Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 112 sonuç

Konu: İnternetin ölüm tarihi: 22 Ağustos 2011

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Farketmiyor ki, sonuçta yine bir şeyi seçmeye mahkum bırakıyor. Zorla dayatıyor bunu seçmezsen bunu seçersin diye, ben niye onlardan birini seçeyim ?
    Haydaa. Anlaşamadığımız bir nokta var ve ikimizden biri bir şeyi yanlış anlamış. Şu anda olduğunuz şey standart paket diyor. Şu an herkes standartta. Güvenli internet seçecekler için de paketler var işte. Eğer güvenli internet seçmeyeceksen standarttasın. Bu yeni bir şey değil zaten şu an kullandığın şey. Bunun nasıl bir sakıncası var yahu?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Güvenli internet seçmeyeceksen bile güvenli internet profilleri kapsamında çıkan standart profile (Şu anki standart paketlerimiz ile aynı değil. BTK tarafından güncellemeler ile düzenlenen bir paket olacak standart da) aktarııyoruz direkt olarak, eğer şu anki standart dediğimiz 60.000 yasaklı paket ile güvenli internet seçenekleri arasında ortaya çıkarılan standart profil arasında fark yoksa neden eski paket kalmıyor da, diğer seçenekleri seçmeyen herkes standart profile aktarılıyor ?

Şu anki = standart profil değildir. Standart profil dedikleri de güvenli internet seçenekleri arasında.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Şu anda filtre var. 22 Ağustos'dan sonra bu filtrenin yanına daha kapsamlı filtreler eklenecek. Bence konunun özeti budur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O halde internet fiyatlarına da bir filtreleme yapsınlar. İstediğim sitelere giremeyeceksem istedikleri parayıda vermeyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İnternet filtresi uygulamasında geri adım

22 Ağustos 2011 tarihinde yürürlüğe girecek olan 4 internet filitresinden birini seçme zorunluluğu kalktı. İsteyen şu anki konumunda kalabilecek

05 Mayıs 2011 - 12:14

22 Ağustos 2011 tarihinde yürürlüğe girecek 'İnternetin Güvenli Kullanımına İlişkin Usul ve Esaslar' hükümlerine göre kullanıcıların BTK'nın belirlediği 4 internet filtresinden birini ‘yasa gereği’ seçmek zorunda kalacağı idsdia edilmişti. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, internet abonelerinin şu anda kullandığı sistemi kullanmaya devam edebileceğini, isteyen abonenin de güvenli internet profiline geçebileceğini belirterek, "şu andaki konumunda kalmak isteyenlerin herhangi bir şey yapmaları gerekmiyor" dedi.

>> İNTERNET BİTİYOR

Acarer, BTK Bünyesindeki Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı İnternet Daire Başkanı Osman Nihat Şen ile kurumun merkez binasında basın toplantısı düzenledi. Ağustos ayında uygulamaya konulanacak Güvenli İnternet Hizmeti’ne ilişkin basın yayın organlarında çeşitli eleştiri ve yorumların yer aldığını anımsatan Acarer, bunların haksız yere yapıldığını söyledi.

Güvenli İnternet Hizmeti’nin Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulunu şubat ayında aldığı bir kararla hayata geçirildiğini anlatan Acarer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şu anki internet yapısını standart profil diye tanımlarsak Güvenli İnternet Profili mevcut yapıya getirilen bir ilavedir. Uzunca zamandır değişik kullanıcılardan gelen talep üzerine bu düzenleme ortaya çıktı. İnternet servis sağlayıcılarla yapılan görüşmeler neticesinde bu düzenlemeyi yaptık. Şu anda kullandığı sistemi isteyen abone kullanmaya devam eder, isteyen abone de güvenli internet profiline geçer. Şu andaki konumunda kalmak isteyenlerin herhangi bir şey yapmaları gerekmiyor. Bir abone Güvenli İnternet Profilini kullanmak istiyorsa o zaman o kullanıcı işlem yapacak. Güvenli İnternet Profilini seçen ’çocuk, aile ve yurt içi’ profillerinden birini tercih edecek, herhangi birini işaretlemeyen aile profilini seçmiş sayılacak."

A.A.

diye bir haber var..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İşin özü şu aslında "standart paket yani şu anki internet ne kadar özgür ki yenilerinden bahsediliyor."
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne sansürü bütün yasaklı siteleri açtı adamlar DNS ayarı olmadan tüm siteler açılıyormuş artık.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ne sansürü bütün yasaklı siteleri açtı adamlar DNS ayarı olmadan tüm siteler açılıyormuş artık.
    Harbi açmışlar herşeyi,seçim hediyesi falanmı ki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yada şimdiden kullanın doya doya nasıl olsa 2 ay sonra hiç giremeyeceksiniz diyorlar

Bu haberler çıktığından beri böyle bir sansürün olmayacağını düşünüyordum. Hala da öyle düşünüyorum.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet bütün siteler açılmış hemen stok yapalım ilerde lazım olacak

tuzak olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Çocukların ellerinde klavyeler, siteler açılmış giriyorlar... Bunu gören Revolution, baba bende neden açılmıyor, ben neden arşiv yapamıyorum diyor."

La bende neden açık değil harbiden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    "Çocukların ellerinde klavyeler, siteler açılmış giriyorlar... Bunu gören Revolution, baba bende neden açılmıyor, ben neden arşiv yapamıyorum diyor."

La bende neden açık değil harbiden
    Abi herkes neden olaya tek bir yönden bakıyor??

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hayret. Bendede açılıyo o tür siteler. En bombası açılıyo hemde. Ama ilginçtir şimdi niye açılıyo bu tür siteler. Hani kapanacaktı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Hayret. Bendede açılıyo o tür siteler. En bombası açılıyo hemde. Ama ilginçtir şimdi niye açılıyo bu tür siteler. Hani kapanacaktı ?
    erken seçim olacaktır belki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu uygulama sadece TTnet için geçerli diğerlerinde olmuyor ilginç ne yapmaya çalışıyorlar acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Aha açılıyo yeminle

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında hemen dalmasak iyi olurdu ya belki bir tuzak bu sitelere girenlerin ip'leri alcaklar onların interneti kökünden kesecekler. Oyuna gelmeyin, oyuna

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu arada hangi sitelerden bahsediyosunuz link atar mısınız bizde girek

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Aslında hemen dalmasak iyi olurdu ya belki bir tuzak bu sitelere girenlerin ip'leri alcaklar onların interneti kökünden kesecekler. Oyuna gelmeyin, oyuna
    Artık çok geç.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Vınn'dan giriyorum yasaklı siteler var hala

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    En bombası ne demek ya

Ben Anlamadım İnternete Hiç Mi Giremicez Yoksa Belirli Sitelere Mi?
    Belirli Sitelerse Turksportalıma Elleşmesinler Facebooku Napıyosanız Yapın

Del Piero_10 Misafir

Internete girememeye cidden ihtimal vermiyorsunuz değil mi? İsteyen yine eskisi gibi devam edecek, isteyen aileler filtreli paketlere geçebilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Internete girememeye cidden ihtimal vermiyorsunuz değil mi? İsteyen yine eskisi gibi devam edecek, isteyen aileler filtreli paketlere geçebilecek.
    Sürekli bu söyleniyor ama hala itiraz ediliyor, ben anlamadım. 22 Ağustos olsun da herkes rahatlasın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Haberlerin içeriğine bakmamıştım ama Cumhurbaşkanının "Kimse internete dokunamaz" diye bi açıklaması vardı.

Türkiye gittikçe ilerleyen bir ülke. Gittikçe diğer ülkelerin saygısını kazanan bir ülke. Böyle bir ilerleme aşamasındayken bu tip bir yasaklama gelmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Haberlerin içeriğine bakmamıştım ama Cumhurbaşkanının "Kimse internete dokunamaz" diye bi açıklaması vardı.
    o zaman internete dokunmasınlar da bizi DNS ayarlarına mecbur bırakmasınlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    o zaman internete dokunmasınlar da bizi DNS ayarlarına mecbur bırakmasınlar.
    Şu anda dokunan yok zaten. Adamlar dns ayalarlarınıda kaldırmış daha ne istiyorsunuz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beyler girmeyin tutuklarlar felan... Gerçekten çok komedi bir durum... Ülkemiz ne halde... Herşey üç beş herifin eline bakıyor...

Madem yasaklananacak kadar tehlikeliydi şimdi neden açıldı. Yok madem açıldı neden yasaklanacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yav dns ayarı yapsan ne yapmasan ne üç tane rakamı yazmayamı üşeniyosunuz
    ben youtube yasağına katılıyorum diğer siteleri bilmem
    pkklıların videoları gırla geziyo sitede
    şimdiki sistem güzel yasak sürsün isteyen dns ayarlarıyla girsin

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Beyler girmeyin tutuklarlar felan... Gerçekten çok komedi bir durum... Ülkemiz ne halde... Herşey üç beş herifin eline bakıyor...

Madem yasaklananacak kadar tehlikeliydi şimdi neden açıldı. Yok madem açıldı neden yasaklanacak?

sanki isteseker dns değiştirdikten sonra tutuklayamayacaklar

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri