Şampiyonlar Ligi Grup 1.Maçı
Futbolcularım maça harika motive olmuşlar gerçekten güzel maç oldu ve net bi skorla grup ilk maçımızı aldık
![]()
Şampiyonlar Ligi Grup 1.Maçı
Futbolcularım maça harika motive olmuşlar gerçekten güzel maç oldu ve net bi skorla grup ilk maçımızı aldık
![]()
5.Hafta
3 topumuz direkten döndü Hulk maçta sakatlandı ve altı hafta yok maçtan ziyade hulkun sakatlığı moralleri bozdu
![]()
Sakatlar ve cezalılar yüzünden neredeyse yedek denilecek bi takımla sivas maçına çıktık Twente maçı öncesi moral arıyoruz.
6.Hafta
Hulkun eksikliğinde Muhammed Demir bizi utandırmadı ve attığı gollerle takımımıza üç puanı kazandırdı.
![]()
Gayet iyi sonuçlar![]()
Şampiyonlar Ligi Grup 2.Maçı
Tarih saraçoğlunda tekrar yazılıyor vurulan şut gol oluyor gelen oluyor giden oluyor hatta 16 yaşındaki genç yıldız adayımız bile harika gol atıyor.
![]()
8.Hafta
Artık bu takımı tutamıyorum atmaya devam ediyorlar çıldırdılar fıttırdılar naptılar bilmiyorum
![]()
Real madride karşı sahamızda mücadele edeceğiz umarım iyi bi skor alırız bu ruyanın kötü bi skorla son bulmasını isemiyorum
![]()
ilk on dakika kaderimizi belirledi CR7 ilk dakkada bi asist yaptı ve alex penaltı yaptırdı 2-0 ondan sonra R.Madrid gibi bi takıma karşı oynamak zulümdü o yüzden böyle bi skor oluştu
![]()
Real sana da güzellik yapmaya başlamış abi.![]()
TariboWest
senin takım çıldırmış
Real Madrid'e atsana 3 tane kolaysabaşarılar... Ama GS'yi yenmesen iyiymiş
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
NAZARA GELDİK
Bu sezon çıktığı 13 maçta 22 gol atan yıldızımı üüç ay yok Allahtan Hulk iyileşti.
![]()
O o o ne hayvan regen oAllah sahibine bağışlasın
![]()
10.Hafta
Lemanın yokluğunda hiç de sıkıntı çekmedik Hulk da ikinci yarı yoruldu çıktı ama takım yine durmadı yapıcak bişi yok
![]()
Gelene gidene 7-8 atıyorsun. Hayırlı işler.![]()
TariboWest
malesef save almamış bende tekrar aynı maçı oynamak istemedim tatile gittim ama takım yine atmış yav
![]()
Real maçı için taktiğpimi değiştirdim umarım fayda sağlar 4-2-4 real eziyo gerçi her türlü eziyolar ya
![]()
real golünü attı ronaldo yine süper asist yaptı
hulkun kondüsyonu yerlerde ama yerine geçecek adam olmadığı için çıkarmayı düşünmüyorum
ölecekse de bumaçta ölsün![]()