Quote Originally Posted by MeMo View Post
Sakin ol gazına gelme diğer arkadaşın.Ben Oğuz'u savunmuyorum savunmaya da ihtiyacım yok.Sinan Erdem'de en küçük bir olay olmazken daha maç başlamadan edilen küfürleri biliyoruz.Ben Tutku'ya dikkat çektim,önceki maçlarda taraftara hareket çekmekten çekinmeyen bir adam Tutku.Oğuz'un yaptığına istediğin kadar laf söyle bunları görmezden geldikçe benim için bir önemi yok.

Maç 0-0'ken şampiyon oluruz diyenlerin elinde bişey kalmayıca bu tip tek harekete takılmalar normal.Futboldaki gibi herkes tebrik ederken not düşüyor

Diğer arkadaş da bana bazı şeyleri anlatmaya çalışmış zamanında 2 kere hakaret ederek. Belkide beklentileri yüksek tuttuk.Bu forumda olması mucize olduğundan korktuğum için tartışmaya girmek istemiyorum.Bu durumda da bazı şeyler görmezden geliniyor yine de raporlayalım elimize yapışmaz ya.
Dediklerimin hepsini sağa sola çekerek cevap vermeye çalışıyorsun. Dediğim gibi ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun ya da at gözlüklerini takmış savunuyorsun. Sen bu 3ünden 1 tanesini kendinde bulmuşsundur zaten. Daha da birşey anlatmaya kalkmayacağım zaten, anlamak istediğin zaman eski yazdığıma bakar bakar okursun. Neyin ne olduğunu biliyorum. Senelerdir basketbol maçlarına gidiyorum. Senelerdir basketbol oynuyorum. Belki de siz basketbol camiasının içinde olmadığınız için böyle şeyler diyorsunuz ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır demiş atalarımız. İnşallah öğrenmeye niyetlenirsiniz.

Ayrıca emin ol ki kimse burada şampiyonluk kaçıyor diye bunları konuşmuyor. Kaç defa dedim Fenerbahçe bizden güçlü, hakettiler diye. Cümlelerin içinden görmek istediklerini seçme bence. İkinci bir ayrıca da ömrümde şu zamana kadar kimsenin gazına gelip de birşey yapmadım, internet ortamında olan bir forumda hiç yapmam.


Not: "....niyetlenirsiniz" derken çoğul kastetmedim, diğer Fenerbahçeli arkadaşlarım üzerine alınmasın.