ikisi de böylesine kaliteli oyuncularla kurulmuş bir takımda ilk 11 oynamayı hak etmiyor![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bence hocam çağlar daha iyi genç savaşçı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012-2013 SEZONU FORMALARI DA HAZIR
Eski başkan Adnan Polat geçen bir yerde konuşmuş. Ben nerede olduğunu bilmiyorum, ne konuştuğunu da duymadım. Ancak formalar ile ilgili söylediği bir söz hemen ulaştı tabi ki bana. Adnan Polat Nike'ın 2011-2012 ve 2012-2013 sezonu formalarının hazırlandığını söylemiş. Kısacası 2 sezon sonrasının formaları şimdiden belliymiş.
Adnan Polat bu haberi geçtiğimiz gün paylaşmış. Okan 28 Mayıs günü Nike Hollanda Fabrikasına yaptığı geziden sonra bana bu bilgiyi iletmişti. Nike fabrikasını gezdiren yetkili Okan'a 2 senelik formalarınız şimdiden hazır demiş. Örtüşen 2 bilgi var, biri Nike ile anlaşma sağlandığı zaman başkanlık koltuğunda oturan Adnan Polat, diğeri ise formaları üreten fabrikanın yetkilisi. Kısacası kesin bir bilgi diyebiliriz.
Şunu da söyleyelim, karışmasın; Önümüzdeki sezon giyeceğimiz formaları 2012-2013 sezonunda da giymeyeceğiz. Yeni formalar çıkacak. Fakat tasarımları şimdiden yapılmış. "Eski kalıp kullanmışlar ama" demeyin, Nike önündeki 2-3 sezon için kalıpları çoktan hazır etmiştir, sadece yeni gelecek bir kumaş teknolojisi varsa tasarıma bunu üretim aşamasında sonradan eklerler. Eski kalıp telaşı olmasın.
Ayrıca olur da bu formaları öğrenirsek paylaşım yapmayız. Şubat-Mart beklenir şimdiden yazayım. Tepedeki resim sevgili dostum Erdinç Çelik'e aittir.
galatasarayformalari.blogspot.com
Screw you guys, I'm goin' home
Ben H.Balta'nın eski formunu bulacağına inanıyorum.Bu sene berbat oynadı(kim iyi oynadı ki?) tamam ama ilk geldiği zamanlarda ki oyuncu farklı birimiydi onu soruyorum.Açıkçası Çağlar'a hiç mi hiç güvenmiyorum.Balta kendine gelirse o formayı ondan kapamazlar bence.
Adam gibi kendine bakmadıgı sürece olmaz. Hakan Balta2nın profesyonellik noktasında eksikleri var. Hiçbir zaman bir Ergün Penbe olamaz.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
150 milyon dolar borç almak için 850 milyon dolar teminat göstermek,
uzun vadeli krediler aldık diyip alınan kredilerin %75'nin 2 yıl vadeli olması,
Superlig Yayın Hakkı, Türk Telekom Arena İsim Hakkı, Forma Sponsorluğu, Forma Reklam Hakları ve yaklaşık 3 Sezonluk Bilet Gelirlerimiz dahil hemen hemen tüm gelirlerimiz bankalara temlik edilmiş durumdaymış.
İl müdürlüğü TT Arena'dan 300 koltuğa sahipmiş VIP, bunun minimum zararı yıllık 3 milyon dolar, reklam gelirlerindende pay alacaklarmış, onun da zararı yıllık 4 milyon dolar. Mecidiyeköy'de neredeyse mülkiyet hakkı varken, şimdi sadece kullanım hakkımız varmış Aslantepe'de.
Adnan Polat mali açıdan da kulübü batırmışsın, yazıklar olsun. Sabah sabah sinirlerim zıpladı, detaylı olarak merak edenler varsa mali verileri;
http://www.galatasaray.org/i/files/g...%20Butcesi.pdf
Şu bütçeyi gördükten sonra Adnan Polat'a olan saygımı yitirdim. Mali anlamda yine iyi işler yaptı diyorduk ama resmen batırmış kulübü. 150 milyonluk borca 850 milyonluk teminat nedir arkadaş. Ya da il müdürlüğüne havadan yıllık 7 milyon €. Kredilerin hepsi 2 yıllık, Seyrantepe Arazisi'ndeki mülkiyet hakkı yerine sadece TTArena kullanım hakkı alınması ayrı bi saçmalık.
Sabri Sarıoğlu baba oldu
Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun mutlu günü!
19 Haziran 2011 Pazar - 23:14
Sporx.com
Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu baba oldu. Sabri Sarıoğlu ve Yağmur Sarıoğlu çiftinin bir erkek çocuğu dünyaya geldi.cu Sabri Sarıoğlu'nun mutlu günü!
Galatasaray kulübü de oyuncusu Sabri'yi resmi sitesinden yayınladığı şu mesaj ile tebrik etti:
"Sabri ve Yağmur Sarıoğlu çiftini tebrik ediyor; hayata gözlerini yeni açan Sarp Sarıoğlu'na ailesiyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz."
Galatasaray Spor Kulübü
ister fonsuz ister fonlan,
pc başındayız atlet donlan.
ne bekliyosun gelsene lan,
sarı çocuk diego forlan
üşüyoruz forlan reis![]()
ister fonsuz ister fonlan,
pc başındayız atlet donlan.
ne bekliyosun gelsene lan,
sarı çocuk diego forlan
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Aynı ekranı mı kullanıyorsunuz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Saçları siyaha boyayın aynı bizim Ujfalusi
![]()
Real Madrid'in rakibi Galatasaray
İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid'in her sezon öncesinde oynadığı Bernabeu Turnuvası'nda Galatasaray ile karşılaşacağını yazdı.
22 Haziran 2011 Çarşamba - 12:27
AA
Santiago Bernabeu Stadı'nda 24 Ağustos'ta yapılacak maç için ilk olarak Schalke 04, daha sonra Beşiktaş ile görüşen Real Madrid, bu iki takımın Avrupa ligi maçlarından dolayı başka bir rakip aramak zorunda kalmıştı.
İspanyol gazetesi, Real Madrid'in sonunda aradığı rakibi bulduğunu ve Galatasaray ile karşılaşacağını bildirdi.
Real Madrid kulübü ise maçla ilgili resmi açıklamasını henüz yapmadı.
Buraya gelselerdi iyiydi![]()
Hazırlık maçı demişken İnterle ve bitane daha adını unuttuğum iyi bir takımla maç yapacakmışız. Biri burda biri Almanya'da. Temmuzda
Buldum o haberi
HAZIRLIK MACLARI
24 Temmuz: GALATASARAY SK - FC Inter Milan (Dortmund Westfalen Stadi)
28 Temmuz: GALATASARAY SK - FC Liverpool (Türk Telekom Arena)
Kaynak: Sabah Gazetesi - Bülent Timurlenk
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Liverpool hariç hangi takım olsa giderdim maça![]()
Ronaldo ile Galatasaray tanışmış olurArda ile Ronaldo aynı anda oynarsa güzel maç olabilir
Galatasaray kombinede hedef belirledi
Transfer gündemini yoğun bir şekilde yaşayan Galatasaray'da, kombinelerin satışa çıkacağı tarih ve hedeflenen satış rakamı açıklandı.
22 Haziran 2011 Çarşamba - 15:37
AA
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Genel Müdürü Ebru Köksal, kombine kartlarının satışlarına 1 Temmuz tarihinden itibaren başlamayı hedeflediklerini belirterek, ''Hedefimiz 30 bin kombine. 19 bin kadarı zaten satılmıştı, 11 binin de bir hafta içinde tüketeceğimi düşünüyorum'' dedi.
Ebru Köksal, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, yeni sezon kombinelerini bir yıllık olarak satacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
''Kombine satışlarına 1 Temmuz'da başlamayı hedefliyoruz. Zaten VIP satışlarını hiçbir zaman durdurmamıştık. Bunlar bir yandan devam ediyordu. Kombine satışları için satış ofisimizi stada kurduk. Bu sefer kombineleri 1 yıllık satıyoruz. Şu an arayan soran çok fazla kişi var. Facebook'ta bir sayfa açtık, bir günde bin kişi kaydoldu. Hedefimiz 30 bin kombine. 19 bin kadarı zaten satılmıştı, 11 binin de bir hafta içinde tükeneceğini düşünüyorum. Çünkü çok güzel bir sezon bizi bekliyor. Avrupa'da olmamamızı da özel maçlarla telafi etmeye çalışıyoruz. 2-3 tane çok yüksek reytingli, Avrupa'nın çok iyi kulüpleriyle dostluk maçlarıyla sezona başlayacağız. Bu da eminim ki heyecanı artıracaktır. Bu maçların tamamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da olmayabilir. Yurt dışında da olabilir.''
Ebru Köksal, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki eksikliklerle ilgili bilgi vererek, ''Bu yaz yapacağımız iyileştirme çalışmalarını birkaç başlık altında topladık. Yönetim kurulumuz tarafından yaklaşık 750 bin liralık bir bütçe onaylandı. Tüm eksiklikler açılış tarihine kadar tamamlanmış olacak'' ifadesini kullandı.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da farklı organizasyonlar da gerçekleştireceklerini anlatan Köksal, ''Statta pazarlanabilir çok güzel alanlarımız var. Biz bugün CNR'a, TÜYAP'a, otel ve balo salonlarına da alternatifiz. Bir küçük düğün bile yaptık. Bunların da pazarlama çalışmaları bir yandan devam ediyor. Çok keyifli ve çok değişik bir ortam yaratabiliyoruz'' dedi.
Geçtiğimiz günlerde İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen Stadium Business Awards organizasyonunda ''Yılın Yöneticisi'' seçilen Ebru Köksal, ödülü almanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, ''Avrupa Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiğim zaman da 'yönetim kurulunda topuk sesleri' diye bir yorum olmuştu. Tüm kadınlar adına da böyle bir konumda olduğum için çok memnunum. Ve bu sektörde hakikaten çok az üst düzey kadın temsilci var. Aslında önümüz açık, fırsatlar eşit. Kadınlar istediği takdirde, mutlaka erkekler o yolu kadınlara açıyor'' değerlendirmesinde bulundu.
Kombineler 1 Temmuz'da satışa çıkıyor
Galatasaray'ın yeni mabedi Türk Telekom Arena'nın zemini değişiyor. Öte yandan TT Arena'nın kombineleri de 1 Temmuz'da satışa çıkacak.
23 Haziran 2011 Perşembe - 10:01
Webaslan.com
![]()
Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın zemini değişiyor. 19 Mayıs'ta düzenlenen törenlerde zarar gören ve 8 Temmuz'da ev sahipliğini yapacağı Bon Jovi konseri sonrası akıbeti meçhul olan saha zemini, Süper Lig maçları öncesi yenilenecek.
Stadium Business Awards organizasyonunda ''Yılın Yöneticisi'' seçilen Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Ebru Köksal konu hakkında detaylı açıklama yaptı.
Köksal, "Biz gerek çimi değiştirerek, gerek bakımını yaparak zemini ilk maça hazır hale getiriceğiz. Kimsenin bu konuda bir kuşkusu olmasın. Bir de bizim çimimiz özellikle serilerek oynanabilen bir çim. Yani 2 gün önce serilse bile üstünde maç oynanabilir hale geliyor. Ondan sonra 2 haftalık aralarda köklerinin salması, alt katmanlara yerleşmesi temin ediliyor" dedi. Bu arada Galatasaray'ın yeni sezon kombineleri 1 Temmuz'da satışa çıkacak.
Ebru Köksal, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki eksikliklerle ilgili bilgi vererek, "Bu yaz yapacağımız iyileştirme çalışmalarını birkaç başlık altında topladık. Yönetim kurulumuz tarafından yaklaşık 750 bin liralık bir bütçe onaylandı. Tüm eksiklikler açılış tarihine kadar tamamlanmış olacak" ifadesini kullandı.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da farklı organizasyonlar da gerçekleştireceklerini anlatan Köksal, "Statta pazarlanabilir çok güzel alanlarımız var. Biz bugün CNR'a, TÜYAP'a, otel ve balo salonlarına da alternatifiz. Bir küçük düğün bile yaptık. Bunların da pazarlama çalışmaları bir yandan devam ediyor. Çok keyifli ve çok değişik bir ortam yaratabiliyoruz" dedi.
KOMBİNE FİYATLARI...
Öte yandan Galatasaray'da yeni sezon kombine kartların fiyatları belli oldu. Buna göre, en ucuz sezonluk bilet, Pegasus ve güney tribününün 4. katları olacak ve 700 TL'ye satılacak.
En yüksek kombine fiyatı ise 5 bin TL'yle doğu tribününün 1. katının orta kısmına ait. GS Bonus Kart sahipleri, biletlere yüzde 10 indirimle sahip olacaklar. Aynı zamanda belirli tribünlerde yüzde 50 öğrenci indirimi de uygulanacak.
Sarı-Kırmızılılar'ın kombine kartları ne zaman satışa çıkaracakları ise henüz belli değil. Yönetimin, yapılacak yıldız transferinin ardından biletleri satışa sunması bekleniyor.
22 Haziran 2011 Çarşamba
TOTTENHAM ÖRNEĞİ
Konu bizi de alakadar ettiği için yazıyorum, yoksa Galatasaray ile ilgili değil. Tottenham'ın yeni sezon formaları geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtıldı, ilk defa Ağustos'un 13'ünde EPL'nin ilk haftasında giyilecek. Ancak satışa 14 Eylül'de çıkacakmış. Deplasman formaları ve 3rd formaları da aynı şekilde, birer-birbuçukar ay aralarla taraftara satılmaya başlanacakmış.
Yazmamın sebebine gelirsek. Galatasaray'ın bu Eylül'de formalarını satışa çıkartma meselesi biraz saçma gelmişti. Recep'in istihbarat bu yönde olsa da garip işte... Ancak dünyada varmış örnekleri. Hani tanıtıldıktan bir kaç gün sonra satışa çıkartılanları biliyordum, ancak tanıtım, kullanım ve satışın 1'er ay arayla olması da mümkünmüş. Tottenham örneği iyi oldu gece gece. Kaynak footballove 'ın reyizi Koray.
20 Haziran 2011 Pazartesi
U17 MAÇINDAKİ FORMA.
Yeni gelen transferimiz Tomas Ujfalusi'nin sağlık kontrolü sırasında giydiği tişörtü geçtiğimiz günlerde U17 takımımızın maçında görmüştük. Orada takımımız maçlara bu tişörtü forma yaparak çıkmıştı. Burada dikkat edilmesi gereken detay detay armanın dikişli olması ve kalitesi.
Birkez daha yazalım; Bu fotoğraftaki forma bizim gelecek sezon formalarımızdan biri değil. Yeni sezon formaları çıkana kadar giyeceğimiz geçiş dönemi formamız. Bizim formalarımız dünya kalitesinde ve özel tasarıma sahip olacak. Türkiye'de kulüp bazında bir tek Galatasaray'a özel Nike formaları yapıldı. Trabzonspor-Eskişehir-Belediye gibi takımlar Türkiye Nike'tan katalog formaları giymeye devam edecekler.
Hoşgeldin Nike.
http://galatasarayformalari.blogspot.com
Formaların Eylül'de çıkması saçmalık bence.
G.Saray yönetiminden ret kararı
Galatasaray yönetiminden Thomas Kurth ve Esteve Calzada'yla ilgili ret kararı çıktı.
23 Haziran 2011 Perşembe - 21:46
DHA
Galatasaray'da Futbol A.Ş'nin yeniden yapılandırılması amacıyla yönetici Adnan Öztürk tarafından göreve getirilmesi planlanan Thomas Kurth ile Esteve Calzada'ya, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında ret kararı çıktı.
Sarı-kırmızılı yöneticiler, Thomas Kurth ile Esteve Calzada'nın göreve getirilmesinin, futbol şubesinin şimdiki yapısının derlenip düzenlendikten sonra daha uygun olacağı görüşünü savunarak, Kurt ve Calzada'nın şu an göreve getirilmesinin zamanı olmadığına karar verdi.
Öte yandan Türk Telekom Arena'nın zemininin, 8 Temmuz'da gerçekleştirilecek Bon Jovi konserinden sonra yeniden yapılacağı açıklandı
Degisik kararlar cikiyor.
Bu kararı beğenmedim.
D onumuz bile yırtıldı sana gel demekten
R esmen vazgeçtik mustafa pektemekten
O ğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten
G el kurtar bizi karakobra duası etmekten
B ir saat içinde inmezsen lanet olası jetten
A t arabasıyla alacağız seni stamford bridge'den
--
Paylaşılmıştır büyük ihtimalle ama olsun.![]()
Şu şiiri okuduktan sonra her seferinde lay lay lay lay lay lay laaaayyy ooo Drogba diye tezahurata başlıyorum yav![]()