1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Ben Arda'yı Modriç'e tercih ederim ve daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Toplam 77 maç 8 gol.Neredeyse 10 maçta 1 gol.Hakikaten çift yönlüymüş.
    Arda'da Türkiye liginde 7 maçta 1 gollük bir ortalamayla oynuyor bulduğum bilgilere göre. İngiltere liginin gücüne göre kıyaslamayı sen yaparsın artık.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Arda'da Türkiye liginde 7 maçta 1 gollük bir ortalamayla oynuyor bulduğum bilgilere göre. İngiltere liginin gücüne göre kıyaslamayı sen yaparsın artık.
    Bu konuda silinen 16 tane mesaj var.Silinmeden okudunuz mu bilmiyorum.Ama okumadıysan benim bu tartışmalarda geçen ve hak verdiğim önemli bir husus var; kendi değerlerimize çoğu zaman hak ettiği değeri vermememiz.Ben zaten Modric'in abartıldığını düşünen biriyim.Bu bilgileri nerden buldunuz bilmiyorum ama bende araştırdığım ve sizinkiyle epey farklı olan bilgilerini paylaşayım;

Ki Galatasaray'ın geçirdiği başarısız yılları göz önünde bulundurduğumuzda Arda'nın performansı daha iyi çıkıyor ortaya.Artı Milli Takım performansını da hepimiz biliyoruz zaten.Modric'e yapılan teklif azdır çokdur, ona birşey diyemem, klübünün izleyeceği transfer politikasına bağlı.Komik olan bir başka durumda Redknapp'ın 22M Sterlinlik teklifi komik bulması.Belki çok yüksek bir rakam değil ama komik diye itham edecek kadarda az değil.Bahsi geçen klüp Chelsea olunca ikinci bir Torres vakası olur mu diye yokluyor Harry aklınca.Yine diyorum ki Arda'yı Modric'e tercih ederim ve daha iyi bir oyuncu.

2003-2008..............Dinamo Zagreb................98 maç 29 gol

Buda Modric'e 16 M Sterlin ödemelerine neden olan Zagreb istatistikleri.Hırvatistan ligi ile Süper Lig'in kıyaslamasını da sen yaparsın artık...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri