Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın menajeri Harry Redknapp, Chelsea'nin, Luka Modriç için yaptığı 22 milyon sterlinlik teklifi "komik" buldu. Redknapp, Modriç'in satılık olmadığını yineledi.
Orta sahasını yaratıcı bir futbolcu ile takviye etmek isteyen Chelsea, ilk resmi teklifi, Tottenhamlı Luka Modriç için yaptı.
Maviler, Hırvat orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için 22 milyon sterlin önerdi. Ancak bu teklif Tottenham Menajeri Harry Redknapp'ın hiç de ilgisini çekmedi. Dahası deneyimli menajer, teklifi "komik" olarak nitelendirdi.
Modriç'in gelecek planlarında çok önemli bir yer tuttuğunun altını çizen Redknapp; "Luka satılık değil. 22 milyon sterlinlik teklif ise gerçekten komik. Luka'nın tek bir kramponu bile etmeyecek futbolcular için, bugünlerde kapı 20 milyon sterlinden açılıyor" diye konuştu.
Modriç'in menajeri de, Tottenham'ın oyuncuyu elden çıkarmak istemediğini; bununla birlikte, 22 milyon sterlinden çok daha yüksek bir teklif gelmesi halinde, kulübün görüşmelerde bulunabileceğini ifade etti. Genç futbolcu Tottenham'a, 2006 yılında 16.6 milyon sterlin karşılığında Dinamo Zagreb takımından transfer olmuştu.




Alıntılı Yanıtla
