Sayfa 12 / 21 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Shippppppppp
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Offf kalbim güm güm güm.Hadi son 1 saniye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-2 oldu seri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Helal Olsun Size Helal Olsuuuuun !!!!!!
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Shippppppp Adamsın Be Adamsın Yok Böyle Bir şey...Allahınıza Kurban Sizin...72-71 Kazandık Helal Olsun Aslanlarımıza...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Of be ne maç oldu öyle.Helal olsun aslan parçalarına.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

FB Ülker: 71 - GS CC: 72 (Maç Bitti) / Seride durum 3-2 oldu. Serinin 6. maçı Abdi İpekçi'de

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

4-0 biter neyse 4-1de olur diyen arkadaşlar şimdi ne diyecek çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    4-0 biter neyse 4-1de olur diyen arkadaşlar şimdi ne diyecek çok merak ediyorum.
    4-2 ..............

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

5-3 bitecek 5-3 Tabi imkansıza yakın öyle bir olay ama bu bile yeter bize. Fenerbahçe'nin kadrosu açıkara çok iyi bizden ama 1-2 seneye işler değişir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by barahir View Post
    4-2 ..............
    eminmisin yarın bi gün 4-3de razı olursunuz siz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Helal olsun be helal olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hiç bi maç oynanmadan kazanılmaz sadece o kadar diyeceğim helal olsun ASLANLAR !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu sefer de şanstır kesin arkadaşlar yapmayın ama.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ne kopması arkadaşlar 4-6 sayı dediğiniz bir şey mi 2. periyotta gördük 6 sayıydı kopmadık...
    Totem yaptım be toteeem

Süper bişey ya helal olsun size helal. Kalbim yerimden çıkacak nerdeyse Her türlü totemi yaptım. Aynı şekilde oturdum, kımıldamadım , sürekli dudağımı ısırdım (Şu anda yanıyor ), mauseyi ekranın sağına çektim ve sonunda başardım

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

FB çok çok kötü oynayarak kaybetti, yine sakatlıklar ve laubalilik etki etti. Ben hâlâ rahatım, buradan şampiyonluk verilmez. Olması gereken skor 4-1'di bence, bugün FB'nin çok kötü gününde şansının da yardımı ile biraz kıpırdanarak kazandı. GS da iyi oynamadı lakin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seri 0-0'ken şampiyon olacağız demekten iyidir maç 3-1'ken konuşmak.Allah 4-3 kaybetmeye razı etmesin.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

e 4-2 biter derler

Edit:denmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

son topta rezil bir hücüm ettik ardından Ship'in dengesiz atışı sayı oldu ve maçı 1 sayı farkla GS kazandı. Son maç Abdi İpekçi'de bakalım orada kutlarız artık şampiyonluğu

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk İpekçi'ye kısmetmiş
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şimdi seri Abdi İpekçi'ye taşındı...Aslanlarımıza güvenim tam orda da kazanıp seriyi 3-3 yapacaklarına inanıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eğer 3-3 olursa da 4-3 yazcaz tabi.. ne bekliyosunuz ki?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu takım bu maçı haketmemişti.

Ama üç periyot uyuyan bu taraftar maçı değil, şampiyonluğu haketmiyor.

Seri büyük ihtimal 7. maça uzar. Ama 6. maçta bitmesini isterim. Çünkü salondaki 500-1000 kişi dışında o melul melul bakan beyzadelerin şampiyonluk coşkusunu yaşamasını hiç ama hiç istemiyorum. Haketmiyorlar.

Galatasaray bizi uyuta uyuta yendi. Özellikle 3. periyot alan savunması karşısında tıkanan hücumu açmak için mola almaya bile tenezzül etmeyen Spahjia'yı izlerken Daum'u izliyormuş gibi oldum. Bu maçtan sonra hedef final-four'sa o zone savunmaya karşı hiçbir şey üretemeyen Spahjia'da, Ukiç'te önümüzdeki sezon için tartışılmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Eğer 3-3 olursa da 4-3 yazcaz tabi.. ne bekliyosunuz ki?
    bi çok kişi 2 maç alacağimızıda beklemiyordu ben şampiyon olabileceğimize inanıyorum yani şampiyonluk bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Digiturk webtv'nin 3. maçtaki hatasını telafi etmek istemesi sayesinde izledim maçı, aklımda bile yoktu, 4. maçı hediye etmişlerdi işim vardı izleyemeyeceğim demiştim, yine maçtan önce aradılar hediye ediyoruz diye. Yaşasın tüketici hakları süper bi maç oldu, son saniyeye kadar heyecan vardı. Skor 55-60 iken Luksa'ya çalınan hatalı hücum faul kararı bizim açımızdan kırılma anı oldu resmen. Sonrasında umutsuzluğa kapıldım açıkcası ama kazandık çok güzel oldu. Fenerbahçe bugün çok kötüydü bunu da belirtmek gerek, bizim alan savunmamız çoğu zaman işe yaradı. Helal olsun tüm takıma, ellerinden geleni yapıyorlar. Oynanmadan maç kazanılacağını düşünenlere çok güzel cevap veriyolar. Apdi İpekçi'de ki maçı kazanmalı ve 7. maçta son topa kadar mücadele etmeliyiz, şampiyonluk hala çok zor gözükse de Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Belki kazanırız ama herkeste bir emin konuşma küçümseme... Herşey kadro kalitesi vs. demek değil. Bu tür rahatlık her zaman sorun oluşturur. Garanti belgemiz mi var G.Saray CC'yi bu seride yenip kupayı alacağımızın. Favori olursun tamamda maçlar bitmiş gibi konuşmanında hiç bir yararı olmaz takımımıza. G.Saray'ı tebrik ediyorum. Gerçekten kadro kalitesi bizden alt seviyede olmasına karşın azimin mücadelenin yapılıpta nasıl yenebileceğini, sporun ana maddesinin ne demek olduğunu gösterdiler. Ben her zaman temkinliyim. Sporda oynanmadan kazanma diye birşey yok. O nedenle gönlümden ve aklımdan şampiyon olabiliriz diye geçiyor umarım biz oluruz...
    Tebrik ediyorum Galatasaray'ı...

Bizim takıma söyleyecek sözüm yok. Bu seriyi buraya kadar getirdilerse ciddi sorun var demektir kalitemizde. Şampiyon olsak bile bu fikrim değişmeyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bu takım bu maçı haketmemişti.

Ama üç periyot uyuyan bu taraftar maçı değil, şampiyonluğu haketmiyor.

Seri büyük ihtimal 7. maça uzar. Ama 6. maçta bitmesini isterim. Çünkü salondaki 500-1000 kişi dışında o melul melul bakan beyzadelerin şampiyonluk coşkusunu yaşamasını hiç ama hiç istemiyorum. Haketmiyorlar.

Galatasaray bizi uyuta uyuta yendi. Özellikle 3. periyot alan savunması karşısında tıkanan hücumu açmak için mola almaya bile tenezzül etmeyen Spahjia'yı izlerken Daum'u izliyormuş gibi oldum. Bu maçtan sonra hedef final-four'sa o zone savunmaya karşı hiçbir şey üretemeyen Spahjia'da, Ukiç'te önümüzdeki sezon için tartışılmalıdır.
    Abi bu maçtan sonra önümüzdeki maç da zor bence.3-3 olma ihtimali yüksek son maça kalacak bence maalesef.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

3-3 olunca 5 e uzamıyor demi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    FB çok çok kötü oynayarak kaybetti, yine sakatlıklar ve laubalilik etki etti. Ben hâlâ rahatım, buradan şampiyonluk verilmez. Olması gereken skor 4-1'di bence, bugün FB'nin çok kötü gününde şansının da yardımı ile biraz kıpırdanarak kazandı. GS da iyi oynamadı lakin.
    Nereye şans yahu bir sürü serbest atış kaçırdık onları atsak bu heyecana gerek bile kalmayacaktı yani maçı çok erken koparabilirdik buradan şampiyonluk verilebilir Fenerbahçe nerelerden şampiyonluk verdi buradanda verilebilir hiç rahat olmayın bence...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4-3 bu seriyi Gs alır.

Sayfa 12 / 21 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri