkında. Okumadıysan da yöneticilere sorup öğrenebilirsin, orada detaylı olarak açıkladım kendimi, forumdan olup msn üzerinde beni tanıyanlar da var aramızda, onlar da biliyor beni. Ceza alsam birşey kaybetmem rahat ol sen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Bu konuda destek merkezinde zamanında çok konu açtım okuduysan görmüşsündür davranışlarım hakkında. Okumadıysan da yöneticilere sorup öğrenebilirsin, orada detaylı olarak açıkladım kendimi, forumdan olup msn üzerinde beni tanıyanlar da var aramızda, onlar da biliyor beni. Ceza alsam birşey kaybetmem rahat ol sen.
    Bence sen msn adresini ver biz orda konuşalım.. Ceza alırsın diye demiyorum umrumda da değil ki zaten.. Dediğim gibi burda kişisel tartışmayalım, derdimizi özelden anlatalım birbirimize..

Mesaj Yetkileri