Bence Berk'te satın alma opsiyonu vardır..
I'm back...
Orhan Şam, Emmanuel Emenike ve Serdar Kesimal’in ardından Sezer Öztürk de Fenerbahçemizde.
2009’dan bu yana Eskişehirspor forması giyen Sezer Öztürk’ün Kulübümüze transferi sırasında gösterdikleri samimiyet ve iyi niyet için Eskişehirspor’a teşekkür ediyor; milli futbolcunun Fenerbahçemizde büyük başarılara imza atmasını diliyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
(/s)
Fenerbahçe'nin iç piyasada ki transfer çalışmalarını beğeniyorum. Ligimizde oynayan iyi yerlileri aldılar genelde. Orhan Şam, Sezer,Serdar Kesimal üçüde çok iyi transfer. Birde Emenike var tabi Emenike'nin arkasına sabanı bağlasak tarlada çift çekecek güçte bir oyuncu. Kadrosu baya iyi oldu Fenerbahçe'nin.
kulüp içinden bilgi,
sezer için abdülkadir bonservis‚berk kiralık + 2 mil 250 euro
(/s)
İyi alternatif, ligdeki kalite artıyor.
Bir tek önlibero transferi kaldı. Onu da 1-2 hafta içinde bitirirsek eşsiz bir transfer dönemi olacak bizim için.
Onu alınmış sayıyorum zaten![]()
Fenerbahçe'li arkadaşlarım Sezer'den pek şey beklemeyin hayal kırıklığı yaşarsınız benim bu sezon yaşadığım gibi...
I'm back...
Kadro kalitesi gerçekten üst düzey oluyor , bir oyuncu sakat-cezalı-formsuz olduğunda onun yerini doldurabilecek aynı yine kaliteli oyuncular alındı.hayırlı olsun anlaşma iyi çok para verilmemiş , abdülkadir de kendisini geliştirseydi gelir oynardı zaten
Ben Yobo'nun alınmasını gereksiz görüyorum.
Hem yaşı, hem bonservis bedelinin yüksek oluşu, hem de bu kadar yabancının içine bir tane daha yabancının eklenecek olması sıkıntıya sokar Fenerbahçe'yi... Çünkü orta alana büyük ihtimale gelecek yabancının da 11'de oynayacağını varsayarsak sıkıntı yaşar takım.
İç transferde Selçuk İnan dışında gerekli olabilecek oyuncuları kadrosuna kattı Fenerbahçe bu bakımdan yerinde ve çok başarılı oldu diyebiliriz.
Şimdi dış transferde kaliteli bir ortasaha oyuncusu daha alınırsa işte o zaman tadından yenmez bu takım.
...
Aslında Sezer transferine gerek yoktu. Neden bu kadar ısrar edildi anlam veremedim. Yobo'nun alınması gerekir bana göre çünkü Şampiyonlar Ligi'nde onun tecrübesine ihtiyacımız var. Serdar Kesimal sırıtır şuanki haliyle.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sezer şimdi Alex'in mi,Emre'nin mi,Topuz'un mu yedeği kimin yedeği?
Bazı oyuncular vardır kendi oynar , bazı oyuncular vardır takım oynatır.
Sezer Fenerbahçe'ye banko 11 oyuncusu olarak gelmediğinin, formayı almak için çok büyük mücadele edeceğinin farkında olarak burayı seçtiğini düşünüyorum. Eğer bu savaşı verirse sadece kendi değil Fenerbahçe kazanır. Onun için bizim ondan ne değil onun kendisinden ne beklediğinin farkında olması gerekecek.
...
Hayırlı olsun.Umarım beklenen katkıyı verir takımımıza.
Özer'i alternatif olarak düşünüyordu ama istediği verimi bir türlü alamıyordu ondan Aykut hoca. Özer'e bu sezon da son defa şans verecektir ama şimdi Özer yerine yedekte oturabilecek bir başka oyuncu da geldi.
Kimin yedeği olacağı sorusuna net cevap verilemez çünkü belli sistemde şu adamın yerine oynayacak demek doğru olmaz. Maç içerisinde, maçın gidişatına göre oyuna dahil olacağından görevi çıkan oyuncudan farklı olacaktır.
Orta sahada geçtiğimiz sezon, bazı maçlarda yedekten girecek oyuncu olmadığı için sıkıntı yaşanıyordu, Emre'nin çıkması gerektiğinde oyuna Selçuk giriyordu mesela. Bu tarz çoğu maçta orta sahayı rahatlatacak değişiklikler yapılamadığını gördük.
Bu açıdan baktığımızda olumlu bir transfer, şimdi tek beklediğimiz defansif özellikleri daha ön planda olan bir orta saha oyuncusu. Acele etmeye gerek yok, en faydalı olabilecek oyuncuda ısrar edilmeli ve o eksik de kapatılmalı, bol alternatifli, kaliteli bir kadro ile yeni sezona gireriz.
al ahly niang'a talip olmuş.
(/s)
Sezer devre arası Beşiktaş'a gideceği zaman ben oraya gitsem 11de başlarım. Guti'yide keserim diyodu. Sezer yedek kalmak için değil 11 oynamak için giderim diyodu hep. Bakalım ben hiç öyle olacağını sanmıyorum. Hele ki Emre'nin yerinde felan oynatılmaya çalışılırsa büyük felaket olur Fenerbahçe açısından. Artık bu saatten sonra Oğuz Çetin sayesinde Sezer'ide milli takımda görürüz işte...
I'm back...
Artık geriye bir tek ön libero transferi kaldı transferi tamamlamamız için Yobo ile anlaşıldığını sayarsak . 15-16 Temmuz'da Standard ve Anderletch'le Brüksel Kupası hazırlık maçları var umarım ön libero ve Yobo net olarak kampa yetişir .
Sezer nedense bana huysuzluk çıkaracakmış ve disiplinsiz davranışlar yapacakmış gibi geliyor. İçimde öyle bir düşünce var... İnşallah yanılırımda o kadar parayı boşa saymış olmayız...
tuncay'ı opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralıyormuşuz. wolfsburg ile anlaşılmış.
(/s)
İyi bir alternatif olur Tuncay da, takımda görmek isterim. Takımdan hazırlık kampından sonra gönderilecek oyuncular da olabilir, şu anda saymadım ama 25'i geçti herhalde kadro.
Tuncay'ın gelmesine sevindim. Kanatlarda alternatif bir Türk futbolcusunun olması çok iyi.
Sezer Öztürk'te hayırlı olsun.