1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Maç bitti smaca gerek yok derken Tutku'un attığı üçlük de ilginç olmuş
    Ya anlamak istemiyorsun ya anlamıyorsun ya da at gözlüklerini takmış deli gibi Oğuz'u savunuyorsun. Ama bir gerçek var ki ben senin şu tutumuna anlam veremiyorum. Smaçtan sonra Tutku Açık "Ne yapıyorsun sen?" tarzında birşeyler dedi Oğuz'a. Oğuz da "Ne yaptım" gibisinden omuzlarını yukarı kaldırıp ellerini açtı. Tutku da yürüye yürüye gitti 3lük attı. Cevap olarak. Açıklayıcı oldu inşallah. Allahtan maçtaydım da şu dediklerine cevap verebiliyorum, anlaşılan televizyondan bu kadar net belli olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ya anlamak istemiyorsun ya anlamıyorsun ya da at gözlüklerini takmış deli gibi Oğuz'u savunuyorsun. Ama bir gerçek var ki ben senin şu tutumuna anlam veremiyorum. Smaçtan sonra Tutku Açık "Ne yapıyorsun sen?" tarzında birşeyler dedi Oğuz'a. Oğuz da "Ne yaptım" gibisinden omuzlarını yukarı kaldırıp ellerini açtı. Tutku da yürüye yürüye gitti 3lük attı. Cevap olarak. Açıklayıcı oldu inşallah. Allahtan maçtaydım da şu dediklerine cevap verebiliyorum, anlaşılan televizyondan bu kadar net belli olmadı.
    Sakin ol gazına gelme diğer arkadaşın.Ben Oğuz'u savunmuyorum savunmaya da ihtiyacım yok.Sinan Erdem'de en küçük bir olay olmazken daha maç başlamadan edilen küfürleri biliyoruz.Ben Tutku'ya dikkat çektim,önceki maçlarda taraftara hareket çekmekten çekinmeyen bir adam Tutku.Oğuz'un yaptığına istediğin kadar laf söyle bunları görmezden geldikçe benim için bir önemi yok.

Maç 0-0'ken şampiyon oluruz diyenlerin elinde bişey kalmayıca bu tip tek harekete takılmalar normal.Futboldaki gibi herkes tebrik ederken not düşüyor

Diğer arkadaş da bana bazı şeyleri anlatmaya çalışmış zamanında 2 kere hakaret ederek. Belkide beklentileri yüksek tuttuk.Bu forumda olması mucize olduğundan korktuğum için tartışmaya girmek istemiyorum.Bu durumda da bazı şeyler görmezden geliniyor yine de raporlayalım elimize yapışmaz ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sakin ol gazına gelme diğer arkadaşın.Ben Oğuz'u savunmuyorum savunmaya da ihtiyacım yok.Sinan Erdem'de en küçük bir olay olmazken daha maç başlamadan edilen küfürleri biliyoruz.Ben Tutku'ya dikkat çektim,önceki maçlarda taraftara hareket çekmekten çekinmeyen bir adam Tutku.Oğuz'un yaptığına istediğin kadar laf söyle bunları görmezden geldikçe benim için bir önemi yok.

Maç 0-0'ken şampiyon oluruz diyenlerin elinde bişey kalmayıca bu tip tek harekete takılmalar normal.Futboldaki gibi herkes tebrik ederken not düşüyor

Diğer arkadaş da bana bazı şeyleri anlatmaya çalışmış zamanında 2 kere hakaret ederek. Belkide beklentileri yüksek tuttuk.Bu forumda olması mucize olduğundan korktuğum için tartışmaya girmek istemiyorum.Bu durumda da bazı şeyler görmezden geliniyor yine de raporlayalım elimize yapışmaz ya.
    Şampiyon olamayacağımız zaten serinin öncesinde de belli olan birşeydi, Abdi İpekçi'deki ilk maçı kazandıktan sonra da belliydi. Sizin mantığınızla Sinan Erdem'de bizim oyuncularımıza da edilen küfürlerin sonucu Tutku o hareketi gerçekten yapıtysa biz de onu savunalım o zaman ? Ne dersin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Şampiyon olamayacağımız zaten serinin öncesinde de belli olan birşeydi, Abdi İpekçi'deki ilk maçı kazandıktan sonra da belliydi. Sizin mantığınızla Sinan Erdem'de bizim oyuncularımıza da edilen küfürlerin sonucu Tutku o hareketi gerçekten yapıtysa biz de onu savunalım o zaman ? Ne dersin ?
    Öyle deme inanmak başarmanın yarısıdır.

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Şampiyon oluruz.
    Smaçla o terbiyesiz hareketi bir tutuyorsan zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediklerimin hepsini sağa sola çekerek cevap vermeye çalışıyorsun. Dediğim gibi ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun ya da at gözlüklerini takmış savunuyorsun. Sen bu 3ünden 1 tanesini kendinde bulmuşsundur zaten. Daha da birşey anlatmaya kalkmayacağım zaten, anlamak istediğin zaman eski yazdığıma bakar bakar okursun. Neyin ne olduğunu biliyorum. Senelerdir basketbol maçlarına gidiyorum. Senelerdir basketbol oynuyorum. Belki de siz basketbol camiasının içinde olmadığınız için böyle şeyler diyorsunuz ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır demiş atalarımız. İnşallah öğrenmeye niyetlenirsiniz.

Ayrıca emin ol ki kimse burada şampiyonluk kaçıyor diye bunları konuşmuyor. Kaç defa dedim Fenerbahçe bizden güçlü, hakettiler diye. Cümlelerin içinden görmek istediklerini seçme bence. İkinci bir ayrıca da ömrümde şu zamana kadar kimsenin gazına gelip de birşey yapmadım, internet ortamında olan bir forumda hiç yapmam.

Not: "....niyetlenirsiniz" derken çoğul kastetmedim, diğer Fenerbahçeli arkadaşlarım üzerine alınmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Dediklerimin hepsini sağa sola çekerek cevap vermeye çalışıyorsun. Dediğim gibi ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun ya da at gözlüklerini takmış savunuyorsun. Sen bu 3ünden 1 tanesini kendinde bulmuşsundur zaten. Daha da birşey anlatmaya kalkmayacağım zaten, anlamak istediğin zaman eski yazdığıma bakar bakar okursun. Neyin ne olduğunu biliyorum. Senelerdir basketbol maçlarına gidiyorum. Senelerdir basketbol oynuyorum. Belki de siz basketbol camiasının içinde olmadığınız için böyle şeyler diyorsunuz ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır demiş atalarımız. İnşallah öğrenmeye niyetlenirsiniz.

Ayrıca emin ol ki kimse burada şampiyonluk kaçıyor diye bunları konuşmuyor. Kaç defa dedim Fenerbahçe bizden güçlü, hakettiler diye. Cümlelerin içinden görmek istediklerini seçme bence. İkinci bir ayrıca da ömrümde şu zamana kadar kimsenin gazına gelip de birşey yapmadım, internet ortamında olan bir forumda hiç yapmam.

Not: "....niyetlenirsiniz" derken çoğul kastetmedim, diğer Fenerbahçeli arkadaşlarım üzerine alınmasın.
    Gaza gelmedim diyorsun ama ortada tartışma yokken saldırıyorsun.Ben Oğuz'u savunmadım diyorum smaç yanlış veya doğru hareket büyütülecek bir şey değil.Tutku'yla ilgili yazdım onu senin de ne düşündüğün de beni ilgilendirmez.

Ayrıca ben ilk maça gittim hiç topluca bilmem ne çocuğu diye küfür duymadım münferit olmuşsa beni ilgilendirmez.

Ortada doğru düzgün tartışma yokken saldıranı da ilk defa görüyorum.

Daha maç başlamadan Oğuz'a küfür edilmesine bir şey demeyenler Oğuz smaç basınca taraftar haklı demeye getiriyor lafı.Kötü tepki smaçsa küfüre karşı keşke herkes smaç bassa.
    Sadece bunu yazmışım o da Oğuz'un hareketi doğru veya yanlış dememişim yabancı madde atmayı haklı bulanlara yazmışım sen niye üstüne alındın?

5 yıldır forumdayım bu kadar şaşırdığım bir mesaj olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İşi kişiselleştirip aynı zamanda beyaza kara demekte ısrara etmeyelim arkadaşlar. Burada Oğuz Savaş'ın yaptığını eleştirenlere tahammül edemiyorsanız bu alana girmeyin. Oğuz Savaş'ın yaptığını normal bulanların görüşlerine tahammül edemiyorsanız yine bu alana girmeyin.

Sonrada hakaretler, olmayacak şeyler yazılıyor nerde bu yönetim moduna giriyoruz. Bir günde şu düzgün üyeler ortaya çıksada bir maç sonunda keyfimize baksak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

9 Haziran'da oynanan Abdi İpekçi'deki ilk maç öncesinde, Güneydoğu Anadolu ya da Doğu Anadolu Bölgesinden gelen çocuklar vardı saha kenarında. Yayıncı kuruluş da o çocuklarla birlikte Oğuz Savaş'la röportaj yapıyordu. Daha maç başlamamışken, ısınırken oyuncular. Tribünlerde ise Oğuz Savaş'ın en özellerine dair küfürler duyuluyordu. Oğuz yapmasaydı, terbiyesizlere ders vermeye çalışmasaydı keşke. Geçmişte Galatasaray taraftarıyla aralarında birşey yaşandığını hatırlamıyorum. Yaşanmışsa da bilenler yazarsa sevinirim. Ama bir insanın en özellerine küfretmek insanın psikolojisinde bazı etkiler yaratır. Kadın basketbol final serisinde Fenerbahçe taraftarı da Işıl Alben'e çok küfretti. Işıl'ın tepkisi sayı yapmak olmadı. Bir kadın basketbolcu, tribünlere elindeki bazı parmakları kaldırıyordu. O bunu yaptı, şu bunu yaptı diye muhasebeye dökmek değil amacım. Oğuz Savaş'ın hareketi; basketbol sporu içinde kurallara uygun bir harekettir. KaPaLı süre bitmişti iddialarına gerekli cevabı görüntülerle vermiş zaten. Tutku Açık'ın Sinan Erdem'deki bir maçta attığı kritik bir sayı sonrası Fenerbahçe tribünlerine yaptığı el hareketi tv görüntülerine de yansıdı. Saha içinde oyuncuların hırsları bazı hareketlerini kontrol etmelerine engel oluyor. Hele ki bu maç Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki final serisiyse, daha hırslı olur oyuncular. Tribünler oyunculara küfür edecekler ama oyuncu smaç basınca suçlu olacak, kafasına çakmak yiyecek. Hırsızın hiç mi suçu yok?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri