Sayfa 13 / 21 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    3-3 olunca 5 e uzamıyor demi

Uzamıyor

3-3 olur son maç FB fark yapacak gibi geliyor.Efes'e yaptıkları gibi 2 sene öncemiydi neydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aklıma 2-0 öndeyken kaptırdığımız Efes serisi geliyor. Bu seri 2 ihtimalede açık halde. Kim kazanır bilemiyorum artık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Artık baskette de "Derbinin Favorisi Olmaz" kuralı var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben hala ciddi oynamadıkları için kaybettiklerini düşünüyorum.. Anlamışlardır şimdi hanyayı konyayı..

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Nereye şans yahu bir sürü serbest atış kaçırdık onları atsak bu heyecana gerek bile kalmayacaktı yani maçı çok erken koparabilirdik buradan şampiyonluk verilebilir Fenerbahçe nerelerden şampiyonluk verdi buradanda verilebilir hiç rahat olmayın bence...
    Hocam bari şurda objektif olalım iki tarafta maçı haketmedi ama son hücumda galatasaray oyuncusunun kendisinin bile inanmadığı bir atış yaparak sayı bulması bir anda hakederek kazandığı anlamına mı geliyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öle bir ruh hali oluşmuşki sizde 4-3 kazansak bile seriyi siz hala 5-4 geçeriz bu seriyi diyeceksiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Nereye şans yahu bir sürü serbest atış kaçırdık onları atsak bu heyecana gerek bile kalmayacaktı yani maçı çok erken koparabilirdik buradan şampiyonluk verilebilir Fenerbahçe nerelerden şampiyonluk verdi buradanda verilebilir hiç rahat olmayın bence...
    Verilmez artık buradan, tamamen laubalilik bu maç.
    FB de serbest atış kaçırdı, mesele bu olsa almışlardı maçı.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    4-3 bu seriyi Gs alır.
    Neredeyse imkansız, 3 maç üstüste kazanıp şampiyon olan olan çok fazla takım hatırlamıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Hocam bari şurda objektif olalım iki tarafta maçı haketmedi ama son hücumda galatasaray oyuncusunun kendisinin bile inanmadığı bir atış yaparak sayı bulması bir anda hakederek kazandığı anlamına mı geliyor?
    yani bütün maçı son saniyeyemi bağladın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Öle bir ruh hali oluşmuşki sizde 4-3 kazansak bile seriyi siz hala 5-4 geçeriz bu seriyi diyeceksiniz.
    İyi de önde olan biziz.Galatasaraylı arkadaşlar niye bu kadar bu konuya taktı anlamadım.Burada seri 2-0'ken canları sağolsun buradan sonrası zor diyen biz değildik.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Neredeyse imkansız, 3 maç üstüste kazanıp şampiyon olan olan çok fazla takım hatırlamıyorum.
    2-3 sene önce siz Efes'e verdiniz 2-0'dan 4-2

ama ekstrem bir durumdu o.

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    yani bütün maçı son saniyeyemi bağladın?
    Maçı iki tarafın haketmediğinide mesajımın başınad söylemiştim, ama her oyun skor oyunudur bunuda unutmayalım. Son saniye golü, son saniye basketleri bugün galatasarayın seride *PSİKOLOJİK olarak avantajlı hale geçmesini sağladı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu 26 yıl sonra finale çıkmışız. Ve Fenerbahçe Ülker gibi bir takım karşısında olmayacak birşey yapıyoruz. Bırakında sevinelim adam akıllı.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    2-3 senen önce siz Efes'e verdiniz 2-0'dan 4-2

ama ekstrem bir durumdu o.
    [/QUOTE]

NBA'de bile pek yok.
    FB'nin gücü ortada. Şu anda 3-2 FB önde, farkında olursanız sevinirim. Aradaki kalite farkı da olunca daha fazla konuşmama gerek kalmıyor. İddia ediyorsunuz ama ciddi olarak inandığınızı hiç düşünmüyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu playoff'ta oynadığımız en iyi oyundu. Ukic'in son dakikalarda muazzam performansı olmasa belki maç son saniyeye kalmayacaktı bile. Bu maçı başından sonuna kadar hakettik. Andric gibi bir uzunu bugün süper oynattık, Joshua Shipp'ten %100 verim aldık, özgüvenini kaybetmiş bir Tutku Açık'ı bugün resmen yeniden dirilttik. Savunmada da iyiydik.

Fenerbahçe de sonuna kadar savaştı ama Fenerbahçeli oyuncular ve Fenerbahçeli seyirciler maçın başında kupayı almaya geldik diye bir rehaveti vardı. Biraz önce bir arkadaşımla telefonda konuştum adam bana "Şampiyonluk bileti diye almıştım ben bunu." dedi direkt.

Beklentimin aksine kabullenmiş bir Galatasaray değil, kanının son damlasına kadar savaşan bir Galatasaray buldum bugün karşımda. İnşallah Abdi İpekçi'ye gidebilirim. Seri şimdi renklendi. İnşallah Fenerbahçe Abdi İpekçi'de almaz şampiyonluğu. İşte o çok dokunur bana

Galatasaray 4-3 alıcak seriyi ve şampiyon olucaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçeli oyuncuları bugün çok rahat gördüm bu arada gerek yok tartışmaya hele bi 3-3 olsun seri işte o zaman asıl çekişme gelir tekrardan tebrikler takımımıza...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İyi de önde olan biziz.Galatasaraylı arkadaşlar niye bu kadar bu konuya taktı anlamadım.Burada seri 2-0'ken canları sağolsun buradan sonrası zor diyen biz değildik.
    Sizin takıntılı olduğunuz konulara biz taktık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı iki tarafın haketmediğinide mesajımın başınad söylemiştim, ama her oyun skor oyunudur bunuda unutmayalım. Son saniye golü, son saniye basketleri bugün galatasarayın seride *PSİKOLOJİK olarak avantajlı hale geçmesini sağladı.
    Son saniye golü nedir yahu? Lütfen kişisel olarak algılamayın, oldum olası nefret etmişimdir şu futbol terimlerinin basketbolda kullanılmasına.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://i55.tinypic.com/2w6z1jd.jpg Sol üste dikkat, 10 dakika boyunca o yazı kaldı orada, bu ntvspor hakikaten rezil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    İnşallah Abdi İpekçi'ye gidebilirim.
    Şimdiden kimi arıyorsan ara o maça davetiye bul (Biraz emir gibi oldu ama )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-3 alırız Galatasaray'lılara kimse laf söylemedi.Hatta seri 3-1'ken göremediğimiz üyelere de kimse laf söylemedi.Buna rağmen çok ilginç bir ısrar var bu konu üstünde.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO;2013896[B
    ][/B]

NBA'de bile pek yok.
    FB'nin gücü ortada. Şu anda 3-2 FB önde, farkında olursanız sevinirim. Aradaki kalite farkı da olunca daha fazla konuşmama gerek kalmıyor. İddia ediyorsunuz ama ciddi olarak inandığınızı hiç düşünmüyorum.
    Yok iddia etmiyorum olanı söylüyorum.Bıçak kemiğe dayanınca FB alır.Kalite farkı fazla.GSCC'ye 1-2 yıl daha vermek lazım.Sonra of of of.Müthiş seriler,derbiler olacak.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

6. maçta böyle olmayacak FB emin olabilirsiniz o konuda. Serinin 4-2 biteceğini düşünüyorum. Güç farkından dolayı FB'nin şampiyon olacağını söylemek normal olan, eleştirilecek bir yanı yok.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Joshua Shipp'in performansı da muazzamdı bugün, Andric'ten nefret eden birisi olarak yanaklarından öpesim geldi

Bu arada şampiyon olmamızı ben çok zor görüyorum, eğer Abdi İpekçi'deki 2. maçı kazansaydık bugün şampiyonluğumuzu ilan bile edebilirdim ama bir sonraki Abdi İpekçi maçını alsak bile son maç Sinan Erdem'de olacak.

Yahu 26 yıl sonra finale çıkmışız. Ve Fenerbahçe Ülker gibi bir takım karşısında olmayacak birşey yapıyoruz. Bırakında sevinelim adam akıllı.
    Hocam keşke bizde futbol braşında şampiyon olduğumuz zaman ağzımızın tadıyla kutlayabilseydik

@Revolution

Öte yandan Galatasaray takımını tebrik etmekte gerek sonuçta bir kaybeden birde kazanan taraf var. Tutku son dakikalara doğru bir top kaybı yaptı bugün kazanamasaydınzı yanmıştı

EDİT: Ben sadece basketbolunda neticede bir spor oyunu olduğunu pekiştirmek adına futbol terimiyle tamamladım, ardından son saniye basketinide ekledim ardına.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takımın mental olarak sorunlu olduğunu düşünüyorum. Rakip herşeyini koyduğu halde nahoş bir şekilde oynuyorlar. Euroleague seviyesinde diyoruz ama o seviyeye yakışmayacak şekilde oynuyorlar. Başkan fazla yüz veriyor galiba, böyle bir durumda futbolcular olsa kimbilir ne haldeydiler onlar...

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    http://i55.tinypic.com/2w6z1jd.jpg Sol üste dikkat, 10 dakika boyunca o yazı kaldı orada, bu ntvspor hakikaten rezil.
    aynen şu ntvspor ' un ne kadar taraf tuttuğunu anlamış oldum gerçekten hakikaten rezilliktir bu....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada Andric'e ayrı bi helal olsun. Son maçta onun yüzünden kaybetmiştik. Çok kritik yerlerde sürekli top kayıpları yapıyordu ama bu maç affettirdi kendini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık şaşırmıyorum
    Şimdiden kimi arıyorsan ara o maça davetiye bul (Biraz emir gibi oldu ama )
    Emredersiniz Cihan Bey

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten NtvSpor taraflı olduğunu son 3 haftadır gösteriyor rezillik gerçektende bu arada düzeltmişler anca

Sayfa 13 / 21 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri