Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Oynadığınız en sıkıcı lig?

Default Oynadığınız en sıkıcı lig?

FM'de aslında herkes farklı ligleri dener sever ama illa ki boş yere yapılan liglerde vardır.Evet bu olmasada olurmuş,gereksiz,hiç bir özelliği yok dediğimiz ligleri söyleyelim.

Bence Avustralya ligi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fmde bence gereksiz lig diye bir şey olamaz, dünyadaki bütün ligler var olmalı.

avustralyadaki yaşayan biri için geçerli mi sizce bu?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    FM'de aslında herkes farklı ligleri dener sever ama illa ki boş yere yapılan liglerde vardır.Evet bu olmasada olurmuş,gereksiz,hiç bir özelliği yok dediğimiz ligleri söyleyelim.

Bence Avustralya ligi.
    Sen Avustralya'da yaşasaydın ve o ligi çok iyi tanısaydın ne olacaktı ? Aksine ben de Dünya üzerindeki tüm liglerin olması taraftarıyım. Herkes seçip oynuyor zaten. Dilemediğini seçme.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

FM'de gereksiz lig yok üstelik düşünürseniz xml (dbc) dosyaları ile lig eklenebilme özelliğinden sonra bazı gruplar tüm ligleri yaratma girişimlerine girdi ancak hiç kimse 209 ülke ile oynamayı editör sistemindeki hatalardan dolayı başaramadı.

Mesela ben son oyunumda 69 ülke 169 lig açtım ve bu liglerin bazıları olmasa da olur denilebilecek ligler ama yine de insan lig açtıkça açası geliyor. Ki gürcistan dosyası uyumsuz çıkınca diğer dosyalarla, o ligi açamadım yine de insan üzülüyor o durumda bile...

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Sen Avustralya'da yaşasaydın ve o ligi çok iyi tanısaydın ne olacaktı ? Aksine ben de Dünya üzerindeki tüm liglerin olması taraftarıyım. Herkes seçip oynuyor zaten. Dilemediğini seçme.

Aynen böyle düşünüyorum.Yabancılarda böyle bir konu açılsa ve Türkiye dense ne yapardın ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Aynen böyle düşünüyorum.Yabancılarda böyle bir konu açılsa ve Türkiye dense ne yapardın ?

güzel nokta, ben de bunu diyecektim. Sürekli ingiltere ligini oynayan bir ingiliz için de Türkiye ligi gereksiz olabilir. Bu görecelidir. Ama ne kadar çok lig açarsan o kadar saklı hazineler bulursun. Ben fm çıkışından beri çeşitli serilerde güney kore, amerika, güney afrika ve avustralya liglerinde 1-2 sene oynamıştım. ve gerçekten onların da tadı başka oluyor. hatta her zaman oyunlarımda bu ligleri açık tutarım, arada 1-2 sene avrupadan uzaklaşmak istediğimde o ligleri oynarım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaş konuyu açtığına pişman oldu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yani şimdi bir Hong-Kong ligi olacağına Katar ligi yada Birleşik Arap Emirlikleri ligi olmasını tercih ederim oyunda. Son yıllarda çok yatırım yaptı bu ülkeler futbola.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Yani şimdi bir Hong-Kong ligi olacağına Katar ligi yada Birleşik Arap Emirlikleri ligi olmasını tercih ederim oyunda. Son yıllarda çok yatırım yaptı bu ülkeler futbola.
    Aynen katılıyorum Katar ve Araplar futbola çok yatırımlar yapılıyor bu ülkelerde futbola belkide bi 15-20 sene sonra türk futbolunu bile sollar katarlar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Arkadaş konuyu açtığına pişman oldu

bu yüzden forumu terk etti herhal
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bu yüzden forumu terk etti herhal
    Şu anda online. Hala umut var

Kardeş sen bakma bunlara
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    11

Başlığı en gereksiz değilde, "Oynadığınız en sıkıcı lig" olarak değiştirirsek sanırım buna en çok sevinen konuyu açan arkadaşımız olacak

Benim en sevmediğim ve sıkıcı bulduğum lig Belçika Ligi şahsen.Ki geçen seride oynamıştım hala etkileri sürüyor, kesinlikle tavsiye etmemBu birazda size bağlı.Yani ben tutupta Çin ligini oynamam.Oynanacak lig var oynanmıyacak lig var.Bende Japonya Ligini arıyorum mesela keşke orjinalinde olsa diye.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Lim10 bende sonradan bu ismi düşündüm ama degistiremiyorum işte dedigim gibi buna avustralyalılarda karşı çıkmaz en sıkıcı lig avustralya ligidir dön dolaş aynı bir lig kupası var begenenede lafım yoktur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Başlığı en gereksiz değilde, "Oynadığınız en sıkıcı lig" olarak değiştirirsek sanırım buna en çok sevinen konuyu açan arkadaşımız olacak

Benim en sevmediğim ve sıkıcı bulduğum lig Belçika Ligi şahsen.Ki geçen seride oynamıştım hala etkileri sürüyor, kesinlikle tavsiye etmemBu birazda size bağlı.Yani ben tutupta Çin ligini oynamam.Oynanacak lig var oynanmıyacak lig var.Bende Japonya Ligini arıyorum mesela keşke orjinalinde olsa diye.
    Valla Belçika liginin sıkıcı okduğu konusuna katılamayacağım tabi bunlar kişiye göre değişir ama benim gereksiz gördüğüm bir lig yok sadece oyuna iyi motive olduysam iş tamamdır.K.İrlanda liginden İzlanda ligine kadar yolu var

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bana özellikle İspanya sıkıcı geliyor. Aslında sıkıcı bir lig değil, yanlız çok çok iyi takım kuramadıktan sonra Barcelona ve Real Madrid'i ekarte etmek biraz zaman alabiliyor.

Bana sıkıcı gelen bir diğer ligte Fransa. Fazla zevk vermiyor bana. Neredeyse her seride Fransa ligini sadece 1 kere oynamışımdır.

Bencede bir Hong Kong yada Malezya ligi yerine Japonya Ligi yada Katar ligi gibi ligler eklense daha iyi olabilir gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

İspanya'yı nedense hiç oynayamıyorum.Bi kopukluk var sanki ligte Barca Real Valencia Villareal Sevilla gibi takımlardan sonra Osasuna Deportivo vs gibi küçük takımların gelmesi ligte bi kopukluğa doğal olarak zevk almamaya yol açıyo bende.Keza Fransa'da kopukluk durumu olmasada lig çok çekici gelmiyo bana nedenseBelçika'da oynadım ama eziyet gibi bişey bence

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avusturya ligi sıkıcı ama ben Salzburg'u seçmiştim ondan dolayı sıkıcı geldi bana. Çok yüksek bir transfer bütçesi oluyor ve diğer takımlarda ki oyuncular çok kötü, 1-2 transfer yapınca zaten ligden hiç bir zevk alamıyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İskoçya .

Bu arada bazen milli takımlarda sıkıyo 12-13 maç yapıyosun o kadar zaman geçirip dünya kupasında 2 maçta eleniyosun hemen emegede yazık :S

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

en sıkıcı lig değil de bana "lig" sıkıcı geliyor
    bi de yabancı takımlarda 20 takım,kupa falan hiç bitmez.
    bende türkiye den başka ligde oynamam zaten.

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    en sıkıcı lig değil de bana "lig" sıkıcı geliyor
    bi de yabancı takımlarda 20 takım,kupa falan hiç bitmez.
    bende türkiye den başka ligde oynamam zaten.

aynen hele ingiltereye gazoza bile kupa

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

En zevk aldıklarım; İngiltere, Türkiye
    En sarmayan; Fransa, İtalya

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Avusturya ligi sıkıcı ama ben Salzburg'u seçmiştim ondan dolayı sıkıcı geldi bana. Çok yüksek bir transfer bütçesi oluyor ve diğer takımlarda ki oyuncular çok kötü, 1-2 transfer yapınca zaten ligden hiç bir zevk alamıyorsunuz.
    Salzburg Avusturya takımı
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by Bujsas View Post

Bence Avustralya ligi.
    Herkese ayrı bir zevk verir =)

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Fransa'yı hiç sevmiyorum çok ters geliyo bana nedense. İtalya'da şu 1 non eu kuralı yüzünden hiç oynamıyorum neredeyse. İngiltere'den başkası kesmiyo beni o yüzden.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Türkiye'den başkası yalan geliyor bana.Oyuncu havuzuna çok iyi hakim oldugumdan bir 10 sene transferlerde rahat edebiliyorum,yabancı liglerde adam tanımıyorum

Belçika...

Türkiyede mevkiilere adam yerleştirip seçerken isimleri görüp koyabiliyosun hemen ama finlandiya ligi oynuyorum özelliklere bak dur herkes kendi ülkesine anlıcağın ama avustralya ligininin sıkıcılığından vazgeçmem yaş ortalamasıda 35-40

türkiye liginde üst sınıf bi takım seçersen ilk seneden sıkıyo engelliyecek hiç bi rakip olmuyo her sene şampiyonluk alt sınıf bi takım seçersen oda en fazla iki sezon sonra ligi domine ediyosun oynadığım ligler içerisinde en sıkıcı olanlardan biri bu yüzden türkiye ligi

italya ligindede inter ve milan hariç hangi takımı seçersem seçeyim resmen rezillik yaşıyorum yirminci sıradaki cesena bile gelip kendi evimde beni üç golle yenebiliyo artı rakipler çok defansif oynuyo ve sürekli duran toplarla gol bulmaya uğraşıyolar

ingiltere ligi oynanabilirlik açısından sıkıcı olmasada çalışma izni meselesi yüzünden sıkıldığım ve sinirlendiğim bir başka lig

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri