Sayfa 491 / 896 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon
14,701 ile 14,730 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence Berk'te satın alma opsiyonu vardır..
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Orhan Şam, Emmanuel Emenike ve Serdar Kesimal’in ardından Sezer Öztürk de Fenerbahçemizde.

2009’dan bu yana Eskişehirspor forması giyen Sezer Öztürk’ün Kulübümüze transferi sırasında gösterdikleri samimiyet ve iyi niyet için Eskişehirspor’a teşekkür ediyor; milli futbolcunun Fenerbahçemizde büyük başarılara imza atmasını diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Fenerbahçe'nin iç piyasada ki transfer çalışmalarını beğeniyorum. Ligimizde oynayan iyi yerlileri aldılar genelde. Orhan Şam, Sezer,Serdar Kesimal üçüde çok iyi transfer. Birde Emenike var tabi Emenike'nin arkasına sabanı bağlasak tarlada çift çekecek güçte bir oyuncu. Kadrosu baya iyi oldu Fenerbahçe'nin.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bence Berk'te satın alma opsiyonu vardır..
    Aksine Berk'in verileceğine hiç ihtimal vermiyordum, zannetmiyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kulüp içinden bilgi,

sezer için abdülkadir bonservis‚berk kiralık + 2 mil 250 euro
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İyi alternatif, ligdeki kalite artıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bir tek önlibero transferi kaldı. Onu da 1-2 hafta içinde bitirirsek eşsiz bir transfer dönemi olacak bizim için.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bir tek önlibero transferi kaldı. Onu da 1-2 hafta içinde bitirirsek eşsiz bir transfer dönemi olacak bizim için.
    yobo'yu da unutmayalım.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Onu alınmış sayıyorum zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Fenerbahçe'li arkadaşlarım Sezer'den pek şey beklemeyin hayal kırıklığı yaşarsınız benim bu sezon yaşadığım gibi...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadro kalitesi gerçekten üst düzey oluyor , bir oyuncu sakat-cezalı-formsuz olduğunda onun yerini doldurabilecek aynı yine kaliteli oyuncular alındı.hayırlı olsun anlaşma iyi çok para verilmemiş , abdülkadir de kendisini geliştirseydi gelir oynardı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Yobo'nun alınmasını gereksiz görüyorum.
    Hem yaşı, hem bonservis bedelinin yüksek oluşu, hem de bu kadar yabancının içine bir tane daha yabancının eklenecek olması sıkıntıya sokar Fenerbahçe'yi... Çünkü orta alana büyük ihtimale gelecek yabancının da 11'de oynayacağını varsayarsak sıkıntı yaşar takım.

İç transferde Selçuk İnan dışında gerekli olabilecek oyuncuları kadrosuna kattı Fenerbahçe bu bakımdan yerinde ve çok başarılı oldu diyebiliriz.
    Şimdi dış transferde kaliteli bir ortasaha oyuncusu daha alınırsa işte o zaman tadından yenmez bu takım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aslında Sezer transferine gerek yoktu. Neden bu kadar ısrar edildi anlam veremedim. Yobo'nun alınması gerekir bana göre çünkü Şampiyonlar Ligi'nde onun tecrübesine ihtiyacımız var. Serdar Kesimal sırıtır şuanki haliyle.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'li arkadaşlarım Sezer'den pek şey beklemeyin hayal kırıklığı yaşarsınız benim bu sezon yaşadığım gibi...
    Sezer rotasyon için alındı, Eskişehir gibi beklentileri yüksek bir durumda olmayacak. Kendisi de iyi biliyor bunu, bence iyi bir yedek olacak, iyi katkı verecek yedek olacak. Orta sahayı güçlendirdik bu sene ilk defa.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sezer şimdi Alex'in mi,Emre'nin mi,Topuz'un mu yedeği kimin yedeği?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Sezer şimdi Alex'in mi,Emre'nin mi,Topuz'un mu yedeği kimin yedeği?
    3'nün de yokluğunda kullanılabilir olması sebebiyle transfer edildi zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bazı oyuncular vardır kendi oynar , bazı oyuncular vardır takım oynatır.
    Sezer Fenerbahçe'ye banko 11 oyuncusu olarak gelmediğinin, formayı almak için çok büyük mücadele edeceğinin farkında olarak burayı seçtiğini düşünüyorum. Eğer bu savaşı verirse sadece kendi değil Fenerbahçe kazanır. Onun için bizim ondan ne değil onun kendisinden ne beklediğinin farkında olması gerekecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Hayırlı olsun.Umarım beklenen katkıyı verir takımımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özer'i alternatif olarak düşünüyordu ama istediği verimi bir türlü alamıyordu ondan Aykut hoca. Özer'e bu sezon da son defa şans verecektir ama şimdi Özer yerine yedekte oturabilecek bir başka oyuncu da geldi.

Kimin yedeği olacağı sorusuna net cevap verilemez çünkü belli sistemde şu adamın yerine oynayacak demek doğru olmaz. Maç içerisinde, maçın gidişatına göre oyuna dahil olacağından görevi çıkan oyuncudan farklı olacaktır.

Orta sahada geçtiğimiz sezon, bazı maçlarda yedekten girecek oyuncu olmadığı için sıkıntı yaşanıyordu, Emre'nin çıkması gerektiğinde oyuna Selçuk giriyordu mesela. Bu tarz çoğu maçta orta sahayı rahatlatacak değişiklikler yapılamadığını gördük.

Bu açıdan baktığımızda olumlu bir transfer, şimdi tek beklediğimiz defansif özellikleri daha ön planda olan bir orta saha oyuncusu. Acele etmeye gerek yok, en faydalı olabilecek oyuncuda ısrar edilmeli ve o eksik de kapatılmalı, bol alternatifli, kaliteli bir kadro ile yeni sezona gireriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

al ahly niang'a talip olmuş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sezer devre arası Beşiktaş'a gideceği zaman ben oraya gitsem 11de başlarım. Guti'yide keserim diyodu. Sezer yedek kalmak için değil 11 oynamak için giderim diyodu hep. Bakalım ben hiç öyle olacağını sanmıyorum. Hele ki Emre'nin yerinde felan oynatılmaya çalışılırsa büyük felaket olur Fenerbahçe açısından. Artık bu saatten sonra Oğuz Çetin sayesinde Sezer'ide milli takımda görürüz işte...
    I'm back...

23. Default

Artık geriye bir tek ön libero transferi kaldı transferi tamamlamamız için Yobo ile anlaşıldığını sayarsak . 15-16 Temmuz'da Standard ve Anderletch'le Brüksel Kupası hazırlık maçları var umarım ön libero ve Yobo net olarak kampa yetişir .

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sezer devre arası Beşiktaş'a gideceği zaman ben oraya gitsem 11de başlarım. Guti'yide keserim diyodu. Sezer yedek kalmak için değil 11 oynamak için giderim diyodu hep. Bakalım ben hiç öyle olacağını sanmıyorum. Hele ki Emre'nin yerinde felan oynatılmaya çalışılırsa büyük felaket olur Fenerbahçe açısından. Artık bu saatten sonra Oğuz Çetin sayesinde Sezer'ide milli takımda görürüz işte...
    Sezer yedek kalacağını biliyor emin olabilirsin.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sezer nedense bana huysuzluk çıkaracakmış ve disiplinsiz davranışlar yapacakmış gibi geliyor. İçimde öyle bir düşünce var... İnşallah yanılırımda o kadar parayı boşa saymış olmayız...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tuncay'ı opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralıyormuşuz. wolfsburg ile anlaşılmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi bir alternatif olur Tuncay da, takımda görmek isterim. Takımdan hazırlık kampından sonra gönderilecek oyuncular da olabilir, şu anda saymadım ama 25'i geçti herhalde kadro.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tuncay'ın gelmesine sevindim. Kanatlarda alternatif bir Türk futbolcusunun olması çok iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Sezer Öztürk'te hayırlı olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

peki sezer ile özer'i kıyasla desem hocam?

Mesaj Yetkileri