Shippppppppp![]()
Shippppppppp![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Offf kalbim güm güm güm.Hadi son 1 saniye.
3-2 oldu seri.
Helal Olsun Size Helal Olsuuuuun !!!!!!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Shippppppp Adamsın Be Adamsın Yok Böyle Bir şey...Allahınıza Kurban Sizin...72-71 Kazandık Helal Olsun Aslanlarımıza...
Of be ne maç oldu öyle.Helal olsun aslan parçalarına.
FB Ülker: 71 - GS CC: 72 (Maç Bitti) / Seride durum 3-2 oldu. Serinin 6. maçı Abdi İpekçi'de
4-0 biter neyse 4-1de olur diyen arkadaşlar şimdi ne diyecek çok merak ediyorum.
5-3 bitecek 5-3![]()
Tabi imkansıza yakın öyle bir olay ama bu bile yeter bize. Fenerbahçe'nin kadrosu açıkara çok iyi bizden ama 1-2 seneye işler değişir.
Screw you guys, I'm goin' home
Helal olsun be helal olsun.
Hiç bi maç oynanmadan kazanılmaz sadece o kadar diyeceğim helal olsun ASLANLAR !!!
Bu sefer de şanstır kesin arkadaşlar yapmayın ama.![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
son topta rezil bir hücüm ettik ardından Ship'in dengesiz atışı sayı oldu ve maçı 1 sayı farkla GS kazandı. Son maç Abdi İpekçi'de bakalım orada kutlarız artık şampiyonluğu
Şampiyonluk İpekçi'ye kısmetmiş![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şimdi seri Abdi İpekçi'ye taşındı...Aslanlarımıza güvenim tam orda da kazanıp seriyi 3-3 yapacaklarına inanıyorum...
Bu takım bu maçı haketmemişti.
Ama üç periyot uyuyan bu taraftar maçı değil, şampiyonluğu haketmiyor.
Seri büyük ihtimal 7. maça uzar. Ama 6. maçta bitmesini isterim. Çünkü salondaki 500-1000 kişi dışında o melul melul bakan beyzadelerin şampiyonluk coşkusunu yaşamasını hiç ama hiç istemiyorum. Haketmiyorlar.
Galatasaray bizi uyuta uyuta yendi. Özellikle 3. periyot alan savunması karşısında tıkanan hücumu açmak için mola almaya bile tenezzül etmeyen Spahjia'yı izlerken Daum'u izliyormuş gibi oldum. Bu maçtan sonra hedef final-four'sa o zone savunmaya karşı hiçbir şey üretemeyen Spahjia'da, Ukiç'te önümüzdeki sezon için tartışılmalıdır.
Digiturk webtv'nin 3. maçtaki hatasını telafi etmek istemesi sayesinde izledim maçı, aklımda bile yoktu, 4. maçı hediye etmişlerdi işim vardı izleyemeyeceğim demiştim, yine maçtan önce aradılar hediye ediyoruz diye. Yaşasın tüketici hakları süper bi maç oldu, son saniyeye kadar heyecan vardı. Skor 55-60 iken Luksa'ya çalınan hatalı hücum faul kararı bizim açımızdan kırılma anı oldu resmen. Sonrasında umutsuzluğa kapıldım açıkcası ama kazandık çok güzel oldu. Fenerbahçe bugün çok kötüydü bunu da belirtmek gerek, bizim alan savunmamız çoğu zaman işe yaradı. Helal olsun tüm takıma, ellerinden geleni yapıyorlar. Oynanmadan maç kazanılacağını düşünenlere çok güzel cevap veriyolar. Apdi İpekçi'de ki maçı kazanmalı ve 7. maçta son topa kadar mücadele etmeliyiz, şampiyonluk hala çok zor gözükse de Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır...
3-3 olunca 5 e uzamıyor demi![]()
4-3 bu seriyi Gs alır.