Aklıma 2-0 öndeyken kaptırdığımız Efes serisi geliyor. Bu seri 2 ihtimalede açık halde. Kim kazanır bilemiyorum artık.
Artık baskette de "Derbinin Favorisi Olmaz" kuralı var![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben hala ciddi oynamadıkları için kaybettiklerini düşünüyorum.. Anlamışlardır şimdi hanyayı konyayı..
Öle bir ruh hali oluşmuşki sizde 4-3 kazansak bile seriyi siz hala 5-4 geçeriz bu seriyi diyeceksiniz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yahu 26 yıl sonra finale çıkmışız. Ve Fenerbahçe Ülker gibi bir takım karşısında olmayacak birşey yapıyoruz. Bırakında sevinelim adam akıllı.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2-3 senen önce siz Efes'e verdiniz2-0'dan 4-2
ama ekstrem bir durumdu o. [/QUOTE]
NBA'de bile pek yok.
FB'nin gücü ortada. Şu anda 3-2 FB önde, farkında olursanız sevinirim. Aradaki kalite farkı da olunca daha fazla konuşmama gerek kalmıyor. İddia ediyorsunuz ama ciddi olarak inandığınızı hiç düşünmüyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu playoff'ta oynadığımız en iyi oyundu. Ukic'in son dakikalarda muazzam performansı olmasa belki maç son saniyeye kalmayacaktı bile. Bu maçı başından sonuna kadar hakettik. Andric gibi bir uzunu bugün süper oynattık, Joshua Shipp'ten %100 verim aldık, özgüvenini kaybetmiş bir Tutku Açık'ı bugün resmen yeniden dirilttik. Savunmada da iyiydik.
Fenerbahçe de sonuna kadar savaştı ama Fenerbahçeli oyuncular ve Fenerbahçeli seyirciler maçın başında kupayı almaya geldik diye bir rehaveti vardı. Biraz önce bir arkadaşımla telefonda konuştum adam bana "Şampiyonluk bileti diye almıştım ben bunu." dedi direkt.
Beklentimin aksine kabullenmiş bir Galatasaray değil, kanının son damlasına kadar savaşan bir Galatasaray buldum bugün karşımda. İnşallah Abdi İpekçi'ye gidebilirim. Seri şimdi renklendi. İnşallah Fenerbahçe Abdi İpekçi'de almaz şampiyonluğu. İşte o çok dokunur bana![]()
Galatasaray 4-3 alıcak seriyi ve şampiyon olucaktır.
Fenerbahçeli oyuncuları bugün çok rahat gördüm bu arada gerek yok tartışmaya hele bi 3-3 olsun seri işte o zaman asıl çekişme gelir tekrardan tebrikler takımımıza...
http://i55.tinypic.com/2w6z1jd.jpg Sol üste dikkat, 10 dakika boyunca o yazı kaldı orada, bu ntvspor hakikaten rezil.
Yok iddia etmiyorum olanı söylüyorum.Bıçak kemiğe dayanınca FB alır.Kalite farkı fazla.GSCC'ye 1-2 yıl daha vermek lazım.Sonra of of of.Müthiş seriler,derbiler olacak.Originally Posted by ABOOO;2013896[B
Joshua Shipp'in performansı da muazzamdı bugün, Andric'ten nefret eden birisi olarak yanaklarından öpesim geldi
Bu arada şampiyon olmamızı ben çok zor görüyorum, eğer Abdi İpekçi'deki 2. maçı kazansaydık bugün şampiyonluğumuzu ilan bile edebilirdim ama bir sonraki Abdi İpekçi maçını alsak bile son maç Sinan Erdem'de olacak.
Hocam keşke bizde futbol braşında şampiyon olduğumuz zaman ağzımızın tadıyla kutlayabilseydik
@Revolution
Öte yandan Galatasaray takımını tebrik etmekte gerek sonuçta bir kaybeden birde kazanan taraf var. Tutku son dakikalara doğru bir top kaybı yaptı bugün kazanamasaydınzı yanmıştı
EDİT: Ben sadece basketbolunda neticede bir spor oyunu olduğunu pekiştirmek adına futbol terimiyle tamamladım, ardından son saniye basketinide ekledim ardına.
Takımın mental olarak sorunlu olduğunu düşünüyorum. Rakip herşeyini koyduğu halde nahoş bir şekilde oynuyorlar. Euroleague seviyesinde diyoruz ama o seviyeye yakışmayacak şekilde oynuyorlar. Başkan fazla yüz veriyor galiba, böyle bir durumda futbolcular olsa kimbilir ne haldeydiler onlar...
Bu arada Andric'e ayrı bi helal olsun. Son maçta onun yüzünden kaybetmiştik. Çok kritik yerlerde sürekli top kayıpları yapıyordu ama bu maç affettirdi kendini![]()