Arsenal kötü olmuş ligi alarak moral bulmuşsun yine bomba transferlerle bu sefer daha da yaklaşabiliriz...
Arsenal kötü olmuş ligi alarak moral bulmuşsun yine bomba transferlerle bu sefer daha da yaklaşabiliriz...
Transferler
![]()
Kadro
![]()
Ronaldinho, Michel Bastos, Hamit Altıntop, Yury Zhirkov ve Volkan Demirel'in yüksek maaşlarından kurtulduk. Bu 5 oyuncuyu satmakla sadece 1 yılda 25.250.000 € kar elde ettik. Bu oyuncuların en az 2 yıllık sözleşmeleri vardı. Bu da takımı 3 yılda 75.000.000 € gibi bir rakamdan kurtarmış oldu. Takımda yüksek ücret alan bir Gervinho kaldı. O nu da ŞL için satmadım. Şu anda 4.800.000 € alıyor...
TariboWest
İnan çok pahalıya patlamış abi.
Bu seneden itibaren hedefimiz ŞL Şampiyonluğu değil. Çünkü 3 sezonda hırsıma yenildiğim için kulübü batırmaktan zor kurtuldum. Zaten her sene çeyrek,yarı final görürsek o kupa eninde sonunda gelecek. Bu saatten itibaren finansı geliştirmeye ve tesisleşmeye önem vereceğim. Genç tesisleri en yüksek seviyeye çıkaracağım. Böylece hem amacım olmuş olacak hem de kariyer uzun sürecek. Herşeyde bir hayır vardır boşuna dememişler. Bu oyuncular bana pahalıya patladı ama onların sayesinde kariyer uzun sürecek inşallah.![]()
TariboWest
Finans seni zorlamış biraz ama yeni transferlerinde gayet kaliteli ve iş yaparlar her iki kulvardada
İnşallah düzelir finans.![]()
Kadro her zamanki gibi çok iyi , yüksek maaşlı topçulardan kurtulmamız dahada iyi oldu. Asıl başarı bu sene gelecek bence![]()
Zaten ŞL şampiyonu olmak için adam gibi bir bütçeye gerek var..Doğru bir politikan var
Arsenal'i iyiki kabul etmemişsinDaha yapılacak çok iş var
Bursa dağılmış yav![]()
ohh ümitim bi gün bakmadık 4.sezona gelmişin
fener 3 atıyor 3 maçtır![]()
![]()
STSL 4. Hafta
![]()
STSL 5. Hafta
![]()
STSL 6. Hafta
![]()
STSL 7. Hafta
![]()
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maç
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç
Büyük hayal kırıklığına uğradım gerçekten. Bu kadro ile büyük takımlara kafa tutamayacağımız belli oldu. Gruptan çıkarsak 1. turda Real, Barca, Manu, Chelsea gibi takımlarla inşallah karşılaşmayız.
![]()
Last edited by GeorgeWeah : 19.Haziran.2011 at 03:19
TariboWest
Olsun abi kafama takma. Gidişat iyi.i Transferlerde gidenleri aratmaz gibi ama Selçuk'un görevi ne ?
Barça maçı çok kötü olmuş abi.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Barça maçı kötü olmuş onun dışında iyiyiz...
Hoba başarılar milli takımda![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Artık Türk futbolu senin ellerinde abi.Baskı da bir o kadar artmıştır.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.