1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2012-2013 SEZONU FORMALARI DA HAZIR

Eski başkan Adnan Polat geçen bir yerde konuşmuş. Ben nerede olduğunu bilmiyorum, ne konuştuğunu da duymadım. Ancak formalar ile ilgili söylediği bir söz hemen ulaştı tabi ki bana. Adnan Polat Nike'ın 2011-2012 ve 2012-2013 sezonu formalarının hazırlandığını söylemiş. Kısacası 2 sezon sonrasının formaları şimdiden belliymiş.

Adnan Polat bu haberi geçtiğimiz gün paylaşmış. Okan 28 Mayıs günü Nike Hollanda Fabrikasına yaptığı geziden sonra bana bu bilgiyi iletmişti. Nike fabrikasını gezdiren yetkili Okan'a 2 senelik formalarınız şimdiden hazır demiş. Örtüşen 2 bilgi var, biri Nike ile anlaşma sağlandığı zaman başkanlık koltuğunda oturan Adnan Polat, diğeri ise formaları üreten fabrikanın yetkilisi. Kısacası kesin bir bilgi diyebiliriz.

Şunu da söyleyelim, karışmasın; Önümüzdeki sezon giyeceğimiz formaları 2012-2013 sezonunda da giymeyeceğiz. Yeni formalar çıkacak. Fakat tasarımları şimdiden yapılmış. "Eski kalıp kullanmışlar ama" demeyin, Nike önündeki 2-3 sezon için kalıpları çoktan hazır etmiştir, sadece yeni gelecek bir kumaş teknolojisi varsa tasarıma bunu üretim aşamasında sonradan eklerler. Eski kalıp telaşı olmasın.

Ayrıca olur da bu formaları öğrenirsek paylaşım yapmayız. Şubat-Mart beklenir şimdiden yazayım. Tepedeki resim sevgili dostum Erdinç Çelik'e aittir.

galatasarayformalari.blogspot.com
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben H.Balta'nın eski formunu bulacağına inanıyorum.Bu sene berbat oynadı(kim iyi oynadı ki?) tamam ama ilk geldiği zamanlarda ki oyuncu farklı birimiydi onu soruyorum.Açıkçası Çağlar'a hiç mi hiç güvenmiyorum.Balta kendine gelirse o formayı ondan kapamazlar bence.

Mesaj Yetkileri